Introduktionsstilling i geriatri for sygeplejersker, Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sy...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for faglig udvikling? Og ønsker du at specialisere dig i helhedsorienteret tilgang til den komplekse patient? - Så se med her!


Lige nu søger vi sygeplejersker til vores introduktionsstillinger i geriatri. Er det lige netop dig, og trives du i en alsidig hverdag, hvor der er fokus på udvikling og rum til læring - så er du hjertelig velkommen hos os.

Som sygeplejerske i introduktionsstilling, vil du have 24 måneder i rotationsforløb i de geriatriske specialer. Der vil være 1 måneds introduktion og derefter 3 x 8 måneders forløb i hvert af de 3 geriatriske sengeafsnit. Stillingen er tiltænkt til dig, som er uddannet inden for de sidste 2 år. Formålet er, at du som sygeplejerske finder dine ben at stå på og får en stor teoretisk og praksisfaglig viden indenfor det geriatriske speciale. Du vil i perioden også få et ophold i de tilhørende ambulatorier samt møde vores tætte samarbejdspartnere i kommunen.

På de geriatriske afsnit har vi især fokus på udvikling og læring. Vi søger derfor sygeplejersker, der bidrager med engagement i forhold til vores fortsatte udvikling i afsnittene. En der vil være med til at bibeholde et respektfuldt og motiverende arbejdsmiljø, hvor vi i fællesskab arbejder med de muligheder og udfordringer vi møder i den kliniske praksis.

Ønsker til vores kommende kollega

  • Vægter kvalitet højt i din sygepleje

  • Er omstillingsparat og klar til at lære noget nyt

  • Brænder for at udforske det geriatriske speciale

  • Villig til at gøre en indsats for egen læring

  • At du drives af at søge ny viden, tage den til dig og er motiveret for at formidle den videre til dine kollegaer


Du vil få tilknyttet en mentor, der vil være gennemgående i hele dit uddannelsesforløb. Der vil være dage dedikeret til fordybelse i de enkelte specialer. Du vil skulle indgå i vagter/weekender på lige fod med det øvrige personale. Efter de 24 måneder vil du blive tilbudt en fast stilling i en af de geriatriske sengeafsnit, samt have mulighed for at tage den geriatriske efteruddannelse.

Vi tilbyder

  • Planlagte introforløb

  • Strukturerede oplæringsprogrammer indenfor hvert specialeområde

  • En tryg start på arbejdslivet

  • Faste kompetencedage og mulighed for faglig sparring i en tryg gruppe

  • Fokuserede ophold i samarbejdende afdelinger og hjemmeplejen

  • En fast stillingved introduktionsstillingens udløb


På Nykøbing F. Sygehus består de geriatriske afdelinger af Afsnit 1-40, 2-30 og 2-40. I det geriatriske speciale undersøger og behandler vi sygdomme hos ældre mennesker. Den geriatriske patient er kendetegnet ved stor kompleksitet, stor ko-morbiditet kombineret med et væsentligt funktionstab. Vi tilbyder kortvarig rehabilitering gennem en tværfaglig indsats mhp. at opretholde og/eller genoprette et acceptabelt funktionsniveau. Derfor vægter vi det tværfaglige samarbejde mellem læger, sygeplejerske og terapeuter højt, og har tværfaglige konferencer dagligt.

På Afsnit 230 arbejdes der med akut geriatri. Afsnittet er et 5 døgns afsnit. Her behandler vi bl.a. patienter med dehydratio, anæmi og delir. Afsnit 1-40 behandler nefrologiske og endokrinologske patienter og har et tæt samarbejde med de dertilhørende ambulatorier. På Afsnit 2-40 arbejdes der med neurorehabiliterende sygepleje. Her varetages der udredning, observation og behandling af patienter med apopleksi og hjerneblødning.

I alle afsnit arbejdes der målrettet med patientforløb, samt en høj grad af patient- og pårørendeinddragelse. Der er desuden et stort samarbejde med primærsektor, da mange af vores patienter har brug for planlægning og koordinering af deres udskrivelse.

Yderligere

Løn efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Lørdag den 01. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2