Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for udvikling af sygeplejen? Er du visionær, har du stærke relationelle og kommunikative kompetencer og kunne du tænke dig at stå i front for udvikling af sygeplejen i medicinsk afdeling - Så kig med her!

Vi ønsker at styrke vores fokus på udvikling og innovation og er godt i gang med at nytænke vores organisation. Vi ønsker en udviklingsorienteret og forskningsbaseret tilgang som det bærende fundament i sygeplejen og har ambition om at skabe udviklingsmæssige resultater og gå foran i udviklingen af nye og bedre patientforløb.

Vi har brug for en sygeplejerske med interesse for forskning, der kan skabe evidens og bygge bro mellem forskningsbaseret viden og klinisk praksis. Da vi er i en proces med at opbygge ny struktur, skal du være indstillet på en hverdag hvor du eksempelvis oplærer en gruppe nyansatte om morgenen, strikker et oplæg til anden lejlighed sammen om formiddagen, opsætter data i Excel til middag og mødes med én af dine arbejdsgrupper om eftermiddagen. Kort sagt: du er sikret en varieret dag med mange faglige udfordringer.

Stillingen som klinisk udviklingssygeplejerske i Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus er en sekretariatsfunktion til afdelingsledelsen. Du vil komme til at danne makkerpar med en anden klinisk udviklingssygeplejerske og bliver en del af et tværfagligt team i Medicinsk Sekretariat på 10 medarbejdere, der arbejder sammen med afdelingens afsnit om opgaver i relation til faglighed, kvalitet, udvikling, forskning, innovation og trivsel. Du bliver en del af en afdeling som rummer fire spændende specialer og din funktion er tværgående i afdelingen.

Dine opgaver

  • Bidrage til evidensbaseret tværfaglig udvikling af patientforløbene i medicinsk afdeling med fokus på patienttilfredshed.

  • Stå i spidsen for udviklings- og forandringsprocesser.

  • Være projektansvarlig for sygeplejefaglige projekter, herunder have ansvar for at koordinere sygepleje faglige projekter og sikre samarbejde/medinddragelse af afdelingerne.


Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet sygeplejerske – gerne med en akademisk overbygning.

  • Du er ambitiøs, har personligt drive og kan skabe forandringer i praksis.

  • Du drives af at søge ny viden og holder dig ajour med ny viden inden for det sygeplejefaglige felt.

  • Du har stærke kommunikative og relationelle kompetencer.


Vi tilbyder

  • En afdelingsledelse der er meget optagede af betydningen af udvikling i sygeplejen
  • Et individuelt tilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram afstemt efter dine kvalifikationer
  • En spændende stilling med mulighed for at udfolde dig fagligt og personligt – og videreudvikle dig
  • En afdeling i en rivende udvikling, som du i høj grand kan være med til at præge
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt
  • Du vil altid kunne finde en sparringspartner i din opgaveløsning
  • Mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, arbejdstid og du vil få en arbejdsplads som har en pendlerbus og en hotelordning
  • Vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer

Hvem er vi?

Medicinsk afdeling Nykøbing F. Sygehus er i rivende udvikling. Vi er den største afdeling på Nykøbing F. Sygehus og består af et ledelsessekretariat og 4 specialerelaterede klynger, som omfatter specialerne geriatri, lungemedicin, kardiologi, gastroenterologi. Vi har en stor ambulant aktivitet inden for ovennævnte specialer både på Nykøbing F. Sygehus og på Nakskov Sundhedscenter, hvor vi også driver et medicinsk ambulatorium. Vi har et stærkt fællesskab mellem afdelingerne og samarbejder om behandling af patienterne og arbejdsmiljøet er godt.

Vi vægter uddannelse og kompetenceudvikling og vi arbejder ud fra principper om livslang læring bla. via Skills-stations og proceduretræning for alle medarbejdere. Vi har fokus på din faglighed og understøtter, at du hele tiden udvikler dig.

Vi har lagt en strategi for de kommende år bla med fokus på udvikling af nye patientforløb, hvor vi sammen med regionale samarbejdspartnere er i gang med at etablere et daghospital, der kommer til at forandre den måde, vi i dag behandler patienterne på. Vi ønsker at skifte fokus fra akut til subakut behandling, hvor det giver bedst mening og undgå indlæggelser, hvor det er muligt.

På komsydpå.dk kan du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing F. Sygehus.

Du har mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.

Vil du høre mere om stillingen og eventuelt besøge os, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Rikke Ulka [email protected]

Yderligere

Løn efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. maj 2022

Ansøgningsfrist 10. marts 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 10. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2