Innovativ og målrettet afdelingssygeplejerske til ambulatorium for Hjertesygdomme, Medicin 2 på Næstved og Slagelse s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Har du lyst til at fastholde og videreudvikle vores faglige stolte kultur, og har du en stærk ledelsesmæssig profil, så er du måske vores nye afdelingssygeplejerske?

Vi har dannet en ny organisering af Hjerteområdet i vores afdeling. Vi søger derfor en afdelingssygeplejerske, der brænder for ledelse og mulighederne i videreudvikling af ambulatoriefunktionen i Hjerteområdet. En afdelingssygeplejerske, der i samarbejde med personalet i afsnittene, vil være med til at skabe en attraktiv og udviklende kultur. Vores fokus er på strukturerede patientforløb, hvor medarbejdernes høje faglighed og erfaring inddrages i udviklingen af specialet – og vi har brug for dig til at gå i front, sætte retning og være rammesættende.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer en leder, der er klar på at udvikle afsnittet. En leder som er

  • Erfaren og leder med stort ”L” fra lignende komplekse ledelsesopgaver

  • Lederuddannet på min. Diplomniveau

  • Empatisk og relationel med stor personlig integritet

  • Synlig og nærværende i hverdagen, er opsøgende og har omsorg for sit personale

  • Karakterstærk, løsningsorienteret og handlekraftig

  • Den der viser retningen indenfor rammerne, og går foran som den gode rollemodel.
    Har gode kommunikative evner og gennemslagskraft

  • Engageret, fagligt inspirerende og med stor lyst til at give os faglig sparring

  • Er i stand til at sige til og fra og som ikke er konfliktsky


Hvad bliver du leder for?

Du bliver en overordnet leder for vores ambulatorium fordelt på Slagelse og Næstved sygehus samt Enheden for Tværfaglig Udredning og Behandling (ETUB) på Næstved. Der er ansat i alt 18 plejepersonaler fordelt på sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt 3 forskningssygeplejersker.

Du har en erfaren og rigtig godt etableret souschef, som varetager en stor del af den daglige drift. Hun er også en del af den daglige bemanding. Din opgave er derfor af mere overordnet ledelsesmæssig karakter.

Afdelingen varetager udredning og opfølgende behandling indenfor hjertesygdomme samt udredning af særligt komplekse sygdomsbilleder herunder cancerudredning uden primær fokus (ETUB).

Det er en stabil og erfaren medarbejdergruppe, der brænder for specialet. Der er et udviklende tværfagligt arbejdsfællesskab, hvor alle tager medansvar for patientforløbet og hvor godt humør er kendetegnende for hverdagen. Der arbejdes kontinuerligt med spændende udviklingsprojekter, som medvirker til at holde medarbejderne skarpe og engagerede.

En del af Medicin 2 – hvad kan vi tilbyde dig?

I Medicin 2 lægger vi vægt på høj kvalitet i plejen og behandlingen, og personalets høje faglighed og erfaring inddrages kontinuerligt for at udvikle specialet til gavn for vores patienter. Sammen med din afsnitsansvarlige overlæge på Slagelse og den specialeansvarlige overlæge på Næstved udgør I afsnitsledelsen og det er jer, der tilsammen sætter den faglige retning.

Du bliver en del af afdelingens Ledergruppe, som er i gang med en retænkning af ledelsesbegrebet i afdelingen. Tanken er, at fælles ledelsesværdier er fundamentet for ledergruppen såvel som den enkelte leders handlinger, men også, at ledergruppen agerer som ét samlet hele ud fra princippet om ”én for alle – alle for én”. Vores værdisæt er: Troværdighed, Ordentlighed og Transparens. Du får således mulighed for at være med i en ledergruppen, hvor engagementet og energien er høj.

Som afdelingsledelse vægter vi nærvær, ærlighed og tillid som parametre i et samarbejde, der bunder i loyalitet overfor hinanden, vores ledere og de ledelsesfaglige beslutninger vi tager i vores Ledergruppe.

Hvad er Medicin 2 i øvrigt?

Hjerteambulatoriet er en del af Medicin 2. Samlet set består Medicin 2 desuden af følgende:

  • Et sengeafsnit for hjertesygdomme med i alt 48 senge i Slagelse

  • Sengeafsnit for Hormon- og Multisygdomme med 8 senge og Daghospital i Slagelse

  • Ambulatorium for hormonsygdomme med funktion på både Slagelse og Næstved sygehuse

  • AK center i Næstved


Den samlede mellemledergruppe i Medicin 2 består af i alt 5 afdelingssygeplejersker, den ledende lægesekretær og 5 afsnitsansvarlige/specialeansvarlige overlæger. I alt har afdelingen ca. 250 årsværk. Udover kerneopgaven med klinisk funktion har afdelingen en stor uddannelsesforpligtelse indenfor alle afdelingens faggrupper.

I Medicin 2 er forskning højt prioriteret og vi har flere forskningssygeplejersker ansat. Dertil foregår en del lægemiddelindustri baseret forskning. Aktuelt er der en professor i endokrinologi og tre ph.d. studerende og der er flere på vej.

Et sygehus, der arbejder på tværs

Ledelsesgrundlaget for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bygger på et tværfagligt samarbejde. På tværs af specialerne arbejder vi hele tiden på at optimere vores patientforløb. I 2021 og 2022 er det bl.a. det akutte patientforløb, der har vores fokus. Vi ser sygehuset, som en helhed og det er derfor vigtigt, at du prioriterer tværfagligt samarbejde højt. Vores vision er ”Sammen er vi bedst”

Vil du høre mere om os

Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvem vi er, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til ledende oversygeplejerske Lotte Adsbøl på tlf.: 93 56 80 41 for en uddybning af stillingen og afdelingen. Du er også velkommen til at komme på besøg og se afsnittet og møde din måske kommende souschef og nærmeste afdelingssygeplejerske kollega

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist er d. 24. oktober.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 med tiltrædelse 1.12.21.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Ambulatorium for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til en spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til et spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Sygeplejerske til Retspsykiatrisk Ambulatorium, gerne med erfaring fra integreret dobbeltdiagnosebehandling, pr. 1/10-24 - vi mangler DIG i vores team! Vi søger en sygeplejerske, der vil være en .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. juli 2024 68
2. juli 2024 64
1. juli 2024 65
30. juni 2024 65
29. juni 2024 65
28. juni 2024 62
27. juni 2024 58
26. juni 2024 57
25. juni 2024 60
24. juni 2024 63
23. juni 2024 71
22. juni 2024 73
21. juni 2024 78
20. juni 2024 77
19. juni 2024 74
18. juni 2024 71
17. juni 2024 80
16. juni 2024 85
15. juni 2024 86
14. juni 2024 83
13. juni 2024 85
12. juni 2024 84
11. juni 2024 86
10. juni 2024 87
9. juni 2024 90
8. juni 2024 91
7. juni 2024 88
6. juni 2024 89
5. juni 2024 84
4. juni 2024 66
3. juni 2024 70