Èn eller flere sygeplejersker søges til Tunø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Drømmer du om at arbejde som sygeplejerske et sted, hvor du i høj grad selv planlægger din dag, og hvor opgaverne er varierende? Drømmer du samtidig om at blive en del af et lokalsamfund, hvor nærhed er omdrejningspunktet, og hvor en smuk natur skaber optimale rammer for ro og fordybelse?

Så er stillingen som ø-sygeplejerske på Tunø måske noget for dig.

Som sygeplejerske på Tunø er du det naturlige omdrejningspunkt, når det gælder øens sundhed. Dine opgaver vil bestå af visiterede kommunale sygeplejeopgaver, og regionale sygeplejeopgaver i samarbejde med praktiserende læge på øen, samt vagtlæge og alarmcentral i det akutte beredskab.

Som sygeplejerske på Tunø er din dag præget af et roligt arbejdstempo med tid til den enkelte patient. Du har mulighed for og forventes selvstændigt, at udfylde stillingen med relevant og efterspurgt sygeplejefaglig praksis.

De planlagte kommunale sygeplejeopgaver kan variere, men svarer til ca. 5 timer om ugen, som du planlægger sammen med borgerne. Dertil kommer døgnberedskab hvor du som sygeplejerske kan træffes på telefon for vagtlæger og 112, hvis en borger har henvendt sig dertil, og de skønner du skal bidrage til vurdering af borger. Disse henvendelser kan naturligvis variere i antal, men erfaringsmæssigt har man meget rolige arbejdsdage med få henvendelser, som dog kan skifte i tilfælde af en akut situation, hvor du skal være handlekraftig og bidrage til vurdering og tryghed i tæt samarbejde med vagtlægen og alarmcentralen, som har rekvireret din hjælp.

Langt de fleste opgaver løser du selvstændigt, men der vil også være opgaver, som skal løses i et samarbejde med den praktiserende læge, eller de to kommunale SOSU-hjælpere på øen. Desuden vil du indgå i et tæt fagligt samarbejde med sygeplejerskerne i Odder, og du inviteres til aktivt at indgå i kommunens kvalitetsudvikling af sygepleje og sundhedsfremme. For at sikre den kollegiale tilknytning, er der mulighed for at enkelte arbejdsdage afvikles på fastlandet.

Din profil

Vores forventninger til dig som sygeplejerske på Tunø er, at du:

  • er autoriseret sygeplejerske med en bred klinisk erfaring
  • gerne med erfaring fra akutte afdelinger som f.eks. intensiv, skadestue, akutmodtagelse eller lignende
  • måske har erfaring fra udstationering eller arbejde i afsidesliggende samfund
  • kan arbejde selvstændigt og planlægge eget arbejde
  • formår at holde hovedet koldt og handle her og nu i akutte situationer
  • har let ved at skabe gode relationer til og samarbejde med beboere, kolleger og øvrige samarbejdsparter
  • trives med distancearbejde, selvom leder og kollegaer kun er et opkald væk

Om Tunø

Tunø er en 3,5 km² stor bilfri ø beliggende ud for Odderkysten med 111 beboere. Nogle har boet på øen hele deres liv, og andre er tilflyttere, der startede ud som turister på øen. Tunboerne beskriver sig selv som "på mange måder en lidt blandet flok, men med det til fælles, at vi alle holder af Tunø ind til benet".
Tunø har det, der skal til for at være et velfungerende helårssamfund. Der er blandt andet skole, købmand, spisesteder, kirke, bibliotek, et rigt foreningsliv og daglig færgefart til Hou.
Øen har to sæsoner. I sommersæsonen er Tunø et yndet mål for turister. Nogle kommer for at nyde roen, det milde klima og den smukke natur. Andre kommer for at nyde musikken på øens musikfestival. I vintersæsonen sænker roen sig over øen, og der opstår en roligere hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen som sygeplejerske på Tunø er normeret til 30 timer pr. uge og omfattet af døgnvagtsforpligtelse. Ud over almindelig ferie kan der planlægges 18 fridage i løbet af et år.
Stillingen aflønnes på grundlønstrin 9 efter overenskomst med Dansk Sygeplejeråd.
Hertil ydes et funktionstillæg på 69.200 kr. årligt i 2006 niveau, nutidskroner kr. 85.700 for døgnvagtforpligtelsen.
Derudover forventes individuelle lønforhandlinger ift kvalifikationstillæg på baggrund af relevante kompetencer.
Stillingen er desuden omfattet af bopælspligt på Tunø. Der stilles ikke tjenestebolig til rådighed, men Odder Kommune kan være behjælpelig med at finde midlertidig bolig på øen i en overgangsperiode.
Ansættelsestidspunkt sker efter aftale.
Introduktion til de kommunale og regionale opgaver i stillingen foregår på fastlandet.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sygeplejen Louise Hofman Nyholm på telefon 21 19 54 04.
Hvis du ønsker at besøge Tunø og tale med en sygplejerske på øen inden ansøgningsfristen, kan det ske efter nærmere aftale med lederen af Sygeplejen.
Du kan desuden finde yderligere information om stillingen og de forskellige opgaver forbundet hermed i funktionsbeskrivelsen for øsygeplejersken samt Region Midtjyllands pjece vedrørende sundhedstilbud på Tunø.
Du har også mulighed for at danne dig et indtryk af stillingen og livet på Tunø i denne korte video, hvor du møder lederen af sygeplejen, en vikarierende ø-sygeplejerske og en tilflytter til Tunø.
Endelig kan du få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i Odder Kommune i denne korte præsentationsvideo.
Mulighed for arbejde på Tunø i kortere perioder

Er du som alternativ interesseret i at arbejde fast som sygeplejerske på Tunø i kortere perioder ex 7 døgnvagter pr måned i kombination med anden stilling eller stilling i Sygeplejen i Odder, er du velkommen til at tilkendegive det i ansøgningen, eller ringe til leder af Sygeplejen Louise Hofman Nyholm på telefon 21 19 54 04.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge stillingen, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er mandag den 17. februar 2020 kl. 8.00.
Samtaler forventes afholdt 20 eller 24. februar 2020.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=486051d8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odder
  • Mandag den 17. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Odder over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1