Sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Sygeplejerske
Har du lyst til at forfine dit relations talent gennem et spændende og givende arbejde?

Kærvang søger sygeplejerske til Kærvang Fjorden, som er et nyt bosted med en fantastisk beliggenhed. Der er mange og nye spændende opgaver. Der søges 1 sygeplejerske, som er faglig dygtig, med ægte, ærlig og kærlig interesse i, at samarbejde med mennesker med svære demenslidelser på Fjorden Stuen, samt en barsels vikar til Fjorden 1.sal. På Kærvang har du gode muligheder for, at arbejde helheds orienteret, med opgaverne omkring beboeren i centrum, og der tages udgangs punkt i det enkelte menneske, med de ressourcer og handicaps, der måtte være, og der arbejdes hen imod, at beboerne kan mestre tilværelsen og have et godt liv. Det er vigtigt, at du fagligt tænder på at skabe balance og dermed fremme udviklingsmuligheder, og herved sikre den bedst mulige grad af recovery, og at du finder det spændende, at være katalysator i beboernes livsproces – styrke deres livskompetencer og bidrage til, at skabe en hverdag med glæde, mening og liv.
På Kærvang arbejdes der bevidst med, at reducere beboernes behov for psykofarmaka, ved at finde alternative muligheder til, at beboeren kan mestre tilværelsen og have et godt liv. I øjeblikket pågår der et særligt dokumentations arbejde med henblik på, at dokumentere, at også medicin reduktion kan bidrage til recovery = at komme sig helt eller delvist, og der er overvejelse om at indgå i et forsknings projekt herom.

Dine opgaver:
Er at have den sundhedsfaglige vinkel på beboernes udfordringer og herudfra guide, støtte og vejlede, med henblik på højere mestringsniveau. Relations arbejdet er en forudsætning for, at indsatsen kan lykkes.

Derudover får du opgaver indenfor:
Alle sygepleje faglige områder, den sundhedsfaglige plan, medicin, FMK m.m.
Alt indenfor hjælp og støtte til den daglig pleje, samvær og gøremål som styrker den enkelte beboers identitet og livsindhold.
Dokumentation og målrettet arbejde med status materiale til Kommunerne herunder mål og delmål.Varetage forskellige roller i teamorganiseringen.

Det forventer vi af dig:
  • Du er en kompetent sygeplejerske med gode relations kompetencer, og har lyst og mod til, at videreudvikle dem.
  • Du kan være til stede, når beboeren har det svært
  • Du kan finde kreative løsninger
  • Du kan arbejde med komplekse udfordringer
  • Du er fleksibel og loyal overfor beslutninger, kan bidrage med engagement, inspiration og glæde
  • Du har gode skriftlige kompetencer og kan lide at arbejde målrettet med dokumentation og klargøre status beskrivelser til sagsbehandlere i de Kommuner vi samarbejder med
  • Du er vedholdende og systematisk og indstillet på at finde nye kreative veje til etablering af bærbare relationer

    Du bidrager til et fysisk og psykisk robust arbejdsmiljø,med evner og vilje til åben tværfaglig kollegial refleksion.
    Du bidrager ligeledes til det tværfagligt samarbejde, med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer, og er god til at finde muligheder.

    Vi tilbyder:
  • Valgfrihed mellem 30 – 37 timer/uge, ligeligt fordelt mellem dag og aften, og weekend arbejde hver anden weekend - ”min tid” er under implementering.
  • Stort fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og vi sammen skaber det gode, trygge og udviklende arbejdsmiljø med tillid, ansvarlighed og åbenhed.
  • Gode og kompetente kollegaer, samt en nærværende og opmærksom ledelse
  • Mulighed for faglig vejledning, sparring og supervision
  • At arbejde aktivt med ”Mere tid til borgeren”
  • Basis uddannelse i Kommunikologi til alle fastansatte med opstart september 2020 - uddannelsen forløber over to år.
  • Undervisning i Validering

Kærvang er et regionalt social psykiatrisk botilbud:
Et botilbud til voksne mennesker med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, dobbeltdiagnoser eller svær demens sygdom.
Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social og sundheds assistenter og pædagoger. Der afholdes monofaglige møder 2 gange årligt. Kærvang er uddannelsessted for social og sundheds assistentelever, sygeplejestuderende og pædagogstuderende. Kærvangs formål er, at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt. Social psykiatri er på Kærvang defineret: ” at være katalysator i beboernes liv – at styrke deres livskompetencer og bidrage til at skabe en hverdag med glæde, mening og liv”.
Kærvang er kendetegnet ved, at være udviklingsorienteret, med tradition for hurtigt, at implementere relevant ny viden i praksis – og udvikle ny erfaringsbaseret viden. Vi arbejder rehabiliterende og recovery fremmende, med fokus på samskabelse og inklusion. Kærvang er systemisk baseret og i en evig forandrings og udviklings proces. Der kommer ofte nye og anderledes opgaver. Derfor arbejder vi på at sikre et godt, inspirerende fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Der sker løbende sidemandsoplæring og undervisning. Hvordan der arbejdes på Kærvang kan læses i bogen ”Demens fra skæbne til liv”.
Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder. Kærvang tilbyder også dagtilbud og bostøtte.
Du kan læse mere om Kærvang på

Jobtype:
Sygeplejerske
Ansættelsesform:
Fuld tid
Arbejdssted:
Specialsektoren
Afdeling:
Kærvang: Afd Fjorden
Arbejdsstedets adresse:
Strandparken 82 7900 Nykøbing Mors
Kontaktperson:
Mia S Sørensen
Benni Jørgensen
Telefon:
97645120
Ansøgningsfrist:
19.5.2020 kl 12
Ansættelses samtaler:
Uge 22
Tiltrædelse:
01.06. 2020 eller snarest derefter


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Mors
  • Tirsdag den 19. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0