Kvalitets- og proceskoordinator til Center for Sygepleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Center for Sygepleje søger en ny kollega med indsigt i sygeplejerskeuddannelsen, og som brænder for at udvikle og kvalitetssikre indholdet i grunduddannelsen. Vores nye kollega skal løbende udvikle og sikre driften i grunduddannelsen i samarbejde med centerledelsen. Det gælder på hele uddannelsen på alle vores 5 udbudssteder. Vi ser derfor gerne, at vores nye kollega har interesse og erfaring med uddannelse og kvalitetsarbejde.

Igennem udvikling og kvalitetssikring af uddannelsen skaber vi mulighed for at medvirke til at udvikle engagerende undervisningsforløb. Vi bidrager dermed til at uddanne kompetente sygeplejersker der kan virke som en regional drivkraft.

Din profil
Det er vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

I stand til at kvalitetssikre processer i grunduddannelsen. Det gør du ved at indhente og bearbejde ledelsesinformation, processer mv. som skal anvendes i undervisningen. Du har flair for samarbejde og en anerkendende tilgang til vores lokale udbudssteders måde at gribe forandringer på.

En tydelig og stærk formidler/kommunikator. Du har en positiv indgangsvinkel og kan formidle på en inspirerende og overbevisende måde, så du fremstår tydelig og vidende inden for din profession. I samarbejdet med kolleger i Center for Sygepleje skal I skabe et klart og interessant læringsmiljø for både studerende og ansatte.

Har et stærkt styringsgen og trives med at arbejde med administrative og koordinerende funktioner i alle faser af et projekt eller en stor opgave.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret med dine opgaver. Du har flair for og evne til at udføre koordinerende arbejde samt igangsætte og afslutte processer.

Derudover forventer vi, at du har:
  • Sundhedsfaglig uddannelse samt en overbygning på master/kandidatniveau og gerne en ph.d. grad.
  • Erfaring fra arbejde på en uddannelsesinstitution
  • Erfaring med proces – og projektlederrollen er en fordel.


Alt efter dine kvalifikationer er der også mulighed for at blive ansat som adjunkt eller lektor. Det betyder bl.a. at du som minimum skal undervise 18,5 timer om ugen og herudover arbejde med kvalitets- og procesopgaver i relation til grunduddannelsen. Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine arbejdsopgaver
Du vil som vores nye kollega på Sygeplejerskeuddannelsen referere til uddannelseslederen med det strategiske ansvar for grunduddannelsen. Som kvalitets- og proceskoordinator planlægger og gennemfører du opgaver i samarbejde med centerledelse, lokale uddannelseskonsulenter, praktikkoordinatorer og andre tilknyttet uddannelsen.

Nye procesbeskrivelser. Du skal bl.a. udarbejde procesbeskrivelser inden for nærmere beskrevne områder, herunder forankring af studieaktiviteter og portfolie. Det er dig der sikrer, at ændringer bliver indarbejdet i uddannelses¬dokumenter, videnskredsløbsaktivteter på alle semestre. Du kommer med forslag til nye uddannelsesdesign og talentforløb samt sikrer et relevant og opdateret videngrundlag.

Kvalitetssikring. Du skal løbende og i samarbejde med underviserne sørge for kvalitetssikring af anvendt litteratur på grunduddannelsen.

Herudover er disse opgaver en del af hverdagen:
  • Medvirke til at etablere ad hoc-team på tværs af centerets udbud for at styrke de faglige miljøer og udvikle prøver og cases
  • Udarbejde styringsdokumenter i relation til grunduddannelse herunder prøveoversigt.
  • Forberede og deltage i samarbejdsfora vedrørende praktikdelen.
  • Forberede grundlag for beslutningspunkter til ledelsesmøder.
  • edvirke til at sikre informationsflow til studerende, samarbejdspartnere, undervisere og ledelse ved at opdatere hjemmesiden/studienet.


Dine kolleger
Du bliver en del af et center, hvor en væsentlig opgave i din hverdag er at have en stor kontaktflade til centerets videnmedarbejdere og samarbejde på tværs.

Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på at løse opgaverne med et godt humør i en hverdag med mange bolde i luften, som vi er optagede af at gribe.

Center for Sygepleje dækker hele region Sjælland og er fordelt på fem lokationer i henholdsvis Næstved, Nykøbing F., Holbæk, Roskilde og Slagelse. Kvalitets- og proceskoordinatoren vil blive tilknyttet Campus Næstved.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for Akademikere i staten eller anden relevant overenskomst sammenholdt med bekendtgørelse om stillingsstruktur på professionshøjskolerne. Der er mulighed for at forhandle tillæg.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1.april 2020.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ann-Berit Schelde tlf. 7248 3182 eller Centerchef Mona van Gaever Larsen på tlf. 7248 1826.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores hjemmeside eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 17. februar 2020.
  • Vi forventer at afholde samtaler uge 8 og 9.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Mandag den 17. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Næstved over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6