Sygeplejerske med specialfunktion som udskrivelseskoordinator til Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at gøre en forskel i indsatsen for et trygt og sammenhængende patientforløb mellem udskrivelse fra sygehus til eget hjem og primær sektor, så er det nu du skal søge stillingen som udskrivelseskoordinator på Nykøbing F. Sygehus.

Vi søger en udskrivelseskoordinator til at understøtte og udvikle den gode udskrivelse. Som udskrivelseskoordinator er din vigtigste opgave at skabe bedre sektorovergange for patienter med komplekse tværsektorielle forløb og bidrage til effektive og sammenhængende indlæggelses- og udskrivningsforløb. Det er vigtigt, at du er selvigangsættende og energisk samt trives med en varierende hverdag, der både byder på koordinering af komplekse patient forløb, udvikling, undervisning og formidling samt deltagelse i pleje og omsorg.

Du vil blive ansat i en tværgående funktion på Nykøbing F. Sygehus med reference i Medicinsk sekretariat. Stillingen er en fast stilling på 37 timer.

Om jobbet
Som udskrivelseskoordinator er du opsøgende og synlig på sygehuset, hvor du koordinerer og sparrer omkring komplekse udskrivelser og understøtter flow i patientforløbet.

Du vil i samarbejde med vores afdelingssygeplejersker og udviklingssygeplejersker udvikle stillingen som udskrivelseskoordinator, samt deltage i andre udviklingstiltag i forhold til udskrivelse af den komplekse patient, herunder understøtte vidensdeling på tværs af afdelinger på Nykøbing F. Sygehus.

Dine arbejdsopgaver vil omfatter undervisning og kompetenceudvikling af sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter og læger ift. Sundhedsaftalen og den gode udskrivelse.

Du vil løbende skulle monitorere udskrivelser mhp at identificere og analysere kliniske problemstillinger med henblik på at forbedre praksis for derved at sikre patienterne den højest mulige kvalitet i udskrivelsen.

Facilitere et proaktivt samarbejde, hvor vi i sammen med patienterne, de pårørende og interne som eksterne samarbejdspartnere finder gode løsninger for patienten.

Om dig

Velvidende at ingen kan leve op til alle krav forstiller vi os, at du:

  • har minimum 5 års erfaring, gerne fra somatik og primær sektor


  • har et godt overblik over patientforløbet og kan identificere den komplekse medicinske patient
  • har faglige kompetencer indenfor det komplekse forløb og kan identificere patientens behov i forhold til sikker udskrivelse
  • har kendskab til Sundhedsaftalen
  • har stærke kommunikative og pædagogiske kompetencer og formår at forenkle og formidle det komplekse
  • har gerne kompetencer i og erfaring med forbedringsarbejde
  • har stærke relationelle kompetencer, evner at motivere og samarbejde på tværs og med forskellige faggrupper
  • tænker innovativt og løsningsorienteret ift. arbejdsgange og processer

I jobbet som udskrivningskoordinator vil du have mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, og vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer.

På komsydpå.dk kan du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing F. Sygehus.

Hvis du kommer fra hovedstadsområdet, har du mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart 1. marts 2022

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen og eventuelt besøge os, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Rikke Ulka [email protected] eller 23 24 15 38.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 2
5. september 2024 2
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1