Sygeplejerske med særlig interesse for de rehabiliterende indsatser på et åbent afsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Motiverer det dig at have tid til fordybelse i patientrelationerne? Og synes du, at det kunne være spændende at arbejde med rehabilitering af retspsykiatriske patienter?

Vi leder lige nu efter vores nye kollega på R4 – Og måske det er dig? Det er lige meget, om du er i starten af din karriere, eller om du har god erfaring med i rygsækken. Det vigtigste for os er, at du interesserer dig for rehabilitering og har lyst til at bidrage med nye ideer og måder at se tingene på.

Fokus og behandlingstilgang på R4
Vi modtager patienter, der efter indlæggelse i lukket afsnit, vurderes parate til at tage del i ansvaret for eget liv og fremtid. Patienterne er derfor stabile, når de kommer til vores afsnit og fokus er på rehabilitering. Diagnostisk er der oftest tale om skizofreni, misbrug eller personlighedsforstyrrelser.

Vores sub-speciale er at modtage patienter med en udvisningsdom. Vi har dermed et flerkulturelt og flersprogligt miljø, hvor du også kommer til at arbejde med rehabilitering, i forhold til at kunne give den bedste støtte til et nyt liv i et hjemland.

Sygeplejetilgangen er helhedsorienteret og vi arbejder ud fra en kognitiv miljøterapeutisk referenceramme, patientforløbsbeskrivelser, recovery tilgang, samt de ønsker og behov som patienter og pårørende har.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
På R4 har vi plads til 18 patienter. Du bliver ansvarlig for, i samarbejde med teamet, at sammensætte og udvikle patienternes behandlings- og rehabiliteringsforløb. En af dine opgaver bliver at arbejde terapeutisk med patienterne og hjælpe dem med at reetablere en hverdag og forberede sig på et selvstændigt liv efter langvarig indlæggelse. Du bliver kontaktperson for op til 6 patienter.

Som en del af rehabiliteringen prioriterer vi aktiviteter og træning af sociale færdigheder. Du får derfor mulighed for en-til-en sygepleje og kan f.eks. tage patienter med ud til aktiviteter som en biograftur, en gåtur el. En vigtig del af dit arbejde er derfor også at identificere, hvad patienten brænder for, samt hvilke aktiviteter der giver mening for dem.

Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Nøgleordene er respekt, faglighed og samarbejde. Du bliver en del af et erfarent team, der er gode til at lære fra sig og som sørger for, at du bliver godt klædt på. Vi går meget op i faglig udvikling og glæder os derfor til et friskt pust i teamet og nye måder at se tingene på. Vi er en personalegruppe, der udviser stor omsorg for hinanden, og som betragter respekt som et nøgleord både i tilgangen til den enkelte patient og i det kollegiale samarbejde. Vi prioriterer samarbejde højt, og vi bruger hinanden til at udvikle praksis og egne kompetencer.
  • To dage er ikke ens, men i en rolig atmosfære. Vi er et roligt afsnit, hvor fokus er på den lange bane. Du får derfor rig mulighed for at arbejde med motivation, relations opbygning og indgående arbejde med rehabilitering.
  • Skræddersyet introduktionsprogram. Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven og du vil i løbet af dit introduktionsforløb få rig mulighed for at udvikle egne kompetencer og fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring sørger vi for, at du får engod introduktion til retspsykiatrien, patientgruppen og de udfordringer og muligheder der er på et åbent retspsykiatrisk afsnit.
    Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid. Dertil vil du, som en del af dit introprogram, få mulighed for at komme på komme på kurserne ”Godt på vej i psykiatrien” og TERMA (konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker).
  • Et stort fokus på kompetenceudvikling. På afdeling R har vi et særligt stort fokus på kompetenceudvikling af alle medarbejdere. Du får derfor mulighed for at deltage i ugentlig supervision, samt videreuddanne dig i motiverende interview og kognitiv adfærdsterapi. Du kan høre mere om dine spændende karrieremuligheder som sygeplejerske i psykiatrien her.

Vores forventninger til dig
Du er autoriseret sygeplejerske. Psykiatrisk erfaring er ikke en nødvendig forudsætning. Vigtigst af alt er, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser og har et stort engagement for netop dette speciale, hvor den gode tone, struktur og gode kommunikationsevner er i centrum.

  • Du er nysgerrig og åben. Vi er i udvikling og det er derfor vigtigt, at du har en lyst til at afprøve og implementere nye tiltag. Hertil at du vil være med til at øge den faglige kvalitet af sygeplejen og dermed lære fra dig og opsøge ny viden hos andre.
  • Du er god til at samarbejde. Vi arbejder i tværfaglige kontaktteams, hvor plejere, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, psykolog, læge samt ergoterapeut samarbejder om, at skabe rammerne for den bedste pleje og behandling til den enkelte patient. Vi forventer derfor, at du prioriterer vigtigheden af et godt tværfagligt samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i blandede vagter, som planlægges efter dine ønsker og afdelingens behov.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. juli 2021 eller efter aftale.

Er du interesseret?
Søg via linket her på siden senest den onsdag den 9. maj 2021. Du bedes uploade et CV sammen med din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra digog indkalder til samtaler løbende.

Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Vibeke Jørgensen på tlf. 38642392.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 18
17. september 2024 17
16. september 2024 20
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 20
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 20
9. september 2024 20
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 20
5. september 2024 19
4. september 2024 17
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 13
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 12
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 14
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 14
19. august 2024 19