Klinisk sygeplejevejleder til Afsnit for lungesygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Klinisk vejleder, 37 timer/uge søges til Afsnit for lungesygdomme, et spændende afsnit i rivende udvikling.

På Afsnit for lungesygdomme, har vi siden vores flytning 1. april, hvor vi flyttede til større arealer været i en spændende udvikling og som fortsat er i gang, da vi skal øge vores sengepladser fra 20 til 29 patienter. I dag er vi på 22 patienter og fra den 1. oktober øger vi vores patient antal til 24 patienter.

Da vi øger vores patientantal, vil vi ligeledes få flere uddannelsessøgende i afsnittet. Vi søger derfor en sygeplejersker, der har interesse i at være klinisk vejleder.

Om Afsnit for lungesygdomme

Vores patienter er komplekse lungemedicinske med ex. pneumoni, lungecancer, KOL i exa.,TB. og derudover har vi også almene medicinske sygdomme. Vi varetager NIV-behandling i afdelingen.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter. Vi har et tæt samarbejde mellem de medicinske sengeafsnit og vores ambulatorie som er i afdelingen, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter. Vores iltsygeplejerske tager også på hjemmebesøg hos vores patienter.

På afsnit for lungesygdomme arbejder vi med helhedspleje og vi gør meget ud af, at man ikke arbejder alene, så du altid har en at sparre med. Derudover er vi i gang med afvikling af skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og som nyt nu for social og sundhedsassistenter.

Om studiemiljøet

Vi har en studiegruppe på afsnittet, hvor vi har samlet alle uddannelsessøgende, og hvor der er tilknyttet faste vejledere. Der er 10 patienter tilknyttet studiegruppen og vi har ansvaret for al pleje og behandling i dagvagten. Vi har eget studierum i afsnittet.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende på 1, 2 og 6. semester, SSA-elever i 3 praktik samt ambulancebehandler-elever. Der er mellem 3-7 uddannelsessøgende ad gangen, på sigt flere, når vi øges i patientantal.

Til studiegruppen er der tilknyttet en ansvarlig klinisk vejleder, kliniske vejledere samt praktikvejledere. Vi er fælles om at uddanne de uddannelsessøgende vi har. Vejlederne der er i studiegruppen har flere års erfaring indenfor specialet samt som vejledere.

Vi forventer du har været uddannet i minimum 2 år og gerne erfaring inden for det medicinske speciale, har praktikvejleder-kursus (1/6 del diplom) eller indstillet på at tage dette samt lyst og interesse for at være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer.

Vi kan tilbyde

Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre den lungemedicinske sygepleje med patienten i fokus - vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen. Vi har et stort patientflow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

Vi vægter uddannelse af elever og studerende højt, hvorfor det i afsnittet bliver prioriteret, at der er rammer og personaleressourcer til de uddannelsessøgende.

Som nyansat hos os bliver man tilknyttet mentor, der følger dig i introduktionsperioden. Du vil blive introduceret til afdelingen, specialet og til studiegruppen. Der vil blive udarbejdet en introduktionsprogram til dig, så du kommer godt fra start - både med den instrumentelle sygepleje og de mere komplekse sygeplejeopgaver. I studiegruppen vil du være sammen med andre vejledere, som kan give sparring i forhold til de uddannelsesmæssige opgaver. Der er mulighed for faglig udvikling i et godt tværfagligt miljø.

Vi er et stærkt team, som hjælper hinanden, og vi vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt.

Vi tilbyder 37 timer/uge som primært vil være i dagvagt samt arbejde hver 4. weekend. Du skal være indstillet på at tage enkelte aften/nattevagter.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 18. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2