Akutsengeafsnit RHN søger sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Sygeplejersker søges til Akutsengeafsnit på RHN pr. 1. november .

Går du med ønsker om at prøve noget nyt jobmæssigt, og har du lyst til at være en del af et velfungerende personaleteam, hvor vores dagligdag er præget af et stort patientflow og hvor hverdagen kan være uforudsigelig, så er det måske netop dig, som er vores fremtidig kollega?
Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde med de akutte/ komplekse problemstillinger medicinske og abdominal kirurgiske patienter indlægges for. En kollega som har lyst til at være med til at præge og udvikle afsnittet, en som kan arbejde såvel selvstændigt som tværfagligt, en som trives med et hurtigt patientflow, en der vil være med til at opretholde en go´ stemning og et godt arbejdsmiljø i afsnittet.
Vi har ledige stillinger på 37 timer ugentligt eller timetal efter aftale og du arbejder ca. 3 weekender over 8 uger.
Akutsengeafsnit er en del af Akutafdelingen og har 24 sengepladser. Alle stuer er en sengs stuer. Vi arbejder med tildelt patientpleje døgnet rundt.
Patienterne bliver visiteret til afsnittet hvis:
• Patienten har brug for et højt observationsniveau.
• Patienten er uafklaret i forhold til om det er en medicinsk eller kirurgisk problemstilling.
• Patienten forventes udskrevet indenfor 48 timer.
• Patienten er obs Covid/ Covid positiv.

Afsnittet har er et stort patientflow, med en gennemsnitlig udskiftning af 20-25 patienter pr. døgn.
I forbindelse med Covid pandemien kommer alle patienter, som har symptomer på obs Covid i Akutsengeafsnit indtil podningssvar foreligger og der er lavet en behandlingsplan.
Akutsengeafsnits personale passer også Covid positive patienter. Personalet skiftes til at varetage pasning og plejen af denne patientgruppe. Der kan max være 6-8 positive Covid positive patienter i sengeafsnittet.
Til akutsengeafsnit er tilknyttet Akut Dagbehandling. Vi har som afdelingsledelse et ønske om at udbygge den akutte Dagbehandling, både i forhold til åbningstider, men også i forhold til at flere patientforløb kunne varetages her. Vi ønsker at styrke det gode patientforløb således, at de patienter som nødvendigvis ikke behøver en indlæggelse, med som har brug for observation/ behandling kan få det i Dagbehandlingen og derefter hjemsendes.
Vi er fortsat i designfasen i forhold til ovenstående, men vores mål i Akut Dagbehandling samt i Akutsengeafsnit er, at skabe så gode og sammenhængende patientforløb som muligt, hvor inddragelse af patient og pårørende er en selvfølge.
Som ansat hos os vil dine kerneopgaver spænde bredt, lige fra akut sygepleje til medicinske og abdominal kirurgiske patienter, sygepleje til den komplekse patienter, præ- og post operativ sygepleje til patienter med kort indlæggelses tid, planlægning af udskrivelser, og planlægning af overflytninger m.m.
Vi vægter, at sygeplejen afspejler et højt fagligt niveau, og har derfor bl.a. simulationstræning samt fast ugentligt undervisnings i afsnittet.
Som sygeplejere i Akutsengeafsnit vil du komme til at samarbejde med alle afsnit på hospitalet, da vi udflytter en del patienter til medicinske eller kirurgiske afsnit. Vi arbejder på at skabe så få overgange for patienten som muligt, og derfor har vi kontinuerlig fokus på patientforløbene i forhold til, om disse kan planlægges mere hensigtsmæssigt.
I alle vagter er der en sygeplejerske som varetager koordinator funktion mhp at sikre, at patienten som indlægges på RHN indlægges på rette tid og rette sted. Denne sygeplejere samarbejder selvfølgelig tæt med alle afsnit på RHN. Det er også den sygeplejerske som deltager i det daglige morgentavlemøde for Akutsengeafsnit samt hospitalskapacitets konferencen. Det kræver en god og grundig indsigt i hospitalets opbygning for at kunne varetage denne funktion, så ikke alle sygeplejersker varetager denne funktion.
Dine nærmeste kollegaer vil være sygeplejersker og SSA`er, men vi samarbejder selvfølgeligt tværfagligt med øvrige personalegrupper, og har blandt andet en psykiatrisk sygeplejerske ansat i afsnittet.
Afsnittets personalesammensætning gør, at kompetenceniveauet generelt er højt, og vi gør brug af hinandens viden og kompetencer. Vi har ansat såvel nyuddannet personale samt personale med mange års erfaring.
Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, SSA –elever og ambulanceassistentelever. Der er ansat vejledere for alle uddannelsesretninger, men den daglige vejledning af elever og studerende, er alle i afsnittet ansvarlig for at deltage i.
Vi vægter, at vi har et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, hvor man har mulighed for at blive hørt og være med i beslutningsprocesser.
Vi søger en kollega som:
  • Har lyst til at arbejde med den akutte sygepleje, er fagligt engageret og vil være med til at udvikle sygeplejen i afsnittet.
  • Finder sig godt tilpas i et afsnit med en uforudsigelig hverdag, hvor der er stor udskiftning af patienterne.
  • Hurtigt kan skabe en god kontakt til såvel patienterne som pårørende, samt være med til at skabe gode sammenhængende patientforløb.
  • Kan arbejde selvstændigt samtidig med et tæt kollegialt samarbejde.
  • Som finder det spændende, at vejledning og undervisning af elever/studerende er en naturlig del af hverdagen.
  • Ikke skrammes af forandringsprocesser og gerne byder ind med tanker og ideer på en konstruktiv måde.
  • Er interesseret i opretholde faglige kompetencer og lære nyt. Du skal være indstillet på at gennemføre basismodel i akutsygepleje efter ansættelse minimum 2 år.
  • Ikke lader sig afskrække ved at skulle passe obs Covid patienter, og som også finder det interessant, at pleje den patientgruppe, der er Covid positive.


Som ny kollega hos os vil du:
  • Få et individuelt oplæringsprogram med mentor ordning med mulighed for studiedage på relevante afsnit.
  • Deltage i den undervisning/ simulationstræning som er planlagt i afsnittet.
  • Kunne deltage i sygeplejefaglig udvikling.
  • Indgå i en personalegruppe, hvor vi har omsorg for, og hjælper hinanden.
  • Få mulighed for kollegial sparring med kompetent personale i alle vagter.
  • Få undervisning og vejledning mhp hygiejniske forholdsregler ved obs Covid patienter og mere specifik observation og pleje til Covid patienten.


OG
Vi kan som dine fremtidige kollega tilbyde dig MEGET MERE, så tøv ikke, skriv en ansøgning eller ring til mig for yderligere informationer.

Vi holder ansættelsessamtaler mandag d 22/9 fra kl. 13.00
Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Lørdag den 19. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 31
4. september 2024 28
3. september 2024 28
2. september 2024 22
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 23
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 29
24. august 2024 29
23. august 2024 31
22. august 2024 35
21. august 2024 34
20. august 2024 37
19. august 2024 38
18. august 2024 41
17. august 2024 41
16. august 2024 46
15. august 2024 45
14. august 2024 46
13. august 2024 47
12. august 2024 48
11. august 2024 48
10. august 2024 50
9. august 2024 51
8. august 2024 54