Akutafdelingen i Viborg søger sygeplejersker til ledige stillinger pr.1. juli 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Selvfølgelig har vi travlt - præcis som alle andre. Men vi har også drøngode kolleger, fokus på trivsel, mulighed for faglig udvikling og ikke mindst et stærkt tværfagligt samarbejde. Og netop nu søger vi nye kolleger til holdet i Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg.

Som ny sygeplejerske i Akutafdelingen bliver du en del af en ganske særlig arbejdsplads, hvor vi vægter medarbejdernes trivsel højt. Her er der kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, og du får masser af mulighed for indflydelse, faglige udfordringer, personlig udvikling og godt kollegaskab.

Plads til både nye og "gamle"
I Akutafdelingen i Viborg bliver du en del af et hold med cirka 280 medarbejdere, og du får støtte, hjælp og sparring fra de rundt regnet 110 sygeplejefaglige kolleger. Derfor ser vi meget gerne både nyuddannede og garvede sygeplejersker blandt ansøgerne – for vi har plads til begge dele og hjælper dig selvfølgelig godt videre fra det udgangspunkt, du kommer med. Når du begynder hos os, vil du derfor møde ind til et skræddersyet oplæringsforløb, hvor der er plads til at være ny og skulle lære.

Du vil hos os opleve et hold af dygtige og engagerede kolleger, som samarbejder på tværs af faglighed og opgaver og sætter en ære i kvalitet og udvikling. Du får en spændende og varieret hverdag fyldt med tempo og alsidige opgaver med modtagelse af akutte uafklarede patienter. Og så får du sammen med din grundløn et nationalt forhandlet tillæg for arbejde i det akutte speciale.

Som vores nye kollega vil du blive tilknyttet en af de tre funktionsledere og få din daglige gang i hele Akutafdelingen – men dine primære opgaver vil være i modtageområdet. Du skal regne med at arbejde i skiftende vagter og weekendvagt hver tredje weekend.
Hos os har vi et "vagtbyrdetillæg", som er niveau inddelt (0-2 år, 2-5 år, 5 år og op efter).

I takt med kompetenceudvikling og anciennitet vil du få mulighed for at blive oplært i specialfunktioner som fx Skadestuen og Hospitalsvisitationen eller videreuddanne dig til akut- og/eller behandlersygeplejerske.

Hvem er vi?
Akutafdelingen ligger fysisk på to etager og består af 38 modtagersenge, skadestue, fire akutstuer, akutklinikkerne i Skive og Silkeborg, hospitalsvisitationen, flowkoordinationen, akutafsnit for børn og unge, terapiafsnit og akutsekretariatet. Alle funktioner har siden 2019 væres samlet i hjertet af det nye akutcenter, hvor lyse, moderne rammer og ensengsstuer med eget bad og toilet præger billedet.

Opgaverne i afdelingen er oftest akutte og uforudseelige. Vi modtager cirka 100 patienter i døgnet, hvoraf omkring halvdelen bliver udskrevet direkte fra afdelingen. Du skal derfor have lyst til at møde mange patienter og pårørende i løbet af din dag, og gode kommunikative og pædagogiske evner er en klar fordel.

Vi har et tæt samarbejde med hospitalets øvrige afdelinger og kommunerne i vores optageområde. Og vi sætter en ære i at finde tid til både den daglige pleje og behandling af patienterne og udviklingen af nye initiativer og forbedringer, herunder hospitalsindlæggelse i eget hjem (tværsektoriel forskningsprojekt), blodtransfusion i eget hjem og koordinering, samt udvikling af nye forløb. Vores håb er selvfølgelig, at du på sigt kunne have lyst til at hjælpe os med nye ideer og projekter, der kan forbedre tilbuddet til vores patienter.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om Akutafdelingen på vores hjemmeside: https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/akutafdelingen/

Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde, en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingerne, så kontakt meget gerne til afdelingssygeplejerske Marianne Hagen Holm på tlf. 78446662 eller mail [email protected], afdelingssygeplejerske Gro Hauge på tlf. 78449719 eller mail [email protected] eller afdelingssygeplejerske Helle Kornbek på tlf. 78445054 eller mail [email protected].

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations-ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 16. maj 2022.
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt den 18. maj 2022. Der vil i forbindelse med samtalen blive stillet en opgave med udgangspunkt i en case.

Film om Akutafdelingen i Viborg

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midtjylland
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Sygeplejerske (vikar) i Herning

    Er du på udkig efter et NYT JOB, hvor du kan gøre en markant forskel, og hvor du kan bringe alle dine faglige og personlige kompetencer i spil, så kom og vær med på holdet af dedikerede medarbejder..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Sygeplejerske til dagvagter i hverdagene til HS-Bofællesskabet, HerningÉn af vores dygtige sygeplejersker går på efterløn, og vi søger derfor en ny sygeplejerskekollega.Sygeplejerske, Kirst..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • SJÆLDENT UDBUDT SYGEPLEJERSKESTILLING!

    Der er virkelig brug for os! Derfor opnormerer vi igen – denne gang i vores afdeling i Viborg. [xxxxx] Psykiatri i Viborg søger sygeplejersker til behandling af børn og unge med ADHD og/elle..
    • Sygeplejerske
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi søger en sygeplejerske til Toftebo plejecenterEr du på udkig efter et NYT JOB, hvor du kan gøre en markant forskel, og hvor du kan bringe alle dine faglige og personlige kompetencer i spil, så..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. oktober 2024 51
1. oktober 2024 49
30. september 2024 48
29. september 2024 49
28. september 2024 49
27. september 2024 49
26. september 2024 46
25. september 2024 39
24. september 2024 40
23. september 2024 44
22. september 2024 52
21. september 2024 52
20. september 2024 52
19. september 2024 64
18. september 2024 62
17. september 2024 62
16. september 2024 66
15. september 2024 71
14. september 2024 71
13. september 2024 72
12. september 2024 70
11. september 2024 70
10. september 2024 65
9. september 2024 62
8. september 2024 62
7. september 2024 62
6. september 2024 55
5. september 2024 48
4. september 2024 49
3. september 2024 45
2. september 2024 41