Afdelingssygeplejerske til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til, at akutte patienter behandles hurtigt og sikkert?

Så har du som ny afdelingssygeplejerske i vores afdeling mulighed for at lede og samarbejde med en dedikeret personale- og ledergruppe i behandlingen af de akutte patienter. Din rolle som mellemleder er meget central for, at de akutte patienter møder et personale med høje akutmedicinske kompetencer, hvor din ledelse giver gode samarbejdsrelationer og sikrer en stabil og tryg drift. Du er derfor som afdelingssygeplejerske fleksibel og løsningsorienteret, har et højt fokus på arbejdsmiljø og kan selv træffe beslutninger om driften inden for den fælles ramme, som Akutafdelingen arbejder efter.

Vi vil akutmedicin – vi inviterer dig derfor ind i en spændende afdeling med medarbejdere, der brænder for akutmedicin og et engageret lederteam, og der er fokus på høj faglighed og gode muligheder for udvikling. Du vil som afdelingssygeplejerske arbejde for, at alle medarbejdere har mulighed for personlig kompetenceudvikling i det fælles akutmedicinske fællesskab, hvor vi arbejder kontinuerligt med at skabe gode patientforløb gennem udvikling af sygeplejefagligheden.

Vi vil samarbejde for at være driftssikre – derfor er du god til at værne om dit personale samtidig med, at du værdsætter at samarbejde på tværs af faggrupper og ser sygehuset som et samlet akutsygehus. Du arbejder med en forståelse for det samlede patientforløb fra hjem til hjemme igen. Derfor arbejder I sammen i ledelsesteamet om at skabe de bedste forløb gennem løbende at støtte og udvikle medarbejderne til at give den bedste service og behandling.

Akutafdelingen

Afdelingen ledes af en ledende oversygeplejerske og ledende overlæge i fællesskab med et ledelsesteam og en ledelseskonsulent. Driften styres gennem triage, daglige kapacitetskonferencer og med flowkoordinatorer og flowmastere. Al sygeplejen er hos os med høje fælles akutte basiskompetencer og tilrettelagt ud fra patient-flowet i afdelingen. Vi har velbeskrevne arbejdsgange og kliniske retningslinjer, herunder actioncards til støtte i patientbehandlingen.

Vi modtager lægehenviste indlagte og akutte skader henvist af akuttelefonen døgnet rundt med ca. 800 patienter per uge, der dækker primært intern medicin, skader og ortopædkirurgi, gynækologi og kirurgi. Ca. 60 - 80 % af patienterne udskrives direkte fra Akutafdelingen til opfølgning enten hos praktiserende læge eller ambulant på sygehuset. Vi har et nært samarbejde med kommunerne og psykiatrien, bl.a. med hjælp fra vores socialsygeplejersker.

Personalet er læger, lægesekretærer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og serviceassistenter, hvor mange har deltaget i akutuddannelse og flere har nøglefunktioner. Du får derfor hjælp af souschefer, klinisk ansvarlige, vagtplanlæggere, arbejdsmiljørepræsentanter, diverse nøglepersoner m.m. Vi arbejder løbende med fastholdelse og rekruttering af personale.

Vores ønsker til dig:

  • Du er synlig, nærværende og tilgængelig for medarbejderne

  • Har handlekraft og fokus på sikker drift med optimale patientforløb på et højt fagligt niveau

  • Du vægter høj faglighed og det gode arbejdsmiljø i samarbejde med medarbejdere, der brænder for det akutte

  • Er god til at skabe samarbejdsrelationer

  • Har en forståelse for din ledelsesmæssige ramme – sygehusets strategi og ressourcer, som afdelingen har til rådighed

  • Har lederuddannelse eller er indstillet på at tage en lederuddannelse på diplom-niveau

  • Vi ser gerne, at du har viden om den akutte patient, men er åbne for andre fagligheder


Har du brug for at høre mere, eller lyst til at se afdelingen før du søger, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Tom Hansen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Maribo

    Vi opnormerer og søger en kollega, 37 timer ugentligt til distriktspsykiatrien på Lolland, der er organiseret i F-ACT (Flexible Assertive Community Treatment) teams. Vi søger en engageret kolle..
    • Sygeplejerske
    • Maribo
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Nykøbing Falster

    Brænder du for kvalitet og faglig udvikling? Har du stærke relationelle og kommunikative kompetencer, og vil du stå i spidsen for udvikling af sygeplejen i kardiologien - så ser her! Vi søger l..
    • Sygeplejerske
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Lolland og Falster

    Aktivitet & Udvikling i Center for Arbejdsmarked søger en sundhedsfaglig konsulent til indsatsen ”Intensiveret tværfaglig indsats for udsatte borgere”Syntes du det lyder spændende at blive en del a..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) på Lolland og Falster

    Center for Sundhed og Omsorg, Hjemmeplejen søger en Social- og Sundhedsassistent og en Social- og Sundhedshjælper til vikariat fra 1. august 2024 til 31. januar 2025 eller efter aftale.Stilling..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2