Fortegården tilbyder fast stilling som centersygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vi er en gruppe glade engagerede og optimistiske plejemedarbejdere og vi ønsker os 1 sygeplejerske kollega, der sammen med os kan løfte opgaverne i vores plejeboliger på en måde, der skaber trivsel for vores beboere og arbejdsglæde i det daglige. Vi har brug for en sygeplejerske, som kan bidrage med at se det vi ikke selv kan få øje på, så vores beboere får den bedste og mest optimale pleje og omsorg af os.

Brænder du som sygeplejerske for at bidrage til at tilrettelægge en god, sammenhængende og overskuelig indsats for den ældre borger i samarbejde med sosu personale og terapeuter.

Kan du se udfordringen i at være den sundhedsfaglige ekspert der bidrager til at skabe den bedste platform for det enkelte menneske til fortsat og hele tiden at være herre i eget liv.

Vi søger en sygeplejerske som med sin unikke kunnen vil bistå vores beboere med at kunne udføre aktiviteter til fremme eller genvindelse af sundheden (eller opnå en fredelig afslutning på et langt liv) som han eller hun ville udføre på egen hånd, hvis vedkommende havde den fornødne styrke, vilje eller viden.

  • Vi leder efter en person som er engageret, fleksibel og med evne til selvstændigt at tilrettelægge arbejdsdagen med de givne opgaver.
  • Du skal have lyst til at arbejde helhedsorienteret og sammen med teamet og husets terapeuter bidrage til at beboernes hverdag har indhold, at deres ressourcer er i fokus og den grundlæggende pleje er af høj kvalitet.
  • Du bliver en del af Fortegårdens plejeteam, der løser opgaver på lige fod i forhold til vores kompetencer.
  • Sygeplejersken arbejder også på tværs i huset efter aftale med de øvrige sygeplejersker og har fokus på at løse opgaver, der hvor den sygeplejefaglige viden og vurdering er nødvendig for, at de faglige indsatser hos beboeren er tilrettelagt på optimal vis. Det betyder, at sygeplejersken også i sit daglige virke varetager udvalgte plejeopgaver, der hvor det giver sygeplejefaglig mening.
  • Sygeplejersken bidrager til faglig sparring og refleksion omkring den enkelte beboers situation og er i praksis med til at kompetenceudvikle sosu-personalet.
  • Sygeplejersken er en del af det tværfaglige team, der ved indflytninger og udskrivelser afdækker beboerens behov og tilrettelægger pleje, ydelser og afdækker beboerens mål og ønsker således, at hverdagen bliver så optimal som muligt.
  • Vi forventer at du har nogle år på bagen som sygeplejerske, og således praksis erfaring af trække på.

Vores beboere skal have det bedste af os – vi vil være fagligt dygtige, ansvarlige og ønsker, at der er styr på tingene. Vi vil også have et godt grin med hinanden og beboerne hver dag :o)

Vi tilbyder 1 sygeplejerskestilling på 33-35 timer pr. uge fortrinsvist i dagvagt. Stillingen er fortrinsvis weekendfri.(afhængigt af fagspecifikke opgaver der skal løses)

Ansættelse 1.12 2022 eller efter aftale.

Fortegårdens plejecenter består af 50 boliger fordelt i 3 grupper. Vi har fokus på hverdagsliv og det nære samvær med beboerne. Vi er engagerede og indstillet på at være aktive medspillere i vores plejeteam – Åbenhed, tillid og ansvarlighed er grundpiller i vores samarbejde, hvor du gør en forskel.

Plejens team består af sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejerske, ergoterapeut og fysioterapeuter.

I vores organisation er vi 65 faste medarbejdere fordelt i 5 funktionsområder. Vi arbejder tæt sammen i målet om at gøre Fortegården til et sted, hvor man gerne vil bo som ældre. Vores daglige omdrejningspunkt er, at Fortegårdens skal være en god arbejdsplads for alle. Har du lyst til at være en del af et hus, hvor fællesskabet og de gode viljer trives – så skal du skrive til os.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor udvikling, fokus på faglig styrke og medarbejdernes trivsel er i højsæde.

Et miljø hvor der er plads til udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.

Et job som for den rigtige giver glæde og forventning til dagens udfordringer.

En arbejdsplads med rammer, der er optimale i forhold til fysisk arbejdsmiljø.

Et hus hvor ledelsen og medarbejdere i dagligt samspil er aktive for at skabe et godt arbejdsmiljø og hvor den enkelte medarbejder med sit bidrag er med til at gøre en forskel.

Ansøgninger modtages løbende på mailadresse: [email protected] . For flere informationer kontakt Tine De Place mobil nr. 51540434. Fortegården er en selvejende institution, beliggende Femmøllervej 10 8240 Risskov. Bestyrelsen udgør den øverste ledelse. Der er tæt samarbejde mellem plejeafdeling og Fortegårdens øvrige virksomhed, som bl.a. består af 201 lejligheder. Der er driftsaftale med Århus kommune for de 50 plejeboliger.WWW.fortegaarden.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Risskov
  • Tirsdag den 29. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Århus N

    Vi søger en ny kollega, som gerne vil være en del af Lungesygdomme sengeafsnit fra d 1. oktober 2024 eller efter aftale. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer i blandede vagter (dag, aften, nat) .
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Sygeplejerske vikariat søges til Lungesygdomme sengeafsnit, Aarhus UniversitetshospitalVi søger en ny kollega, som gerne vil være en del af Lungesygdomme sengeafsnit i et vikariat fra 15. august 20..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Psykiatrisk Sengeafsnit 4 (S4) har 24 indlagte patienter, delt i 2 teams, for at give mere overskuelighed og kontinuitet for alle.Vores speciale er patienter med affektive lidelser. Vi arbejder sys..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Kære sygeplejerske Har du lyst til et job hvor høj faglighed, medindflydelse og den kollegiale sparring er en rød tråd på arbejdspladsen, så har vi lys..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Risskov over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1