Social og sundhedsasistent søges til Afsnit for lungesygdomme, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Er du SSA og ønsker en hverdag med faglige udfordringer og hvor dagligdagen ikke er ens, så søger vi netop DIG til at være vores nye kollega i en fast stilling på 37 timer pr. uge i blandede vagter. Om du er nyuddannet eller har erfaring, betyder intet for os, du er meget velkommen på Afsnit for lungesygdomme.

På Afsnit for lungesygdomme, har vi siden vores flytning 1. april 2019, hvor vi flyttede til større arealer været i en spændende udvikling og som fortsat er i gang, da vi skal øge vores sengepladser fra 24 til 29 patienter.

Afdelingen er i en rivende udvikling og vi brænder for at få øget de faglige kompetencer hos SSA ´er, bl.a. indenfor den instrumentelle sygepleje. Der arbejdes på at gennemføre kompetence planer for SSA ér på vores afsnit.

Alt dette indebærer, at vi netop har brug for DIG - og du skal være med til at gøre en helt unik forskel sammen med alle kollegaerne.

Om Afsnit for lungesygdomme

Vores patienter er komplekse og ofte multimorbide lungemedicinske med ex. pneumoni, lungecancer, KOL i exa., pleuraexudat samt patienter med almene medicinske sygdomme. Vi varetager NIV-behandling og SSA medvirker efter oplæring, til at starte patienter op i denne behandling.

Afsnittet består af en sengeafdeling med plads til 24 patienter indtil videre samt vores lungeambulatorie. Vi har tilknyttet iltsygeplejerske, som tager på hjemmebesøg hos patienter med hjemme-ilt og hjemme-NIV

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter. Vi har et tæt samarbejde mellem de medicinske sengeafsnit og vores ambulatorie, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter.

På Afsnit for lungesygdomme arbejder vi med helhedspleje og vi gør meget ud af, at man ikke arbejder alene, så du altid har en at sparre med. Derudover er der årligt afvikling af skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplersker og social og sundhedsassistenter.

Vi har et stort patientflow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt. Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre den lungemedicinske sygepleje med patienten i focus - vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen.

Som nyansat hos os bliver man tilknyttet mentor, der følger dig i introduktionsperioden. Der er udarbejdet et introduktionsprogram til dig, så du kommer godt fra start - både med den instrumentelle sygepleje og de mere komplekse sygeplejeopgaver. Der er mulighed for faglig og personlig udvikling i et godt tværfagligt miljø.

Vi er et stærkt team, som hjælper hinanden, og vi vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt. Vi er en personalegruppe som består af dels meget erfarne og rutineret sygeplejersker og SSA ér samt mere nyansatte indenfor begge personalegrupper. Vi har nøglepersoner inden for hygiejne, ernæring, uddannelse og kvalitetssikring.

På afsnittet varetages uddannelse af både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever samt ambulancebehandler-elever af studiegruppen, hvor der er fast tilknyttet vejledere.

Vi kan tilbyde:

  • En mentor der følger dig i introduktionsperioden samt løbende mentorsamtaler
  • Introduktion til afsnittet og specialet
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling i et godt tværfagligt miljø
  • En personalegruppe der består af dels meget erfarne og rutineret sygeplejersker og SSA´er samt mere nyansatte indenfor begge personalegrupper
  • En synlig ledelse der bl.a. arbejder for et højt fagligt niveau, et godt arbejdsmiljø og et godt tværfagligt samarbejde
  • Kompetenceudvikling på afsnittet
  • Et årligt tillæg på 2847Kr. for at være ansat på et medicinsk afsnit
  • Forventninger til dig:

  • Interesse for det lungemedicinske speciale
  • Høj faglighed og lyst til at lære
  • At du medvirker til et godt samarbejde og arbejdsmiljø
  • At du vil medvirke til den sygeplejefaglige udvikling i vores afsnit
  • Medinddrager patient og pårørende i pleje og behandling

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. Marts 2020 eller efter aftale. Samtaler vil blive afholdt i uge 9.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme på et uforpligtende besøg på afsnittet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 23. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2