Nyoprettet stilling som socialsygeplejerske på Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for at

  • arbejde med socialt udsatte patienter og deres forløb fra indlæggelse til afsluttet behandlingsforløb på tværs af sygehuset?
  • skabe en brobyggende funktion ud til vores tværsektorielle samarbejdspartnere?
  • varetage faglig sparring og vejledning til kollegaer?


Så har vi glæden af at kunne tilbyde dig en nyoprettet fuldtidsstilling som socialsygeplejerske ved Nykøbing F. Sygehus pr. 1 januar 2021.

Det er betydningsfuldt for os, at alle vores borgere føler sig set, hørt og inddraget. Derfor har vi målrettet arbejde med at udvikle socialsygeplejen på sygehuset siden den 1. januar 2019 og vores første socialsygeplejerske har gjort en stor og dedikeret indsats.

Nu har hun brug for dig og en halv kollega mere, som skal arbejde med brobyggende socialsygepleje mellem akutafdeling på NFS og Psykiatrien Syd i Vordingborg. Tilsammen bliver I et team på 3 socialsygeplejersker, der målrettet kan arbejde for at fremme social lighed i sundhed og dermed styrke indsatsen overfor de mest sårbare borgere. Det er borgere, der ofte er indlagt i somatikken og psykiatrien, har flere kroniske diagnoser, misbrug, sociale problemer eller en kombination af det hele.

Ved at tage udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og behov har vores nye socialsygeplejerske til opgave at koordinere på tværs af psykiatri, somatik, sociale og øvrige kommunale indsatser. Her gør vores socialsygeplejersken en stor indsats for at forbedre behandlingsforløbene ved at arbejde på tværs af de organisatoriske og faglige skel.

Du ansættes på Akutafdelingen og har funktion på hele Nykøbing F Sygehus med reference til afdelingsledelsen på Akutafdelingen. Samtidig får du får et tæt koordineret samarbejde med vores kommunale samarbejdspartnere og kolleger ansat i Psykiatrien Syd. Vi ser det tværfaglige samarbejde som afgørende og vigtigste faktor i varetagelse af funktionen.

Vores socialsygeplejersker er en del af ”Netværk for socialsygeplejersker” i Region Sjælland.

Vil du være med til den næste fase i den spændende udvikling af socialsygeplejen på Nykøbing F. Sygehus, så glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig.

Har stillingen vakt din interesse, uddyber vi gerne. Kontakt ledende oversygeplejerske Tom Hansen 23 70 28 30, e-mail [email protected] mhp. uddybende beskrivelse og rekvirering af funktionsbeskrivelsen eller evt. for at aftale et besøg i afdelingen og huset.

Ansættelsessamtaler tirsdag den 24. november

Ansættelsessamtaler afholdes om eftermiddagen d. 24. november efter aftale med den enkelte ansøger. Oplys derfor venligst dit direkte mobilnummer med henblik på planlægning af samtalen.

Ansøgningsfrist torsdag d. 19. november


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 19. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2