Sygeplejerske / paramediciner / ambulancearbejder med lyst til læring, udvikling og uddannelse til Simulationscentret...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Skal du være med på holdet i vores Simulationscenter (SimC)? Vi får flere opgaver, der rækker ud mod træning af den almen medicinske patient og vores samarbejdspartnere i kommunerne.

Vi arbejder ud fra OUHs Patientpyramide, hvilket betyder, at vi vil styrke den sundhedsfaglige efter- og videreuddannelse for læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale.
I det daglige arbejder vi med medicinsk simulation samt praktisk- og teknisk avanceret færdighedstræning i vores egne lokaler eller ude i de kliniske afdelinger og i samarbejde med andre dele af sundhedsvæsenet.

Vi arbejder med at skabe de bedste rammer for kursister og undervisere, som er præget af engagement, respekt, faglighed, tolerance og professionalisme. Hos os er simulations- og færdighedstræning efterfulgt af debriefing og feedback, da det resulterer i en øget patientsikkerhed, færre fejl og en positiv læringskurve for kursisterne. Vi lægger vægt på, at vores aktiviteter er baseret på både evidensbaseret teori, praktisk viden og færdigheder.

Om stillingen
I SimC vil du skulle fungere som koordinator, administrator og underviser i samarbejde med centerets øvrige medarbejdere. Dine opgaver vil være at facilitere kurser i SimC, instruktion af kursister i procedure- eller færdighedstræning, styre patientsimulatorer, facilitere teamtræning, sikre kursusafvikling og sikre en fortsat udvikling af simulationscenterets kursusudbud.
Der vil være administrative opgaver, der skal varetages, f.eks. oprettelse af kurser i Plan2learn, vagtplanlægning af studentermedhjælpere tilknyttet SimC, bestilling af forplejning samt generel koordinering af opgaver med interne og eksterne samarbejdspartnere.

SimC tilbyder

  • Et engageret, dynamisk og kreativt miljø, hvor du både skal være selvstændig og kunne indgå i et team.
  • En spændende og udfordrende hverdag, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer inden for læring, udvikling og kursusafvikling.
  • Arbejdsopgaver der er dynamiske og varierer i løbet af ugen.
  • En mulighed for at være med til at udvikle SimC og sætte præg på den fremtidige uddannelse af sundhedspersonale.
  • En mulighed for at støtte op om SimCs igangværende og kommende forskningsprojekter.
  • Et job med mulighed for fleksibel arbejdstid i løbet af ugen.
  • Et to-ugers introduktionsprogram efterfulgt af tilknytning til en mentor i SimC.

Dine kvalifikationer

  • Du har bred klinisk erfaring og gerne inden for det medicinske felt.
  • Du har erfaring med læring, udvikling eller uddannelse i klinikken.
  • Det er en fordel hvis du har efteruddannelse på diplom- master- elle kandidatniveau inden for læring og udvikling.
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet instruktør eller har arbejdet med facilitering og debriefing.
  • Du er i stand til at arbejde selvstændigt og er samtidig fleksibel og teamorienteret.
  • Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.
  • Du er omhyggelig, har en systematisk tilgang til opgaverne, men kan være innovativ og kreativ.
  • Du er serviceminded og indstillet på at løse de daglige opgaver, der sikrer en stabil drift af SimC.
  • Du kan trives i en hverdag, hvor der kan være mange bolde i luften.
  • Det er en fordel, hvis du har flair for teknik og IT.


Hvem er vi?
Klinisk Udvikling
består af tre funktionsområder: Kvalitet og Patientsamarbejde, Innovation og MTV, Uddannelse og Kompetenceudvikling samt centrene for Klinisk Epidemiologi (CKE), Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT), Center for Forskning i Patientkommunikation (CFPK), Lægers Videreuddannelse (CLV) og Simulationcenteret (SimC). Klinisk Udvikling understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi løser mange forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære, sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH, og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner på Fyn.

Uddannelse og Kompetenceudvikling har ansvaret for at sikre opfyldelsen af OUH’s forpligtelser inden for uddannelsesområdet, ligesom Uddannelse og Kompetenceudvikling har ansvaret for at OUH samlet stiller relevant kompetenceudvikling til rådighed. OUH er et af de største uddannelsessteder på Fyn med godt 3.000 under uddannelse. Uddannelse og Kompetenceudvikling er med til at sikre kvaliteten af grunduddannelser på OUH. Det sker i tæt samarbejde de enkelte uddannelsesinstitutioner.

SimC er OUH’s enhed for medicinsk simulation, avanceret teknisk træning og færdighedstræning af læger.

Trivsel og udvikling
Stabsafdelingen KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone.

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er både det fynske sygehus og modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentlig. Ansættelse sker efter gældende overenskomst med den relevante forhandlingsberettigede organisation. OUH benytter prøvetid jævnfør gældende praksis for Region Syddanmark.

Ansættelsesstart
1. august 2021

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Karin Albjerg på tlf. 3016 8251 for yderligere oplysninger og/eller med henblik på at aftale besøg i SimC før ansøgningsfristen.

Din ansøgning
Din motiverede ansøgning og CV skal være os i hænde senest den 20. juni 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 29. juni 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odense C
  • Torsdag den 24. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Odense C over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 24
6. september 2024 27
5. september 2024 24
4. september 2024 22
3. september 2024 21
2. september 2024 20
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 20
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 16
26. august 2024 13
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 12
19. august 2024 12
18. august 2024 15
17. august 2024 15
16. august 2024 15
15. august 2024 16
14. august 2024 15
13. august 2024 16
12. august 2024 16
11. august 2024 17
10. august 2024 17
9. august 2024 18
8. august 2024 18