Erfaren sygeplejerske søges til stilling som Sundhedsfaglig Koordinator på Annexgårdens Bosted I/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mørkøv

Annexgårdens Bosted I/S søger en sundhedsfaglig koordinator pr. 1/12-2022. Det er vigtigt, at du er uddannet sygeplejerske, for at besidde stillingen, som aktuelt er på 33 timer om ugen. Vi er et bosted for voksne med psykiatriske lidelser, udviklingsbetingede funktionsnedsættelser og få med fysiske funktionsnedsættelser. Vi rummer en bred målgruppe og har aktuelt 30 borgere, fordelt på tre afdelinger.

I stillingen får du tre grundlæggende funktioner:

  1. Sundhedsfaglig koordinator (primær funktion)
    2. Kontaktperson for to borgere (sekundær funktion)
    3. Weekendvagt hver 9. uge

Sundhedsfaglig koordinator
Som sundhedsfaglig koordinator kommer du til at beskæftige dig med vores sundhedsfaglige dokumentation, hvor du bl.a. arbejder tæt sammen med både kolleger og ledelse. Din opgave er bl.a. at have det overordnede overblik over dokumentationen og sikre, at den altid er opdateret iht. sundhedsloven samt styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer. Der dokumenteres i ”Sensum Bosted” (EG), i sundhedsmodulet, iht. de 12 sygeplejefaglige punkter. Det er derfor en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til dette system.

Herudover får du forskellige sundhedsfaglige opgaver, f.eks. at give injektioner og vejlede dine kolleger i sygeplejefaglige opgaver. Det er desuden en stor fordel, hvis du har faglige kompetencer ift. arbejdet med diabetes.

Som sundhedsfaglig koordinator arbejder du ligeledes tæt sammen med dine kolleger omkring borgernes lægebesøg og medicinske behandling. Her hjælper du med at planlægge besøget og følger op på den efterfølgende dokumentation. I enkelte tilfælde deltager du også selv ved lægebesøget.

Du har desuden et tværfagligt samarbejde med distriktspsykiatrien. Her deltager du ligeledes i besøg/samtaler og følger op på relevante problemstillinger i samarbejde med borgernes kontaktpersoner.

Du bliver herudover medansvarlig for medicinhåndtering, bl.a. ift. dispensering, administrering samt bestilling. Her har du ansvar for at overholde kvalitetsstandarder ved tjek af udløbsdatoer, temperatur samt rengøring i medicinrum og ved medicinudleveringssteder.

Samtidig er du ansvarlig for dokumentation af UTH samt opfølgning herpå. Her gennemgår du ugentligt medicinadministrationen og laver en samlerapportering på eventuelle manglende administrationer eller dokumentation. En gang om måneden indberettes samlerapporteringen. Her udarbejdes desuden en handlingsplan.

Desuden har du til opgave at hjælpe med at formidle og udvikle sygeplejen på bostedet.

Kontaktperson
Hver onsdag deltager du i et team i vores bofællesskab, hvor du har hjemmedag med to borgere. Her er din primære opgave at støtte borgerne iht. deres kommunale handleplan og dokumentere det pædagogiske arbejde i borgernes delmål. Desuden deltager du i forskellige praktiske opgaver, handleture mv., samt varetager aktuelt opståede behov. Det er bl.a. her, at dit kendskab til diabetes vil være en fordel, da det er en problemstilling hos en af borgerne.

Weekendvagt
Som weekendvagt arbejder du hver 9. uge (fredag fra kl. 15.30-19.30 og lørdag fra kl. 10.30-19.00). Fredag har du bl.a. ansvar for at lave aftensmad til bostedets borgere samt rengøre køkkenet efterfølgende. Lørdag deltager du i pædagogiske aktiviteter med borgerne. Herudover samarbejder du med din kollega omkring madlavningen og oprydningen i køkkenet.

Hvem er vi?

Bostedet er grundlagt som familievirksomhed og er nu ejet af 2. generation. Stedet er derfor præget af hjemlige værdier, hvor man støtter og hjælper hinanden med både stort og småt. Der er fokus på anerkendelse og rummelighed. Pædagogisk arbejdes der bl.a. ud af selvpsykologiens principper om det hele menneske samt med fokus på borgernes nærmeste udviklingszone (NUZO).

Ift. stillingen som sundhedsfaglig koordinator, står vi i den situation, at vores nuværende sundhedsfaglige koordinator har tilbudt at oplære dig i stillingen, inden hun fratræder den endeligt. Det er vi meget glade for og ser derfor frem til et godt og solidt oplæringsforløb. Vi afholder løbende samtaler og søger ansættelse hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mørkøv.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Mørkøv
  • Lørdag den 31. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    På Hvalsø plejehjem søger vi en dygtig centersygeplejerske, der sammen med os vil være med til at udvikle den gode sygepleje med fokus på vores beboeres sundhed og trivsel. Nu står du overfo..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Vi søger en faglig nysgerrig, læringsparat og samarbejdsdygtig kollega med masser af humor til vores team af dialysesygeplejersker. Er det dig? Så kom og vær en del af vores skønne kollegagrupp..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Vil du være med til at bidrage til en god behandling og støtte til patienterne på Ø2 i stuen? Er du god relationelt og besidder evnen til refleksion og lysten til at forbedre din sygepleje hver dag..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Har du lyst til at kombinere din kliniske sygeplejefaglige viden med psykiatriens digitale udvikling? Som stabssygeplejerske i Afdeling for Patientforløb, Digitalisering og Visitation (PDV) får .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Mørkøv

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Mørkøv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Mørkøv over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0