Ledende projektsygeplejerske (afdelingssygeplejerske) søges til Klinisk Forskningsenhed (KFE), Klinisk Onkologisk Afd...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Drømmer du om at blive en del af et tværfagligt lederteam, hvor samarbejde, dynamik, fokus på ledelseskompetencer og strategisk tænkning er vigtige elementer i bestræbelserne på at skabe en klinisk forskningsenhed som understøtter evidensbaseret behandling, gode patientforløb, kompetente medarbejdere og trivsel?
Lyder det som et arbejdsfællesskab for dig? Er du blevet nysgerrig? Og har du mod til at sætte kursen mod det nye hospital i Køge i 2026, i et tæt samarbejde med medarbejdere og afdelingens tværfaglige ledergruppe?
Så læs videre her.

Vi søger en ledende projektsygeplejerske (afdelingssygeplejerske) til Klinisk Forskningsenhed (KFE) Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed, SUH. KFE har et afsnit på både Næstved Sygehus og Sjællands Universitetshospital Roskilde, men skal planmæssigt samles på det nye hospital i Køge i 2026, sammen med resten af afdelingen.

Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed på SUH er en forskningsstærk afdeling med 3 professorer og 1 sygeplejefaglig adjungeret professor, KFE på begge matrikler, 4 ph.d. forløb, 1 post doc., 1 lektor, et forskningsudvalg og flere andre tilknyttede forskere. KFE er et velfungerende selvstændigt afsnit i forskningsgruppen og består af 8 projektsygeplejersker fordelt på vores afdelinger i Roskilde og Næstved.
KFE ledes af den ledende projektsygeplejerske i samarbejde med KFE ansvarlig læge, overlæge Kell Østerlind, og forskningsleder professor Jørn Herrstedt.

Som ledende projektsygeplejerske bliver du afdelingssygeplejerske og leder for projektsygeplejerskerne i KFE. Samtidig er du en væsentlig del af afdelingens ledergruppe bestående af afsnitsansvarlige overlæger, afdelingssygeplejersker, ledende lægesekretær og øvrige mellemledere. I personaleledelsen refererer du til ledende oversygeplejerske Helle Gert, mens du i faglige spørgsmål refererer til forskningslederen.

KFE er sammen med afdelingens overlæger ansvarlig for at den kontraktbaserede forskning gennemføres i henhold til GCP lovgivningen, samt sponsorernes retningslinjer. KFE bistår, i mindre omfang, også afdelingens forskere i deres projekter. Dermed er KFE afgørende for, at afdelingen kan tilbyde eksperimentel behandling til kræftpatienter. Afdelingen har lige nu 26 aktive protokoller og yderligere 9 protokoller i pipeline. Vi har protokoller indenfor bryst-, lunge-,kolorektal, gynækologisk-, samt urologiske cancere. Desuden har vi protokoller indenfor stråleterapi i Næstved.
Alle kontrakter i forbindelse med kontraktbaseret forskning, både interne og eksterne, forhandles af 2 sygeplejersker i KFE, i samråd med den ledende projektsygeplejerske. Som ledende projektsygeplejerske bliver du medlem af afdelingens forskningsudvalg.

Vi er samlet set en stor afdeling som, foruden KFE, består af 2 sengeafsnit, et daghospital, 2 ambulatorier, 2 sekretariater, en stråleterapi og stabsmedarbejdere fordelt på Roskilde Hospital og Næstved sygehus. Derudover har vi fem specialiserede palliative teams, som kombineret med 10 specialiserede palliative senge i sengeafsnittet i Næstved, varetager den specialiserede palliation i regionen. I alt er vi 375 medarbejdere.

Vi prioriterer en uformel og god tone højt, og det er vigtigt, du har veludbyggede samarbejdsevner, kombineret med et godt overblik, faglig indsigt samt lyst, vilje og mod til at bedrive ledelse. Kompetenceudvikling er vigtigt for os. Det udmøntes på flere niveauer med undervisning, kurser og videreuddannelse. Hos os får du derfor mulighed for at påbegynde en lederuddannelse i løbet af de første 2-3 år af din ansættelse.

Vi tilbyder dig:

  • At medvirke til videreudvikling af en velfungerende KFE
  • At indgå i afdelingens tværfaglig ledergruppe med stærke faglige relationer og respekt for hinandens kompetencer og erfaring
  • Mulighed for at videreudvikle egne faglige og ledelsesmæssige kompetencer

Vi forventer, at du har nedenstående ledelseskvalifikationer:

  • Indlevelsesevne og evne til at opnå indsigt i medarbejderes forskellige kompetencer, behov og forventninger til arbejdslivet
  • Evne til at lede medarbejderne i afsnittet i samme retning og skabe sammenhængskraft
  • Evne til at lede med tillid, kvalitet, retfærdighed og trivsel som ledetråde
  • Gode samarbejdsevner
  • Evne til at tænke fremadrettet og bevare ro og en god tone i pressede situationer
  • Er løsningsorienteret, visionær og handlekraftig
  • Er en god kommunikator både mundtligt og skriftligt
  • Er i stand til at indgå i mange og forskelligartede relationer
  • Er reflekterende
  • Er i stand til at bede om hjælp, når opgaver eller funktioner bliver svære, eller kræver yderligere viden og/eller erfaring
  • Evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde herunder med lægelig leder af KFE og forskningsleder

Vi forventer du har nedenstående faglige kvalifikationer:

  • Dansk autorisation som sygeplejerske
  • GCP Uddannelse
  • Erfaring med onkologisk behandling
  • Betydelig erfaring med KFE-arbejde, fortrinsvist indenfor onkologi eller hæmatologi
  • Evne til at skabe overblik og struktur i opgaverne
  • Udviklings- og kvalitetsbevidst

Det er ikke en forudsætning, at du besidder alle de beskrevne kvalifikationer, men det er vigtigt, du besidder det rette match og har lyst til at udvikle dig på de øvrige.

Du er meget velkommen til at kontakte forskningsleder Jørn Herrstedt (93 56 73 84) eller ledende overlæge Mads Nordahl Svendsen (41 41 18 01), hvis du har spørgsmål til stillingen. Du kan også rekvirere stillingsbeskrivelse for jobbet eller Referenceramme for ledelse i Region Sjælland, hos ledelsessekretær Charlotte Kjær-Olsen på [email protected] telefon 47324950.

Onboarding på SUH
På Sjællands Universitetshospital arbejder vi målrettet med rekruttering og fastholdelse. Alle skal føle sig ventede og velkomne og ingen skal efter få måneder konstatere, at jobbet ikke var, hvad de blev præsenteret for.
SUH er i kontinuerlig vækst og som universitetshospital har vi brug for dygtige og dedikerede medarbejdere. Det får vi blandt andet gennem en rekrutteringsproces, hvor vi gør os umage med at matche forventninger til kompetencer, kultur, resultater og allerede fra første dag skaber struktur på kompetenceudvikling og karriereforløb.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter overenskomst.

Ansøgningsfrist:
7. januar 2022

Ansættelsessamtaler:
Forventes afholdt 11. januar 2022 i Roskilde

Ansættelsesdato:
1. marts 2022 eller efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Ambulatorium for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til en spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til et spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Sygeplejerske til Retspsykiatrisk Ambulatorium, gerne med erfaring fra integreret dobbeltdiagnosebehandling, pr. 1/10-24 - vi mangler DIG i vores team! Vi søger en sygeplejerske, der vil være en .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 64
1. juli 2024 65
30. juni 2024 65
29. juni 2024 65
28. juni 2024 62
27. juni 2024 58
26. juni 2024 57
25. juni 2024 60
24. juni 2024 63
23. juni 2024 71
22. juni 2024 73
21. juni 2024 78
20. juni 2024 77
19. juni 2024 74
18. juni 2024 71
17. juni 2024 80
16. juni 2024 85
15. juni 2024 86
14. juni 2024 83
13. juni 2024 85
12. juni 2024 84
11. juni 2024 86
10. juni 2024 87
9. juni 2024 90
8. juni 2024 91
7. juni 2024 88
6. juni 2024 89
5. juni 2024 84
4. juni 2024 66
3. juni 2024 70
2. juni 2024 69