Konsultatïonssygeplejersker i lægepraksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Lægeklinikken i Odder søger 1-2 skønne kolleger som konsultationssygeplejersker pr. 1/10 2021, eller hurtigst muligt efter ansættelsessamtalen.

Vores praksis i Odder bare vokser og vokser. Derfor behøver vi flere hoveder og hænder til at bestride i en spændende og alsidigt arbejdsdag i vores lægepraksis.
Ansættelsen er 30-37 timer ugentlig efter aftale, og fast stilling efter gensidig prøveperiode på 3 måneder iflg overenskomst. Mulighed for fridage, eller kortere dage, dog under hensynstagen til dén funktion, du varetager på dagen.

Praksis har åbningstider mandag, tirsdag og torsdag 8-16, onsdag 8-17 og de fleste fredage 8-13. Der er lige nu ikke mulighed for hjemmearbejdsdage.

Kort om os
Vi er en stor og voksende klinik, der blev til efter en solopraksis og opkøb af yderligere en praksis 2010. Vi er et kompagniskab med nu 4 ydernumre, ejet af lægerne Charlotte, Ina og Christian. Mette er fastansat speciallæge.
Vi flytter i nye lokaler i Odder Sundhedshus i sidste halvdel af 2022, og du skal derfor været med til at præge den nye klinik. De nye skønne lokaler er betydeligt større end nuværende lejemål, og giver mange spændende muligheder. I samme hus vil de øvrige praksis i Odder høre hjemme, og der vil være interaktion med kommunalt korttidsafsnit og måske andre dele af den kommunale sygepleje.
Vi har ca. 6800 patienter tilknyttet. Vi har planer om at snart lukke for tilgang, da vi har haft en stor tilgang af nye patienter.

Vi er 3 ejerlæger med 4-dages uge, 1 fastansat lægevikar i §20 ansættelse 4 dage, 1 fast vikar 4-5 dage. 2 lægesekretærer, 1 behandlersekretær, 1-2 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker. Snart lægestuderende / SAMS korps.

Vi følger de nyeste faglige guidelines, og efteruddannelse af alle personalegrupper med interne og eksterne kurser er en selvfølge, ja faktisk er deltagelse her i et krav fra vores side.

Vi har by og land, nyfødte og de rigtig gamle. Rige og fattige, familier med styr på det, og socialt udsatte. Etniske danskere og nydanskere. Vi er plejehjemslæger for ca. 100 sjæle.

Det skal være rart at gå på arbejde. Vi tror på, at vi i samlet flok kan klare nærmest det umulige. Vi har altid meget at se til, og prioriterer derfor at huske at sige godmorgen til hinanden hver dag, dagligt fælles kaffepause, fælles frokost, sommerarrangement, julefrokost, drillenisse leg ugerne før julefrokost, fælles internat rejse 2-3 dage med alle hvert efterår. Regelmæssige personalemøder, og afsat tid til samtale med personaleansvarlig i skema. MUS og personlig udvikling naturligvis.
Du kan læse mere om både os og klinikken på vores hjemmeside www.86540011.dk

Om jobbet
Som sygeplejerske hos os indgår du i et team med lægerne og det øvrige praksispersonale. I er forhåbentligt snart mindst 4 sygeplejersker i klinikken.

Dit job indeholder stor variation: Nogle dage telefon sammen med sekretariatet fra 8-10.45. Andre dage selvstændig akutfunktion sammen med sweeperlæge samt almindelige sygeplejerske opgaver. Aflæsning af urinprøver, og opstart af behandling.

Du vil primært skulle varetage selvstændige kontroller og konsultationer under mulighed for supervision, såsom:

Kronikerkontrol (diabetes, KOL, hypertension, osteoporose, stofskiftelidelser, psykisk sygdom). Vi ønsker, at du er skarp i særdeleshed hjerte-kar, diabetes og måske psykisk sygdom.
Sårbehandling
Vurdering af almindelige hudlidelser (f.eks. eksem og sårinfektioner)
Akutte tilstande (f.eks. luftvejsinfektioner, blærebetændelse og skader)
Rejsemedicin med rådgivning og vaccination
Celleskrab fra livmoderhalsen
Vaccinationsprogram ved fx sårskade eller hepatit
Børnevaccinationer
Præventionsvejledning- og opfølgning p-piller

Livsstilsvejledning (rygestop og kostvejledning, hvor kommunen og apotek allerede tilbyder rygestop, og vi har en egen kostvejleder ansat)
Støttende samtaler af alle typer

Derudover skal du hjælpe med at få hverdagen til at hænge sammen på lige fod med resten af teamet. Det betyder, at du indimellem også kommer til at lave sekretær- og laboratorieopgaver) fx Åben Lab eller Mobilab samt telefonrådgivning ved ferie/kurser/sygdom). Vi forventer også, at vore sygeplejersker på lige fod med lægerne i fremtiden deltager i videokonsultationer.

Det er omfattende at varetage alt det ovenstående, og få sygeplejersker vil kunne gå i gang med det hele fra starten. Med tiden, efter passende oplæring, vil du gradvist kunne varetage flere og flere af opgaverne. Ved tiltrædelsen tilrettelægges et introduktionsforløb, der er tilpasset dine kvalifikationer og behov. Der løbende supervision ved lægerne.

Om dig som person

Vi lægger vægt på at få en ny kollega, der foruden at være fagligt godt rustet, også kan passe ind i vores arbejdskultur, hvor godt humør, holdånd, initiativ og socialt nærvær og sammenhold er vigtige elementer. Du er en udtalt holdspiller, samt altid loyal overfor kolleger og beslutninger på arbejdspladsen. Du spiller med åbne kort, er lyttende men også deltagende/fremadskuende. Ved udfordringer med chefer eller kolleger tager du spørgsmålet op med det samme, og går ikke og putter med det. Du er mentalt stærk og robust, klarer en uforudsigelig hverdag med stoisk ro, og ser travlhed og uforudsigelighed på arbejdet som noget spændende og ikke en hæmsko. Du har ro på bagperronen.

Realisme: Kend dine styrker og svagheder.

Kommunikation: Lyt og udtryk dig præcist.

Ansvar: Det, du gør, betyder noget.

Nysgerrighed og evnen til at undre sig.

Vi forestiller os at du:

  • Du er uddannet sygeplejerske, eventuelt også jordemoder/fysioterapeut
  • Har erfaring fra almen praksis, endokrin- eller hjerte ambulatorium, hjemmeplejen eller akutteam
  • Har gode samarbejds- og koordineringsevner
  • Har et positivt sind og kan holde hovedet koldt under pres
  • Er omstillingsparat og ikke stresses af uforudsete oplevelser
  • Har engagement og parathed til personlig og faglig udvikling
  • Kan arbejde selvstændigt og trives i en travl hverdag med mange patienter og stor personaleflok
    har lyst til at være ansat hos os i mange år
  • Måske kan du anvende en ultralydsscanner?

Ansættelsesvilkår: Løn efter gældende overenskomst mellem DSR og PLO.

Arbejdstiden på de 30-37 timer ligger i tidsrummet 08:00 - 17:00. Der vil være mulighed for skemalagt fridag.
Ferie aftales individuelt, og er i rul ligesom for lægerne, så du på forhånd ved, hvilke år du har hvilken periode. Lægeklinikken holder ikke ferielukket.

Ansøgningsfrist
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest d. 8. august 2021.
Vi afholder jobsamtaler fredag d. 20. august fra kl 14, hvor ejerlægerne og mindst 1 sygeplejerske deltager.


Du bedes vedlægge mindst 2 navne og telefonnumre til referencepersoner fra dine tidligere ansættelser.
Ansøgning og CV til
[email protected]

Vi sender svar til alle ansøgere. Vi kigger dog ikke på ansøgninger, hvor formelle uddannelseskvalifikationer ikke er opfyldte.

Med venlig hilsen

Charlotte Breum-Leer, Ina Veile og Christian Wetterstein Pedersen
Lægeklinikken i Odder I/S

Vitaparkvej 9 st th

8300 Odder

Tlf 86 540011

Ansøgning til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odder
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Odder over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1