Sygeplejerske Intensivt Afsnit R

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Alment Intensivt Afsnit R er et sted, hvor vi er super gode til at gøre hinanden gode. Sådan siger én af dine kommende kolleger, og det er der en god grund til.
Vi er et højtspecialiseret afsnit, hvor udviklingen ikke står stille. Du kommer tæt på den enkelte patient og de pårørende, da du som sygeplejerske hos os arbejder 1:1 med pleje og behandling til patienten, i tæt samarbejde med vores læger og dine kolleger. Vi er kendte for vores fantastiske evne til samarbejde, du står aldrig alene, for vi hjælper altid hinanden og så har vi et rigtig godt kollegialt fællesskab.

Din opstart hos os
Når du starter hos os, tager vi dig i hånden, og du får et grundigt og individuelt oplæringsforløb de første 3 måneder, hvor du ikke er en del af normeringen, og hvor vi stille og roligt gør dig klar til at have din egen patient. Det er vigtigt at understrege, at du ikke kommer til at stå alene med noget, du ikke er tryg ved i opstarten, og når du starter med at arbejde selvstændigt, har du har altid en erfaren kollega i baghånden, og vi er der for hinanden ved de mindste spørgsmål.

Hos os bliver du dygtig til…
Som sygeplejerske hos os bliver du dygtig til den komplekse sygepleje, da du skal håndtere alle udfordringer hos den patient, du er ansvarlig for. Vores patientgruppe er almene intensive patienter, og fælles for dem alle er, at de er alvorligt syge, når vi modtager dem. Vores mål er at få patienterne stabiliseret og på ret køl igen, og gøre de pårørende trygge i den krisesituation, de befinder sig i. Opgaven kan også være at få afsluttet livet på en værdig måde, og vi oplever ofte en dyb taknemmelighed for det arbejde, vi udfører.
Vi er det seneste år blevet til en intensiv afdeling for langt de fleste Covid-19 patienter i Region Nordjylland, hvilket har betydet mange nye retningslinjer og en stejl læringskurve. Vi har klaret det sammen med vores øvrige kolleger, hvilket vi er stolte af, og vi har løst en vigtig opgave i en tid, hvor mange patienter og pårørende har haft ekstra meget behov for tryghed

Fællesskab og højt fagligt niveau
Vi er en personalegruppe bestående af engagerede og dygtige sygeplejersker. Du bliver en del af et team med kollegaer, hvor nogle har været her i mange år, mens andre er nye. Vi er et højt specialiseret intensivt afsnit med det nyeste teknologiske udstyr, og vi er i kategori 3 inden for intensiv behandling. Der foregår en del forskning på afdelingen og vi arbejder evidensbaseret. Vi prioriterer løbende sparring og faglig udvikling højt, og du vil opleve, at de faglige udfordringer aldrig løber ud. Vi har en stor uddannelsesopgave, hvilket også kræver, at vi hele tiden skal være et skridt foran, så vi bliver dygtige læremestre.
De fleste dage er forskellige, og er fyldt med komplicerede sygeplejefaglige udfordringer. På trods af dette, travlhed og uforudsigelige arbejdsdage, har vi en god tone, gensidig respekt og anerkendelse samt et rigtigt godt kollegialt sammenhold. Dette gælder også for vores tværfaglige samarbejde med læger og andre faggrupper i afsnittet.

Vi tilbyder dig
  • Engagerede, omsorgsfulde og fagligt kompetente kollegaer og et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • En meget vekslende arbejdsdag, med mulighed for supervision ved f.eks. vanskelige patient- og pårørendeforløb.
  • Løbende tilbud om undervisning.
  • Mulighed for at indgå i superbrugergrupper/ være ressourceperson indenfor dit interesseområde.
  • At blive en del af et afsnit i kontinuerlig faglig udvikling, hvor ledelsen lytter og spiller med på ideer og giver plads til den enkelte.
  • Mulighed for tilbud om deltidsansættelse og 12 timers vagter efter ca.1 års ansættelse i afdelingen.
  • Meget fleksibel tjenestetidsplanlægning, med stor mulighed for medindflydelse. Vi arbejder ud fra konceptet: Min Tid.


Om dig
Vi ønsker os en ny kollega, der kan stå inde for følgende:
  • Du arbejder selvstændigt og trives med at tage ansvar.
  • Du har lyst til at arbejde med kompleks intensiv sygepleje.
  • Du har lyst til at være en aktiv medspiller i et tværfagligt team.
  • Du har lyst til at arbejde på en afdeling hvor omsorgen for patienter og pårørende er højt prioriteret.
  • Du har gode samarbejdsevner, og bidraget til et positivt arbejdsmiljø
  • Du er fleksibel i forhold til spidsbelastning, sygdom og stille perioder i afsnittet
  • Du har 2 års klinisk erfaring og er interesseret i at gennemføre specialuddannelsen i intensiv sygepleje, hvis denne ikke haves.


Mere om afsnit R
Intensivt Afsnit R er et højteknologisk, multidisciplinært afsnit med 9 sengepladser. Vi yder pleje og behandling til kritisk syge patienter fra rigtig mange specialer, og primært fra de hæmatologiske, nefrologiske, infektionsmedicinske, gastroenterologiske, abdominalkirurgiske og lungemedicinske specialer. I disse pandemi tider er Covid-19 specialepatienterne ligeledes indbefattet i vort speciale. Et nyt og spændende speciale, hvor der også indgår en del forskning. Desuden varetager sygeplejerskerne kontinuerlig dialysebehandling. Indlæggelsestiden på afsnittet er meget varieret, og det samme er kompleksiteten i vores patientpleje. Vi arbejder tæt sammen med de andre intensive afsnit på Aalborg Universitetshospital, og vi hjælper hinanden ved spidsbelastninger.

Intensivt Afsnit R er uddannelsessted for sygeplejestuderende i sidste del af uddannelsen, og for sygeplejersker der er i gang med intensivspecialuddannelsen. Vi har en sygeplejerske med særlig klinisk funktion ”Uddannelse, Undervisning og Udvikling” samt en undervisningsansvarlig sygeplejerske, og flere kliniske vejledere i afsnittet.

Specialuddannelsen i intensiv sygepleje er en uddannelse, som tager to år. For at kunne gennemføre specialuddannelsen kræves det, at du har to års klinisk erfaring. Vi forventer, at du søger ind til denne uddannelse indenfor det første år, hvis du ikke har denne i forvejen. Da vi plejemæssigt er normeret til 1:1 døgnet rundt kræves deltagelse i aften-, nat- og weekendvagter.

Hvis du vil vide mere
Du er meget velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Birte Rasmussen tlf. 9766 1788 eller afsnitsledende sygeplejerske Dorthe Fuglsang tlf. 9766 1791.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 17/11 2021. Vi forventer at afholde samtaler den 22/11 2021. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR. Stillingen er på fuldtid. Der er opstart i jobbet d. 1. januar 2022 eller efter aftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Affektiv Søjle, Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit søger Social- og sundhedsassistent 32 timer/ugeBrænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du have mulighed for at bruge dine komp..
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Har du interesse for ortopædkirurgi og har du lyst til at blive del af et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor du kan øge dine ortopædkirurgiske kompetencer og få smag for specialet med henblik p..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Er du Sygeplejerske, kan du lide at arbejde i Nattevagt og have ansvar, ønsker du en arbejdsplads med et godt sammenhold, kollegialt fællesskab og høj faglig standard, så se med her!Brænder du .
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hobro

    Det drejer sig om et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse i tværgående funktion. Det fordeler sig med tre uger i medicinsk ambulatorium i Farsø og hver fjerde uge i medicinsk afdeling for akut..
    • Sygeplejerske
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 35
29. juni 2024 35
28. juni 2024 33
27. juni 2024 32
26. juni 2024 33
25. juni 2024 32
24. juni 2024 32
23. juni 2024 41
22. juni 2024 41
21. juni 2024 42
20. juni 2024 45
19. juni 2024 45
18. juni 2024 44
17. juni 2024 52
16. juni 2024 55
15. juni 2024 56
14. juni 2024 49
13. juni 2024 50
12. juni 2024 48
11. juni 2024 49
10. juni 2024 50
9. juni 2024 52
8. juni 2024 50
7. juni 2024 49
6. juni 2024 44
5. juni 2024 46
4. juni 2024 47
3. juni 2024 49
2. juni 2024 48
1. juni 2024 50
31. maj 2024 48