Stedfortræder for funktionsleder i Hjemme- og sygeplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Stedfortræder for funktionsleder i Hjemme- og sygeplejen, Center for Sundhed & Omsorg i Guldborgsund Kommune </strong

Kan du bidrage til at skabe sammenhæng og helhed i plejen for borgeren gennem stærkt tværgående samarbejde mellem fagligheder, afdelinger, centre og sektorer?

Er du optaget af komplekse borgersager?

Og har du lyst til at indgå i et ledelsesteam med områdets funktionsleder om drift og udvikling af Hjemme- og sygeplejen?

Så er denne nyoprettede stilling som stedfortræder i hjemme- og sygeplejen i Guldborgsund kommune helt sikkert noget for dig.

Om os
Center for sundhed og omsorg består af 1200 medarbejdere med opgaver inden for sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering, pleje og omsorg. Hjemmeplejen og sygeplejen er for nyligt sammenlagt under 1 funktionsleder, og fungerer i dag som to selvstændige områder med tæt daglig kobling og samarbejde.

Hjemmeplejen består ca. 480 medarbejdere fordelt på 11 hjemmeplejegrupper med hver deres gruppeleder.
I hjemmeplejen er forankret nogle tværgående funktioner; 6 demenskoordinatorer, 2 social-formidler/ -rådgivere og 3 rehabiliteringskoordinatorer.
Sygeplejen består af ca. 85 medarbejdere fordelt på 3 team med to gruppeledere, samt en tværgående rehabiliteringsvejleder.
Sygeplejen varetager desuden den kommunale akutfunktion, som er forankret i hele sygeplejen.
I hvert team er der sygeplejersker som i forbindelse med deres daglige arbejder også er uddannede specialister indenfor, diabetes, sår, hjerte, KOL og palliation.

Om jobbet
Som stedfortræder vil du have selvstændig ledelsesopgave med flere tværgående funktioner i hjemme- og sygeplejen, hvor du varetager den faglige ledelse og personaleledelse af 6 demenskoordinatorer, 2 socialformidlere/socialrådgivere og 4 rehabiliteringskoordinatorer (3 forankret i hjemmeplejen og 1 forankret i sygeplejen).
Ligesom du vil have ansvar for i samarbejde med medarbejderne at udvikle kvaliteten og samarbejdet med plejen og myndigheden om de tværgående indsatser vedr. rehabilitering, demens og socialformidling.

Desuden har stedfortræderen selvstændigt ledelsesopgaven med faglig udvikling og koordinering af specialistfunktionen og den kommunale akutfunktion, som er forankret i hele sygeplejen.

Da sammenlægningen af hjemmeplejen og sygeplejen under én funktionsleder er meget nyt vil stedfortræderen indgå i et tæt samarbejde om at udvikle sammenhæng, samarbejdsflader og synergi mellem de to områder.
Du vil være i ledelsesteam med funktionslederen i hjemme- og sygeplejen, som du refererer til. Du vil have kontor på det gamle rådhus i Sakskøbing, Rådhusgade 2, 4990 Sakskøbing

Vi tilbyder
Du bliver en del af et ambitiøst center i fortsat udvikling. Vi arbejder med fællesledelse på tværs af funktionsområderne med mottoet "det er også mit". Det betyder, at vi løser ledelsesopgaverne i fællesskab og bidrager til det tværgående samarbejde.

To ambitiøse ledergrupper med engagerede ledere som i både i egen gruppe og i klynger favner en stor opgaveportefølje inden for ledelse og kvalitetssikring af vores kerneopgave.

Fagligt dygtige og selvstændige medarbejdere der glæder sig til nærværende, faglig og engageret ledelse, og værdsætter at blive inddraget.
En stor samarbejdsflade med blandt andet myndighed omkring visitering af ydelser m.m. da hjemmeplejen arbejder ud fra BUM, mens sygeplejen er selvvisiterende.

Medansvar for at skabe det gode og rige hverdagsliv for Guldborgsunds borgere sammen med dygtige ledere og medarbejdere.

En stilling med stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

En arbejdsplads med god trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Stillingens nøgleopgaver med afsæt i den selvstændige ledelsesopgave
  • Strategisk ledelse af de tværgående funktioner i samarbejde med funktionslederen
  • Personaleledelse af 12 medarbejdere med forskellige faglige profiler; sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgiver m.m.
  • Opdateret ift. Sundhedsloven og Serviceloven specifikt voksenparagraffer herunder Magtanvendelsesområdet – eller er parat til at sætte sig ind i den nævnte lovgivning som omhandler målgruppen, vi arbejder med: Borgere med betydelig og varigt nedsat psykisk funktionsevne.
  • Indgå i faglig sparring i forhold til komplekse sager. Det er sager, hvor socialrådgiver/formidler og demenskoordinator er tilknyttet og indgår i et tæt samarbejde, når der ikke er pårørende.
  • Særlig fokus på strategisk og praktisk udvikling af demensområdet
  • Særlig fokus på strategisk og faglig udvikling af rehabilitering.


Vores forventninger til dig
  • Du er uddannet sygeplejerske med en bred klinisk baggrund.
  • Du har ledererfaring, gerne lederuddannelse, eller ønske om lederuddannelse
  • Erfaring samt forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation
  • Du er fagligt ambitiøs og retningssættende i kraft af at være fuldt opdateret på tendenser, forskning, initiativer, krav og den nationale dagsorden på sundhedsområdet
  • Kendskab til økonomi- og ressourcestyring
  • Kan anvende IT systemer og styringsredskaber
  • Er god til at skabe relationer og er tillidsskabende i samarbejdet
  • Bidrager til at sikre et godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor udvikling sker i samskabelsesprocesser med dygtige ledere og medarbejdere.
  • Kan bringe viden og fagligheder i spil på tværs som skaber værdi
  • Er klar og tydelig i mundtlig og skriftlig formidling
  • Har blik for samspillet mellem kvalitet, udvikling og drift med afsæt i praksis og data
  • Er positiv, nysgerrig og innovativ i opgaveløsning og har en god portion humor


Læs mere i den generelle stillings- og funktionsbeskrivelse som stedfortræder i Center for Sundhed og Omsorg her: Stillings- og funktionsbeskrivelse

Ansættelsesproces Der er ansøgningsfrist 22. september 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler 29. september 2021. Der vil indgå en case til ansættelsessamtalen.
Ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. november 2021.
For mere information For mere information om stillingen er du er velkommen til kontakte leder af Hjemme- og sygeplejen Gitte Wennicke på [email protected] tlf. 25181381. under ferieafholdelse i ugerne 33-35, kan Centerchef Ida Byrge Sørensen kontaktes på 25180670
Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring). Der tages kun imod elektroniske ansøgninger

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2d086c76)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 22. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Maribo

    Vi opnormerer og søger en kollega, 37 timer ugentligt til distriktspsykiatrien på Lolland, der er organiseret i F-ACT (Flexible Assertive Community Treatment) teams. Vi søger en engageret kolle..
    • Sygeplejerske
    • Maribo
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Nykøbing Falster

    Brænder du for kvalitet og faglig udvikling? Har du stærke relationelle og kommunikative kompetencer, og vil du stå i spidsen for udvikling af sygeplejen i kardiologien - så ser her! Vi søger l..
    • Sygeplejerske
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) på Lolland og Falster

    Kollega søges til 1 års vikariat til FjordvangVi søger en SSA- kollega til team Fjordvang i blandede vagter dag og aften pr. 1/9-2024 til den 1/9-2025Jobbeskrivelse:Fjordvang er et § 107/108 tllb..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Lolland og Falster

    Center for Sundhed & Omsorg søger en medarbejder med SSA uddannelse til udekørende gruppe Nordbyen i et vikariat på 12 mdr. snarest muligt eller pr. 01.09 2024.Stillingen er på 37 timer ugentligt, .
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1