Oversygeplejerske/overfysioterapeut til Tværfagligt Smertecenter, Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du lyst til at gribe stafetten efter vores tidligere oversygeplejerske og motivere og sikre den fortsatte udvikling i Tværfagligt Smertecenter i tæt samarbejde med vores nye ledende overlæge (eller ledende psykolog) - så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en oversygeplejerske 37 timer ugentligt til Tværfagligt Smertecenter ved Næstved, Slagelse og Ringsted Anæstesiologisk Afdeling – gerne med ansættelse 01.10.2022 eller efter aftale.

Vi kan tilbyde dig

  • Et engageret og fleksibelt personale med mange forskellige kompetencer
  • Et ambulatorie, hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
  • At du indgår i et tværfagligt ledelsesteam bestående af en ledende overlæge og dig
  • Derudover bliver du en del af NSR Anæstesiologisk Afdelings ledergruppe

Vi søger et nyt tværfagligt ledelsesteam bestående af dig, som oversygeplejerske eller overfysioterapeut og en ledende overlæge eller ledende psykolog (se stillingsopslag her), som på dynamisk vis kan føre Tværfagligt Smertecenter videre med den nuværende medarbejdergruppe og de udvidede muligheder indenfor digital patientkontakt til gavn for den samlede patientbehandling i regionen. Vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske eller fysioterapeut – gerne med bred erfaring samt med interesse og talent for ledelse.

Det en fordel, hvis du har en diplomuddannelse i ledelse og/eller en Master med fokus på ledelse. Det er tillige en fordel, hvis du har erfaring og/eller uddannelse indenfor kronisk non-malign smertebehandling.

Der er i centret ansat læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer, socialrådgiver, og sekretærer, i alt 20 medarbejdere, som yder tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter. Der er årligt 8.500 ambulante kontakter. Vi arbejder med forskellige former for patientrettet undervisning, såsom tværfagligt grundforløb, mindfulness, respirationskurser, søvnhold, fibromyalgihold og hold i smertemestring. Vi har stort fokus på non-medikamentel behandling, og størstedelen af medarbejderne har gennemgået en 1-årige uddannelse i kognitiv adfærdsterapi eller en sundhedspædagogisk uddannelse.

I afdelingen arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. Det kræver, at du som leder har gode kommunikative evner, og at du er god til at skabe overblik, er handlekraftig og trives i en hverdag, der sjældent er forudsigelig. Du skal derfor kunne trives i et komplekst miljø.

Derfor søger vi en afdelingssygeplejerske, som

  • Kan skabe motivation og følgeskab i sin personaleledelse, og sætte sygeplejen i fokus til gavn for den enkelte patient
  • Vægter det tværfaglige samarbejde højt
  • Evner at give såvel medindflydelse som medansvar og derved involvere medarbejderne
  • Understøtter et højt fagligt miljø med bl.a. uddannelse, forskning og kvalitet som pejlemærker
  • Kan tage ansvar for mål, deadlines og budget, har synligt fokus på forbedringskultur, og det gode arbejdsmiljø
  • Kan sikre optimal udnyttelse af personalemæssige og øvrige ressourcer i forhold til visionen om effektive og sammenhængende patientforløb

Du bliver medansvarlig for ledelsesområdets ressourceforbrug og for afsnittets samlede økonomi. Du har god erfaring med planlægning og koordinering. Desuden er det naturligt for dig at prioritere det gode tværfaglige samarbejde i en afvekslende hverdag.

Du er meget velkommen til at besøge os og få et indblik i vores arbejde i smertecentret, hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen. Du kan også orientere dig via dette link, hvor du kan læse mere om vores tilbud til patienterne

Generelt om NSR Anæstesiologisk Afdeling
Vi er en stor, spændende afdeling med ca. 400 medarbejdere fordelt på 2 matrikler. Dagligdagen er præget af et godt humør i et uformel miljø, hvor en række dygtige og fagligt ambitiøse medarbejdere og ledere hver dag bestræber sig på, at bidrage til gode og tilfredsstillende patientforløb.

Anæstesiologisk Afdeling varetager bedøvelse til undersøgelse og operation, overvågning for smerter og kredsløb ved opvågning efter operation, behandling af intensivt syge patienter samt behandling af patienter med kroniske, non-maligne smerter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved samtale vil vi gerne have samtykke til indhentelse af børneattest.

Hvis du er blevet nysgerrig på stillingen som oversygeplejerske/overfysioterapeut i vores Tværfaglige Smertecenter, er du meget velkommen til at komme forbi og høre mere om os. Du kan kontakte chefsygeplejerske Charlotte Carl Larsen på tlf. 21 81 21 52

Ansøgningsfristen er 17. august 2022, og vi forventer at afholde samtaler i uge 34-35 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Vi søger en sygeplejerske eller en social – og sundhedsassistent pr. 1. September 2024 (eller tidligere) Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske er ikke så vigtigt for os, så længe du .
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du bidrage til, at styrke det ambulante forløb gennem øget patientinddragelse og en recovery orienteret tilgang- så læs videre. Stillingen er en spændende sygeplejerskestilling hvor omdrejn..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Næstved over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4