- Odder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Drømmer du om at arbejde som sygeplejerske et sted, hvor du i høj grad selv planlægger din dag, og hvor du møder mange forskellige faglige udfordringer? Drømmer du samtidig om at blive en del af et lokalsamfund, hvor nærhed og livskvalitet er omdrejningspunktet, og hvor en smuk og afvekslende natur skaber optimale rammer for ro og fordybelse? Så er stillingen som øsygeplejerske måske noget for dig.

Som øsygeplejerske bliver du en nøgleperson på Tunø og det naturlige omdrejningspunkt, når det gælder øens sundhed. Dine opgaver vil bestå af visiterede kommunale sygeplejeopgaver samt regionale opgaver i forbindelse med samarbejde med praktiserende læge i det nære sundhedstilbud og det akutte beredskab. Der vil være få planlagte opgaver, hvorfor du har mulighed for og forventes selvstændigt at udfylde stillingen med relevant og efterspurgt sygeplejefaglig praksis.

Grundet de få planlagte opgaver vil din arbejdsdag være præget af et roligt tempo og tid til den enkelte patient, men det rolige tempo kan hurtigt ændres, når der opstår akutte situationer. I disse situationer skal du være handlekraftig og i stand til at finde løsninger i tæt samarbejde med vagtlægen og alarmcentralen, som har rekvireret din hjælp.

Langt de fleste opgaver løser du selvstændigt, men der vil også være opgaver, som skal løses i et tæt samarbejde med den praktiserende læge, som har konsultation på øen en gang om ugen, eller de to kommunale SOSU-hjælpere på øen. Desuden vil du indgå i et tæt fagligt samarbejde med hjemmesygeplejerskerne i Odder Kommune, og du inviteres til aktivt at indgå i kommunens kvalitetsudvikling af sygepleje og sundhedsfremme. For at sikre den kollegiale tilknytning vil minimum fire arbejdsdage om året blive afviklet på fastlandet.

Din profil

Vores forventninger til dig som øsygeplejerske på Tunø er, at du:

  • er autoriseret sygeplejerske med en grundlæggende bred klinisk erfaring
  • har erfaring fra akutte afdelinger som f.eks. intensiv, skadestue, akutmodtagelse eller lignende
  • måske har erfaring fra udstationering eller arbejde i afsidesliggende samfund
  • er rutineret i sundhedsfaglig dokumentation og har viden om IT og velfærdsteknologi
  • kan arbejde selvstændigt og planlægge eget arbejde
  • formår at holde hovedet koldt og handle her og nu i akutte situationer
  • har let ved at skabe gode relationer til og samarbejde med beboere, kolleger og øvrige samarbejdsparter
  • trives med distancearbejde uden daglig kontakt til kolleger og leder

Om Tunø
Tunø er en 3,5 km² stor bilfri ø beliggende ud for Odderkysten med 111 beboere. Nogle har boet på øen hele deres liv, nogle er tilflyttere, der startede ud som turister på øen. Tunboerne beskriver sig selv som "en noget uhomogen forsamling på mange måder, men med det til fælles, at vi alle holder af Tunø ind til benet".
Tunø har det, der skal til for at være et velfungerende helårssamfund. Der er blandt andet skole, købmand, spisesteder, kirke, bibliotek og et rigt foreningsliv. Når det bliver nødvendigt at besøge fastlandet, er der daglig færgefart til Hou.
Øen har to sæsoner. I sommersæsonen er Tunø et yndet mål for turister. Nogle kommer for at nyde roen, det milde klima og den smukke afvekslende natur. Andre kommer for at nyde musikken på øens musikfestival. I vintersæsonen sænker roen og mørket sig over øen, og der opstår en helt anden form for travlhed med sammenkomster, foreningsarbejde og frivilligt arbejde. Alle bidrager, med det de kan.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen som sygeplejerske på Tunø er normeret til 30 timer pr. uge og omfattet af døgnvagtsforpligtelse. Ud over almindelig ferie kan der planlægges 18 fridage i løbet af et år.
Stillingen er desuden omfattet af bopælspligt på Tunø. Der stilles ikke tjenestebolig til rådighed, men Odder Kommune kan være behjælpelig med at finde midlertidig bolig på øen.
Stillingen aflønnes med afsæt i grundlønstrin 9 efter overenskomst med Dansk Sygeplejeråd. Hertil forhandles et funktionstillæg for døgnvagtforpligtelsen samt et eventuelt individuelt forhandlet kvalifikationstillæg.
Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020 eller snarest herefter. Introduktion til de kommunale og regionale opgaver i stillingen foregår på fastlandet.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sygeplejen Louise Hofman Nyholm på telefon 2119 5404.
Hvis du ønsker at besøge Tunø og tale med en sygplejerske på øen inden ansøgningsfristen, kan det ske efter nærmere aftale med lederen af Sygeplejen.
Du kan desuden finde yderligere information om stillingen og de forskellige opgaver forbundet hermed i funktionsbeskrivelsen for øsygeplejersken samt Region Midtjyllands pjece vedrørende sundhedstilbud på Tunø.
Du har også mulighed for at danne dig et indtryk af stillingen og livet på Tunø i denne korte video, hvor du møder lederen af sygeplejen, en vikarierende øsygeplejerske og en tilflytter til Tunø.
Endelig kan du få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i Odder Kommune i denne korte præsentationsvideo.

Ansøgning
Hvis du ønsker at søge stillingen, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er mandag den 6. januar 2020.
Første samtale forventes afholdt mandag den 13. januar 2020 og anden samtale mandag den 20. januar 2020. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal udfylde en personlighedstest, og der vil efter aftale blive indhentet referencer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1a1e6af9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odder
  • Mandag den 06. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Odder over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1