Sygeplejersker inden for lungemedicin og onkologi til Bornholms Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Bornholms Hospital søger en sygeplejerske til fast stillinger pr. 1. januar 2022, eller snarest muligt, til en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i et team af engagerede kollegaer.

Om os
Vores lungemedicinske team består af dedikerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der til dagligt arbejder sammen om komplekse patientforløb. Udover lungesygdomme yder vi pleje og behandling til onkologiske, multisyge, interne medicinske patienter. Aktuelt er vi 60 ansatte, der søger en ny kollega.

Medicinsk Sengeafsnit 2 rummer 34 senge og dækker de fleste medicinske specialer. Afsnittet er opdelt i 4 teams med hver deres speciale:

  • Kardiologi/multisygdom med 10 senge med central overvågning
  • Lungesygdom/multisygdom med 9 senge
  • Onkologi/multisygdom med 10 senge
  • Afsnit for lindrende behandling med 5 senge (hospice og palliation), der samarbejder med Diakonissestiftelsens Hospice

Vi har, som noget helt nyt, etableret et samarbejde med lungeafsnittet på Herlev hospital. De vil hjælpe os med at styrke kompetenceudviklingen og afvikle temadage. Vi vil tilbyde udveksling til gavn for vores egen læring, vores kollegaer og naturligvis for vores patienters skyld.

Den onkologiske behandling foregår i tæt samarbejde med vores medicinske ambulatorie på Bornholms Hospital samt hæmatologisk og onkologisk klinik på Rigshospitalet. Sengeafsnit 2 modtager både planlagte og akutte indlæggelser, hvor en del forløb har åben indlæggelse i relation til onkologiske sygdomme. Afsnittet modtager patienter døgnet rundt, ligesom elektive patienter indlægges til udredning.

Patientgrundlaget på Bornholm er relateret til øens ca. 40.000 indbyggere samt turister og deltidsbornholmere. Det er derfor en præmis, at der konstant er udsving i patientantal, sygdomsgrad og diagnoser i vores hverdag. Med øens forholdsvis ældre befolkning er multisygdom ofte et billede vi ser. Vores patientkompleksitet kræver derfor et højt fagligt niveau, tæt tværfagligt samarbejde og koordinering.

Vi er desuden et uddannelsessted og har året rundt elever og studerende. Overordnet koordinering af dette område varetages af to klinisk vejlederuddannede sygeplejersker. Vi prioriterer vores uddannelsesansvar højt, og alle ansatte på Sengeafsnit 2 forventes at have en positiv indstilling til, at have elever og studerende med under vingerne.

Kulturen hos os
Vi arbejder for at fastholde en god arbejdsplads med glade og kompetente medarbejdere. Hos os vil du opleve en spændende, udfordrende og afvekslende dagligdag, hvor du vil indgå i et team af engagerede kollegaer med en synlig ledelse.

Nyansatte vil tilkobles mentorer, og der vil etableres særligt fokus på at sikre den individuelle faglige udvikling. Vi vægter kompetenceudvikling højt, og via vores ”Undervisningskalender” tilbydes der løbende undervisningsseancer, som afvikles af vores tværfaglige samarbejdspartnere på hospitalet eller os selv.

Om dig
Vi søger nye kollegaer, som:

  • Formår at bevare overblik og evner at prioritere sygeplejehandlinger i en omskiftelig kontekst, hvor patientens behov og ønsker hurtigt ændrer sig
  • Kan bidrage positivt til arbejdsmiljøet med høj, professionel arbejdsmoral, og som kan se værdien i tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper
  • Er mødestabil
  • Sammen med sit team vil være ambassadør for ordentlig, fundamental sygepleje

Har du interesse i jobbet eller job inden for andre specialer?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller har overvejelser om ansættelse inden for andre specialer, vil vi meget gerne tale med dig, til en uforpligtende samtale, omkring dine muligheder hos os.

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lena Theilgaard-Larsen på mail: [email protected] eller telefon: 38671114, eller assisterende afdelingssygeplejerske Jessica Meinertz på mail: [email protected] eller telefon: 38671113.

Bolig til tilflyttere
Er du tilflytter og har du brug for hjælp til en bolig på Bornholm? Kontakt venligst tilflytterkonsulent Rune Holm på telefon: 31218880, som kan hjælpe dig med en bolig.

Ansøgningsfrist og ansættelsesvilkår
Ansøgningsfristen er søndag den 12. december 2021.
Opstart er 1. januar 2022 eller snarest muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Om livet på Bornholm
Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk.

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info.

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på a

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rønne
  • Søndag den 12. december 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Bornholm

    Har du mod på at blive en del af den øverste ledelse på [xxxxx]s mindste hospital med stolte traditioner og stærke visioner for fremtiden? Får du energi af at lede i krydsfeltet mellem..
    • Sygeplejerske
    • Bornholm
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Bornholm

    Har du stor interesse for at udvikle det tværsektorielle samarbejde på Bornholm? Og vil du også skabe de bedste løsninger på tværs af sektorer til gavn for patienter og personale? Vi tilbyder dig b..
    • Sygeplejerske
    • Bornholm
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Bornholm

    Sundhedsfagligt personaleHjemmepleje team Tejn mangler dig.Vi vokser og vokser så vi mangler lige dig.Vi søger Social – og sundhedsassistent/hjælper i dagvagt 32/37 timer i gennem..
    • Sygeplejerske
    • Bornholm
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Bornholm

    Sundhedsplejen Bornholm søger en ny kollega fra den 1. august 2024.Stillingen er en kombineret skole- og småbørnssundhedspleje med gennemsnitligt 16 timer ugentligt. Vi tilbyder:et ar..
    • Sygeplejerske
    • Bornholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 8
4. juli 2024 6
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 3