Sygeplejerske med brug for varme? Så kom syd på - Afsnit for lungesygdomme tager varmt imod dig.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vi er et specialiseret lungemedicinsk afsnit i rivende udvikling. Vi skal øge i patientantal, hvorfor vi søger sygeplejersker. Om du er nyuddannet eller erfaren, skal du være velkommen.


Hvorfor vælge lungemedicin?

Fordi det lungemedicinske speciale, er et spændende speciale. Vi har en stor blandet patientgruppe med sygdomme som ex. pneumoni, astma, lungecancer, TB, KOL i exa, pleuraempyem og pleuraekssudat .

Vi anlægger pleuradræn i afsnittet, giver High-flow iltbehandling samt varetager NIV-behandling til KOL-patienter og i samarbejde med vores ambulatorium, har vi tilknyttet patienter i hjemme-NIV, et område hvor udviklingen går rigtig stærkt.

Du vil have mulighed for at arbejde med både kroniske og akut respiratoriske dårlige patienter. Vi har ligeledes en del palliativ pleje til vores terminale KOL og cancer patienter, hvilket vi vægter højt. Der vil være mulighed for at få en bred viden og erfaring indenfor det medicinske speciale, da mange af vores patienter er komplekse og multimorbide. Du vil ligeledes få viden og erfaring indenfor det mere specialiserede område lungemedicin er.

Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

Hvorfor vælge os?

På afsnit for lungesygdomme er vi dedikerede til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores afsnit og sætter faglighed og godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden også på tværs af faggrupper.

Vi har diætist ansat i afsnittet, som er en stor støtte til vores ernæringstruede patienter. Vi har ligeledes vores egen farmakonom, som dagligt dispenserer medicin til vores patienter. Der er tilknyttet faste lungemedicinske overlæger, fysio- og ergoterapeuter til afsnittet og der er lige ansat en kræftkoordinator samt udskrivningssygeplejerske i medicinsk blok. De er alle en del af det tværfaglige arbejde vi har på afsnittet, hvor vi støtter hinanden på tværs af faggrupper, for at yde den bedst mulige pleje til vores patienter.

Hos os får du en grundig indføring i det lungemedicinske speciale og du bliver tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at lære både afsnittet og det faglige at kende. Hos os vil du kunne arbejde med den grundlæggende og mere specialiseret sygepleje samt den koordinerende del af sygeplejen man har som gruppeleder.

Vi er fleksible mht. udarbejdelse af vagtplan, vi arbejder med ønskeplan. Der er mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend ud fra hvad der passer dig og din familie bedst.

Hvis du vil arbejde hos os, får du et årligt tillæg på 8.280Kr. og der er rigtig mange muligheder for faglig og personlig udvikling.

Der bliver årligt afviklet skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Vi er ligeledes i gang med at få etableret en uddannelse, indenfor det lungemedicinske speciale.

På afdelingen varetages uddannelse af både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever samt ambulancebehandler-elever af studiegruppen, hvor der er fast tilknyttet vejledere.

Det er planen, at vi skal flytte i nye lokaler om 4 år, når næste etape af Nykøbing F Sygehus er bygget.

Hvad ønsker vi?

Vi vil rigtig gerne have en kollega, der har interesse for det lungemedicinske speciale, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet.

Vi ønsker du har en høj faglighed og lyst til at lære mere. Du kommer positiv på arbejde og tager del i det faglige og sociale fællesskab. Noget af det vigtigste hos os er, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioriterer at medinddrage patienten og de pårørende i behandling og pleje.

Vi ønsker en kollega der bliver ansat i blandede vagter, men ønske om primært aften og/eller nat er også en mulighed.

Har du interesse i at være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer, vil der være mulighed for at blive tilknyttet studiegruppen, som klinisk vejleder. Dette kræver du har klinisk vejleder uddannelse eller har interesse i at tage denne uddannelsen.

Er du den kollega vi mangler? Så send os en ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. Juli 2021 eller efter aftale.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2