Neurorehabiliterende sygeplejerske søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vi søger på Neurologisk Sengeafsnit 10, Hammel Neurocenter to sygeplejersker til faste stillinger i toholdsskift. Den ene med start 1.12.2021 eller snarest muligt derefter. Den anden med start 1.2.2022. Stillingerne kan være på fuld tid. Vi inviterer dig gerne på en studiedag herude eller et kortere besøg, hvis du har lyst til at møde os. Se kontaktoplysninger nederst.

Spl. Anna er ansat på afsnittet 1.6.2021. Læs her, hvorfor hun synes, at du skal komme og blive hendes kollega.

Du skal blive vores min kollega på S10, hvis du ønsker indblik og erfaringer inden for et speciale som er yderst interessant. Du møder ind til en personalegruppe, som hilser med et smil hver morgen og tager sig godt af hinanden. Jeg har været ansat her på afdelingen i nu snart 5 mdr. Jeg er helt grøn indenfor netop dette speciale, men hver dag møder jeg kollegaer som er villige til at hjælpe, og der er plads til at udvikle sig.

Det er trygt at komme på arbejde. Patientforløbende er varierende, så der er variation i ens hverdag og altid et godt samarbejde både tværprofessionelt og monofagligt.
Jeg synes, det er er meget lærerigt og meningsfuldt, at arbejde så tæt op af forskellige faggrupper, hvor alle har til formål at yde den bedste omsorg og rehabilitering for den enkelte patient.

Du vil blive ansat på en afdeling, hvor der er tid til at tage sig af den enkelte patient, så den rette omsorg og sygepleje ydes. En afdeling, hvor der er dygtige terapeuter som gerne deler ud af deres viden og hvor samarbejde er essentielt for et godt patientforløb og ikke mindst en god arbejdsdag for den enkelte medarbejder.
Mvh. spl Anna

Spl. Christina har søgt nye græsgange. Læs her, hvorfor netop du skal søge hendes stilling:

På S10 er der plads til alle. Vi har en fantastisk personalegruppe, som altid er der for hinanden. Vi er gode til at støtte og hjælpe hinanden. Der er et højt fagligt niveau med plads til sparring, fordybelse og udvikling. Der er både plads til faglige og personlige snakke, og altid plads til humor og smil.

Da jeg startede på afdelingen, kom jeg som helt nyuddannet og grøn sygeplejerske, uden nogen erfaring med specialet. Jeg oplevede at føle mig tryg og alle kollegaer (uanset faggruppe) tog rigtig godt imod mig. Det er fantastisk at mærke hvordan alle brænder for specialet, og for at give vores patienter det bedst mulige forløb. Det engagement smitter af, og giver en selv lyst til at dygtiggøre sig og udforske specialet.

Vi har et fantastisk tværfagligt og monofagligt samarbejde, hvilket betyder at man aldrig står alene. Det skaber et arbejdsmiljø hvor der er plads til faglige refleksioner og spørgsmål, så vi sammen kan blive klogere på specialet og patientgruppen.
Mvh. spl Christina

Om vores patientgruppe og sygepleje i afsnittet:
  • Vores patienter har sensomotoriske følger efter en erhvervet hjerneskade og sygeplejefaglige fokusområder indebærer bl.a. udredning og behandling af inkontinens, smerter, kommunikation, ernæring, søvn og pårørendearbejde.
  • Vi modtager patienter på både det regionale og det højtspecialiserede niveau. I praksis betyder det, at vores patienter kan svinge fra at være oppegående og næsten selvhjulpne til at blive liftet og have behov for støtte igennem alle daglige aktiviteter.
  • Derudover har vores patienter også ofte kognitive problematikker, som kræver at vi bruger vores fantasi og kreativitet i samarbejde med de øvrige faggrupper.
  • Hos os er vi som sygeplejersker en vigtig aktør i planlægning af patientens rehabiliteringsforløb sammen med vores tværfaglige kollegaer. Det betyder, at vi tværfagligt udarbejder rehabiliteringsplaner, neuropædagogiske strategier, scoringer m.m.
  • Vores patienter er i gennemsnit indlagt i ca. 30 dage, hvilket giver mulighed for at danne en tæt relation til patient og dennes pårørende.

Vi kan tilbyde dig:
  • Du får formaliseret introduktion i vores uddannelsesafdeling, hvor du bl.a. lærer om neuropædagogik, dysfagi, lejring og forflytning m.m.
  • Introduktion og oplæring i afsnittet gennem vores mentorordning.
  • Opfølgende samtaler med vores leder i afsnittet.
  • Fast skemalagt tid to gange om ugen, hvor vi i sygeplejegruppen drøfter sygeplejefaglige problemstillinger.
  • Monofaglig undervisning sammen med resten af sygeplejegruppen på Hammel Neurocenter et par gange om året.
  • At være del af en tværfaglig personalegruppe, hvor du også bliver klogere på neurorehabiliterende tilgange, som f.eks. tilgange ved perceptionsforstyrrelser, spiseproblematikker og bevægeforstyrrelser.
  • At være del af et godt socialt fællesskab samt velfungerende personaleforening, som tilbyder mange gode arrangementer.
  • Indflydelse på egen arbejdsplan.

Forventninger til dig:
  • Du er uddannet sygeplejerske.
  • Du har erfaring med neurorehabilitering eller har lyst til at få det.
  • Du er opmærksom på at inddrager patient og pårørende i din sygepleje.
  • Du har lyst til at indgå i det tværsektorielle samarbejde med henblik på at koordinere et sammenhængende patientforløb.
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø – både på de rolige og de travle dage.
  • Du kan udfylde rollen som ansvarshavende, som vi af og til også varetager for vores naboafsnit.


Afsnittet rummer både medarbejdere med over 20 års erfaring inden for det neurorehabiliterende speciale og med få års erfaring som sygeplejerske – alle med kompetencer som kommer i spil hos os. Der er plads til både grin og humor samt omsorg på de dage, en kollega er kommet afsted hjemmefra med håret i postkassen. Vi har et godt ledelsesteam med respekt for specialet samt plads til og forventning om udvikling.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Neurologisk Sengeafsnit 10, Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
Afdelingssygeplejerske Marie Friis Gerdsen, 78419230
Specialeansvarlig sygeplejerske Sabrina Louise Føns, 78419901
Overfysioterapeut Karin Ibsen, 78419369

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID (gælder kun sundhedspersonale), oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest d. 25.19.2021 og der afholdes samtaler d. 27.10.2021

Vi håber at vi har vakt din interesse! Har du brug for at vide mere, så kontakt os endelig.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midtjylland
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Skive

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Sygeplejerske
    • Skive
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi opnormerer og søger derfor en ny sygeplejerskekollega.Neurocenter Bytoften, Bytoften 75, Herning, er et botilbud til personer med erhvervede hjerneskader og/eller fysiske funktionsnedsættels..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi søger en sygeplejerske fra den 1. august eller snarest derefter til en af vores afdelinger med 16 somatiske plejeboliger. Der er tale om en fast stilling på 31 timer pr uge, primært i dagvagt me..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Der bliver flere og flere spændende og interessante arbejdsopgaver i den kommunale sygepleje. Er du uddannet sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde i den kommunale sygepleje? Kunne du tænke d..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 43
29. juni 2024 43
28. juni 2024 44
27. juni 2024 40
26. juni 2024 40
25. juni 2024 41
24. juni 2024 41
23. juni 2024 45
22. juni 2024 45
21. juni 2024 45
20. juni 2024 49
19. juni 2024 50
18. juni 2024 52
17. juni 2024 52
16. juni 2024 56
15. juni 2024 56
14. juni 2024 56
13. juni 2024 56
12. juni 2024 56
11. juni 2024 54
10. juni 2024 56
9. juni 2024 58
8. juni 2024 58
7. juni 2024 58
6. juni 2024 56
5. juni 2024 55
4. juni 2024 49
3. juni 2024 49
2. juni 2024 54
1. juni 2024 55
31. maj 2024 54