Sygeplejerske søges til sengeafsnit NHH, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Attraktiv afdeling! Spændende kirurgiske specialer og supergodt kollegialt fællesskab med plads til faglig sparring og prioriteret tid til sygeplejefaglige drøftelser! Hvis det lyder noget for dig, så er det nu, du skal gribe chancen!

Kom og gør en forskel sammen med os
Vi er en højspecialiseret afdeling med 4 specialer og en dygtig medarbejdergruppe med mange kompetencer. Vores kendetegn er vores super gode samarbejde og et godt studie- og læringsmiljø, med plads til sygeplejefaglig sparring og en hjælpende hånd, når der er brug for det. Alt sammen faktorer der medvirker til gode patientforløb, medarbejdertrivsel og sygeplejefaglig udvikling. Dit primære ansættelsessted vil være i afsnit NHH, men for at understøtte sammenhængende patientforløb kan du evt på sigt. og hvis det fagligt giver mening, stifte bekendtskab med vores ambulatorium.

Vi samarbejder i det hele taget bredt og har en stor kontaktflade. Vi værdsætter det tværfaglige samarbejde, og gør os umage med vores kerneopgave. Vi har skemalagte sygeplejefaglige drøftelser og tavlemøder, der relaterer sig til både patientforløb og den daglige drift. Alt sammen med sigte på at skabe gode patientforløb og høj trivsel.

For at kunne yde en høj specialiseret sygepleje til de indlagte patienter, er vi organiseret i teams. Både internt i afdelingen men også tværfagligt ifm. patientens team.
Teamorganiseringen understøtter medindflydelse på flere parametre og baner vejen for en god start og oplæring i afsnittet. Det understøtter også mulighederne for at udvikle faglige såvel som personlige kompetencer.

Når du bliver ansat hos, så lærer du hurtigt den kirurgiske sygepleje at kende og bliver dygtig til præ- og postoperativ sygepleje. Du bliver desuden dygtig til at drøfte sygeplejefaglige problemstillinger og at arbejde med både accelererede patientforløb og den komplekse sygepleje.

Vi søger en dig, der…
har erfaring med den kirurgiske sygepleje fra et eller flere af vores specialer og har kendskab til den intermediære sygepleje. Har du ikke erfaring er det også ok, så tager vi dig i hånden, og hjælper dig godt på vej ind i vores afdeling. Herudover leder vi efter dig, der:
  • tager ansvar og som tør sætte din egen stemme og viden i spil.
  • medvirker til udvikling af vores sygeplejefaglige praksis.
  • udviser modenhed, og du har lyst til at lære os og vores afdeling at kende.
  • som tør, vil udfordres og udvikles, både på det faglige og personlige plan.
  • har lyst til at lære, kan samarbejde både monofagligt og tværfagligt.
  • bevarer overblik og udstråler ro og overskud.
  • trives med at have mange spændende opgaver, der skal løses
  • er opsøgende, helhedstænkende og løsningsorienteret.
  • er engageret i den kirurgiske sygepleje og vægter en høj faglighed
  • udøver og engagerer dig i den gode sygepleje baseret på FoC.
  • deltager aktivt og positivt i forandringsprocesser og bidrager til det gode arbejdsmiljø.


Hvad er vi optagede af?
Vi lægger stor vægt på et godt fagligt fællesskab, og vi bidrager alle til at understøtte en god trivsel med udgangspunkt i medansvar, medindflydelse og fællesskab. Vi har fokus på at modtage vores patienter på bedste vis, og i det hele taget at give patienterne et godt indlæggelsesforløb. Vi gør rigtig meget ud af patientinddragelse. Vi arbejder med dokumentation af sygeplejen og udvikling af denne. Vi gør løbende Klar til NAU, og det nye samarbejde i det kommende sengekryds. Sidst men ikke mindst vil vi have et godt arbejds- og uddannelsesmiljø.

Hvad kan vi tilbyde?
I bestræbelserne på at give den enkelte patient den bedst mulige sygepleje og omsorg, og i det hele taget at give patienterne det bedst tænkelige forløb, tilbyder vi et afsnit hvor faglighed og udvikling er i centrum. Derudover kan vi love dig:
  • Et afsnit med plads til masser af humor og godt humør i en travl hverdag
  • Et godt arbejdsmiljø baseret på et super kollegialt samarbejde
  • En inddragende og løsningsorienteret tilgang baseret på gensidig tillid og dialog
  • En spændende og uforudsigelig hverdag
  • Engageret personale med høj sygeplejefaglig viden
  • Medindflydelse og medinddragelse
  • Teamorganisering som betyder, at du bliver tilknyttet en lille del af personalegruppen, som medvirker til, at du får en god og tryg start i afsnittet
  • Tilknytning til Mentorordning med oplæringsprogram de første 4 uger
  • Veltilrettelagt Introduktionsprogram


Hvem er vi
Sengeafsnit NHH er et spændende og velfungerende sengeafsnit med tilhørende ambulatorium til et af vores specialer. Vi varetager sygepleje og behandling af patienter med lidelser relateret til neurokirurgi, kæbekirurgi, øre- næse-hals kirurgi og øjenkirurgi. Neurokirurgi og øre-næse-hals kirurgi udgør størstedelen af vores patientindtag. Vi modtager hovedsageligt patienter til planlagt kirurgi men modtager også akutte patienter. Alle patienter modtages primært direkte i afdelingen eller via vores ambulatorier. Vi har et stort flow i afdelingen, da hovedparten af vores indlæggelser er korttidsindlæggelser, men vi har også enkelte forløb af længere varighed.

Vi har plads til i alt 27 patienter, hvoraf vi pr 1. januar har 2 af sengepladserne inde på vores intermediær stue. Den har vi haft i mange år. Intermediærstuen er fortrinsvis for det neurokirurgiske speciale. Stuen er døgnbemandet og patientforløbene kræver tæt observation og monitorering. Patienterne kommer for det meste hertil fra vores intensive samarbejdspartner NOTIA. Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende på hhv. 1, 2 og 6. semester, social- og sundhedsassistentelever og FADL-studerende.

Dit primære ansættelsessted er NHH, men du kan forvente, eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Neurokirurgisk Afdeling. Det drejer sig om Neurokirurgisk ambulatorium eller Neurokirurgisk operationsafsnit. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger så frem det skulle blive aktuelt.

Hvis du vil vide mere
Så kontakt afsnitsledende sygeplejerske Hildur Hamper på 97 66 24 50/97 66 24 51 eller Stedfortræder for afsnitsledende sygeplejerske Bente K. Poulsen på 97 66 24 30.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist d. 16 maj 2021. Vi afholder samtaler løbende, og der er opstart i jobbet den 1. juni 2021, eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR. Arbejdstid: stillingen er som udgangspunkt på fuld tid men andet kan også aftales.

Arbejdstiden vil fortrinsvis være to-hold skift med enten dag/aften eller dag/nat.). Du har weekendvagt hver 3 uge, og på sigt hver 4 uge. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner. Vi indhenter børneattest ved ansættelse.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 44
14. september 2024 43
13. september 2024 43
12. september 2024 41
11. september 2024 39
10. september 2024 39
9. september 2024 39
8. september 2024 38
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 31
4. september 2024 28
3. september 2024 28
2. september 2024 22
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 23
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 29
24. august 2024 29
23. august 2024 31
22. august 2024 35
21. august 2024 34
20. august 2024 37
19. august 2024 38
18. august 2024 41
17. august 2024 41
16. august 2024 46