Afdelingsleder til Bostedet Solsiden, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Afdelingsleder søges til Bostedet Solsiden i Region Nordjylland

Har du erfaring med socialpsykiatri, og har du relationskompetencerne i orden?
Kan du se dig selv i en organisation hvor der er højt til loftet, og hvor vi er dedikeret til at udvikle og levere ydelser indenfor det socialpsykiatriske område af høj kvalitet?
Hvor vi ønsker at være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede ydelser. Hvor vi hver dag medvirker til, at de mennesker der benytter vores tilbud, får de bedste muligheder for at mestre sin egen tilværelse, så skal du helt sikkert læse videre. Vi søger nemlig en kompetent og engageret afdelingsleder til Bostedet Solsiden, som sammen med den øvrige ledelse, kan sætte retning og kurs i forhold til vores kerneopgaver.
Din opgave
Bostedet Solsiden er organisatorisk forankret i et af Specialsektorens fire områder; Området for Socialpsykiatri, som også tæller fire andre socialpsykiatriske tilbud. Bostedet Solsiden er et højt specialiseret bosted for mennesker med svær psykisk sårbarhed, som har brug for støtte og hjælp til at mestre hverdagen.
Som afdelingsleder får du ansvaret for den strategiske-, faglige-, personalemæssige- og administrative ledelse af afdelingen. Du vil sammen med den øvrige ledelse skulle sætte retning for Solsidens 4 afdelinger, hvor vi ønsker at styrke og arbejde teamorientereret med en prioritering af, at vi har opgaver, hvor vi hver især fagligt står stærkt og sætter dem i spil i fællesskabet. Vi ønsker at styrke den fælles ”Vi” kultur. Både på Bostedet Solsiden, men også på tværs i Området for Socialpsykiatri med de 4 øvrige bosteder.
Om dig
Du har en solid baggrund enten som socialrådgiver eller pædagog, gerne suppleret med relevant overbygning. Du har et solidt ledelsesmæssigt fundament eller stærk interesse for faglig- og personalemæssig ledelse, og formår at skabe følgeskab i et fællesskab med 36 borgere og ca. 70 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.
Herudover har du:
  • Erfaring med socialpsykiatri- og/eller psykiatri.
  • Erfaring med målgruppen og med sideproblematikker.
  • Har kendskab til og erfaring med en recovery- og rehabiliterende tilgang
  • Er god til at skabe struktur, gennemsigtighed, sammenhæng og koordinering i en travl og kompleks hverdag
  • Har blik for og medvirker til at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø i afdelingen.
  • Kan arbejde systematisk og struktureret med den daglige drift af afdelingen.
  • Deltager aktivt og er inddragende i egen afdelings udvikling sammen med medarbejdere
  • Evner at opnå følgeskab ved nærledelse, dialog og tydelighed
  • At du i ledelsesteamet er en teamplayer med indbygget selvstændighed og stærkt fagligt fundament.

    Vi tilbyder
    Du bliver leder for medarbejdere med en højt specialiseret faglighed, der er forankret i en tværfaglig relationel koordineret indsats og med et stort engagement i forhold til kerneopgaven. Du bliver en del af et ledelsesteam, der gerne vil udvikle og bruge vores samlede kompetencer til fælles drift og som med dig kontinuerligt har fokus på at sætte de bedste rammer for driften af Bostedet Solsiden og den fortsatte udvikling. Du bliver en del af et samlet Område for Socialpsykiatri, hvor vi vægter og forventer et tæt samarbejde på tværs af de 5 tilbud med de øvrige afdelingsledere. Du bliver en del af en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår, høj faglighed, en kompetent og dedikeret medarbejdergruppe, fokus på lederudvikling og ledelsesparring. Vi er ca. 70 medarbejdere, med en kultur der er kendetegnet ved Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP-værdierne).
    Herudover tilbyder vi:

  • Et område med en ambitiøs udviklingsplan, hvor du som afdelingsleder forventes at tage ansvar og sikre indflydelse.
  • Gode muligheder for faglig udvikling og indflydelse på det strategiske plan.
  • Samarbejde på tværs af Bostedet Solsiden med tilbudsleder, afdelingslederkollega, og arbejdstidsplanlægger.


Om os
Bostedet Solsiden har stor fokus på at udvikle og implementere tænkningen omkring teams, vi går fra ”et jeg til et vi”. Vi har en recoveryorienteret og rehabiliterende tilgang, som tager afsæt i det tværfaglige samarbejde omkring og sammen med den enkelte beboer.
Medarbejderne på området er tværfagligt sammensat og det vægtes højt, at medlemmerne af de faglige teams sætter deres egen faglighed i spil. Der er tale om pædagoger, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og en fysioterapeut. Vi arbejder ligeledes med at integrere musikterapi, som en fast del af tilbuddet.
Bostedet Solsiden består af 4 afdelinger med en kompetent gruppe medarbejdere og 36 beboere.
Det rehabiliterende fokus består både af et socialfagligt- og et sundhedsfagligt spor og for at styrke og vedligeholde det socialfaglige spor søger vi en afdelingsleder med en baggrund som enten socialrådgiver eller pædagog.
Bostedet Solsiden er et botilbud for voksne mennesker med en svær sindslidelse og evt. svære sideproblemer, som f.eks. misbrug (dobbeltdiagnoser), retsforanstaltninger, svær social tilpasning og personlighedsforstyrrelser. Vi har også beboere med begyndende og meget svær demens samt andre neurologiske sygdomme.
På Specialsektorens hjemmeside - kan du søge yderligere information og du kan orientere dig om ledelsesgrundlaget i Region Nordjylland samt uddybende dokument om ledelsesansvar i Specialsektoren i Region Nordjylland:

Vil du vide mere
Så kan du kontakte tilbudsleder Gitte Vejby på mobil 29382278, eller mail [email protected]

Praktisk
Arbejdssted er Bostedet Solsiden, Odinsvej 25 samt Teglgårdshaven 15A og 17. Forhandling og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling. Vi indhenter reference samt straffeattest ved ansættelse.

Der er ansøgningsfrist søndag d. 21. marts 2021, og der er opstart i jobbet den 1. maj eller efter nærmere aftale. Vi afholder samtaler torsdag den 25. marts fra kl. 13.00.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Søndag den 21. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 44
14. september 2024 43
13. september 2024 43
12. september 2024 41
11. september 2024 39
10. september 2024 39
9. september 2024 39
8. september 2024 38
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 31
4. september 2024 28
3. september 2024 28
2. september 2024 22
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 23
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 29
24. august 2024 29
23. august 2024 31
22. august 2024 35
21. august 2024 34
20. august 2024 37
19. august 2024 38
18. august 2024 41
17. august 2024 41
16. august 2024 46