Kardiologisk overlæge til Hjerteafdelingen (Medicin 2) på Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

VIL DU VÆRE MED TIL AT SÆTTE DIT PRÆG PÅ EN STOR OG AKTIV KARDIOLOGISK AFDELING, HVOR DER ER FOKUS PÅ FAGLIGHED, UDVIKLING OG BALANCE MELLEM ARBEJDSLIV OG PRIVATLIV?

Vi søger en kardiologisk overlæge, der gerne vil være en del af en stor, aktiv og travl kardiologisk afdeling på Slagelse og Næstved sygehuse. En afdeling, hvor du møder nogle af Danmarks mest fagligt komplekse patientgrupper. Vores mål er, at blive de bedste til at behandle det, som de fleste fejler og vi satser på at være førende indenfor non-invasiv billeddiagnostik.

Kan du se dig selv i vores strategiske fokus ”Sammen er vi bedst”, hvor relationer og faglighed bliver hinandens forudsætninger? Vi du være med til at vi kan nå vores mål? Så er du den vi har brug for.

En af vores veje til at nå vores mål om at blive det bedste non-invasive diagnostiske center, er at være førende indenfor særlige områder. Vi er allerede godt på vej med et Hjertesvigtsambulatorium og vil gerne etablere andre f.eks. arytmi eller iskæmi. Der vil således være mulighed for, at du kan få ansvarsområde indenfor de områder, som du finder særlig interessante. Vores store patientindtag giver fantastiske muligheder for faglig udvikling, da kompleksiteten er helt særlig. Der er således god mulighed for, at du kan være med til at præge udviklingen i afdelingen.

Vi vil meget gerne prioritere forskning i afdelingen. Der foregår allerede en del lægemiddelindustri baseret forskning i afdelingen og der er ansat flere forskningssygeplejersker. Vi har flere ph.d. studerende i afdelingen og der er flere på vej. Afdelingen er meget forskningsaktiv indenfor diabetes og hjertesygdom, trombokardiologi og ekkokardiografi. Så hvis du er interesseret i forskning er der mulighed for at få tid afsat til forskning evt. i form af deltids forskningsansættelse.

Dine dagfunktioner indenfor kardiologi vil være enten i form af stuegang på hjerteafdelingen eller i form af ambulatoriefunktion i bred forstand (lægesamtaler, ekkokardiografi, evt. Hjerte CT eller MR, supervision af sygeplejersker mv.). Du vil have hovedarbejdssted i Slagelse. Du vil indgå i den kardiologiske bagvagt, der er en døgnvagt med tilstedeværelse og efterfølgende rådighedsvagt med tilkald fra bolig. Der stilles vagtværelse til rådighed. Vagtholdet i afdelingen består udover den kardiologiske bagvagt af en døgndækkende reservelægevagt. For resten af det medicinske område er der særskilt medicinsk bagvagtsfunktion.

De kardiologiske funktioner

Afdelingen har stor ambulant kardiologisk aktivitet med i alt ca. 20.000 besøg om året fordelt på Slagelse og Næstved. Afdelingen varetager al kardiologi på hovedfunktionsniveau. Vi har nyt udstyr til ekkokardiografi inkl. mulighed for 4D og TEE. Vi har udført Hjerte CT igennem mange år, og er i gang med at implementere klinisk Hjerte MR. Vi har hjertesvigtsklinik og atrieflimrenklinik samt flere uddannede ekkoteknikere. Vi udfører de gængse undersøgelser indenfor arytmidiagnostik (holter og R-test) samt arbejdstest og døgnblodtryk.

Vi har et kardiologiske sengeafsnit med i alt 48 senge i Slagelse, hvor alle har mulighed for telemetri. Sengeafsnittene flyttede i maj 18 ind i en helt ny og moderne sengebygning med enestuer. Der er aktuelt ca. 16 indlæggelser pr dag.

Vi deltager i hoveduddannelsen i kardiologi og har hoveduddannelseslæger i starten af deres hoveduddannelsesforløb. Derudover har vi yngre læger med fast tilknyttet uddannelsesansvarlig overlæge udover funktionen som vejleder.

Vi forventer

  • At du vil være med til at præge afdelingen med høj faglighed, høj kvalitet og engagement
  • At du bidrager til godt tværfagligt samarbejde, hvor vi arbejder sammen om patientforløbene
  • At du indgår i supervision og undervisning af yngre læger, medicinstuderende og sygeplejersker

Vi tilbyder

  • Et udfordrende job på et højt fagligt niveau med særlig kompleksitet i patientforløbene
  • Sammensætning af dine arbejdsfunktioner, hvor vi bl.a. tager udgangspunkt i dine faglige styrker og drømme
  • Gode muligheder for forskning
  • Mulighed for ansvarsområder indenfor dine interesseområder
  • Mulighed for at være med til at præge udviklingen i afdelingen
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed, ordentlighed og respekt for hinanden værdsættes højt
  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse og mulighed for deltid

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet ved Ledende oversygeplejerske Lotte Adsbøl, tlf. 93 56 81 40, Speciale- og afsnitsansvarlig overlæge Jens Due Lomholdt, tlf. 30 18 61 69 eller afsnitsansvarlig overlæge Marina Bønsager tlf. 20 89 83 85

Ansøgningsfrist Fredag d. 26. oktober 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    På Hvalsø plejehjem søger vi en dygtig centersygeplejerske, der sammen med os vil være med til at udvikle den gode sygepleje med fokus på vores beboeres sundhed og trivsel. Nu står du overfo..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Har du lyst til at kombinere din kliniske sygeplejefaglige viden med psykiatriens digitale udvikling? Som stabssygeplejerske i Afdeling for Patientforløb, Digitalisering og Visitation (PDV) får .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Velkommen til klinikken i Holbæk, hvor vi er ildsjæle med en stærk faglighed og med et uvurderligt tæt, kollegialt fællesskab. Vi søger sygeplejersker til vores udrednings- og behandlingsteam f..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du frisk på nye udfordringer i dit arbejdsliv, så er det dig vi har brug for. Onkologisk ambulatorium Roskilde er en del af Onkologisk Afdeling og palliative enheder på Sjæll..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juli 2024 84
9. juli 2024 81
8. juli 2024 77
7. juli 2024 76
6. juli 2024 76
5. juli 2024 73
4. juli 2024 73
3. juli 2024 68
2. juli 2024 64
1. juli 2024 65
30. juni 2024 65
29. juni 2024 65
28. juni 2024 62
27. juni 2024 58
26. juni 2024 57
25. juni 2024 60
24. juni 2024 63
23. juni 2024 71
22. juni 2024 73
21. juni 2024 78
20. juni 2024 77
19. juni 2024 74
18. juni 2024 71
17. juni 2024 80
16. juni 2024 85
15. juni 2024 86
14. juni 2024 83
13. juni 2024 85
12. juni 2024 84
11. juni 2024 86
10. juni 2024 87