Stilling som specialsygeplejerske eller sygeplejerske, til specialiseret F-ACT team målrettet patienter med affektive...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du gerne være en del af et F-ACT team, med gode muligheder for at kunne bidrage til den faglige udvikling af behandlingen for personer med bipolar lidelse? I fald du kan svare ja hertil, så er du præcist den person, vi gerne vil have med på holdet.

Velkommen til Distriktspsykiatrien i Roskilde

Distriktspsykiatrien i Roskilde (DPR) tilbyder ambulant udredning af og tværfaglig behandling til borgere med psykoser, svære personlighedsforstyrrelser og bipolar lidelse. Ambulatoriet har også et OPUS team med 2-årigt behandlingstilbud til unge (18-35år) med debuterende psykose.

Personalet består aktuelt af psykiatere, specialpsykolog, psykologer, specialsygeplejersker, sygeplejersker, socialrådgivere, sekretærer og en fysioterapeut.

Distriktspsykiatrierne i Region Sjælland arbejder i F-ACT teams, med fokus på en fleksibel, udgående, tværsektoriel og recovery fokuseret behandling. DPR består af eet OPUS team og tre F-ACT teams. Et alment F-ACT team, overvejende med fokus på udredning og behandling af svære psykiske lidelser hos borgere i Roskilde kommune; et team specialiseret i affektiv lidelser (for borgere i hele Psykiatrien Østs optageområde), herunder pakkeforløb for bipolar lidelse; og endeligt et F-ACT team med specialiseret funktion i forhold til borgere med psykisk lidelser på bosteder i bl.a. Roskilde, Lejre, Køge og Greve kommune.

Med nærværende opslag søger vi en (special-)sygeplejerske til F-ACT teamet for bipolar sindslidelse. Dette F-ACT team har endvidere borgere i Lejre kommune som målgruppe på tværs af diagnoser. På den måde opnår sygeplejersken i dette F-ACT team både specialviden og kompetencer i forhold til affektive lidelser, al den stund der også er mulighed for at arbejde med et bredere spektrum af svær psykopatologi.

Arbejdsopgaver

Du skal i samarbejde med F-ACT teamets øvrige personale varetage:

  • Komplekse patientforløb selvstændigt i alle behandlingsregier, stationære som ambulante
  • Indgå i sundhedsfremmende, forebyggende, behandlingsmæssige, rehabiliterende og lindrende indsatser
  • Sikre kvalitet og sammenhæng i patientforløb på tværs af sektorer
  • Dokumentation i Sundhedsplatformen
  • Medvirke til journaloptagelse (AOP/forsamtale), udarbejdelse af behandlingsplaner og epikriser
  • Kombinere viden om patientens helhedssituation (fysisk, psykisk og socialt) med henblik på at vurdere behov for behandlingsmæssige tiltag, herunder indlæggelse
  • Udføre psykoedukation for personer med bipolar lidelse
  • Udkørende og opsøgende funktion i forhold til patienterne
  • Yde rådgivning og vejledning til relevante samarbejdspartnere

Vores forventninger til dig

Du er autoriseret sygeplejerske. Endvidere ser vi gerne at du kan sætte flueben ved flere af følgende:

  • Gerne specialsygeplejerske eller sygeplejerske der ønsker at tage specialuddannelsen

  • Kan bidrage med sygeplejemæssig viden i forbindelse med udredning og tværfaglig behandling af patienterne
  • Erfaring med eksempelvis misbrugsproblematikker, social psykiatri eller fra primærsektoren
  • Lyst til at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret med nogle af vores mest udsatte borgere
  • Du har kørekort (vi har biler og ”grønne” elcykler)

Som person må du gerne være fagligt engageret, være i stand til at arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet, være engageret og dynamisk indstillet og formår at udvise stabilitet og omsorgsfuldhed. Videre er det vigtigt at du har gode samarbejdsevner, da megen af arbejdet i F-ACT teamet fordrer lige dele selvstændighed såvel som teamwork.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads, der har stort fokus på sikkerhed og som stræber mod et højt fagligt niveau, herunder udvikling af vores behandlingstilbud til patienter og pårørende gennem forskning og andre former for projekter. Eksempelvis arbejder vi på at udvikle mentaliserings-baseret psykoterapi til patienter med bipolar lidelse og forske heri, videre er vi involveret i forsknings om antipsykotisk medicins indvirkning på hjerterytme og opdatering af psykoedukationsmanualen for bipolar lidelse.

Der er gode muligheder for videreuddannelse og kurser i Distriktspsykiatrien i Roskilde og der bliver fortløbende arrangeret temadage og kurser for de specialiserede bipolare F-ACT teams i Region Sjælland.

Det tværfaglige samarbejde i DPR er godt og præget af højt humør og kollegaer der er dygtige og engagerede i løsningen af arbejdsopgaverne.

Vi glæder os til at tage imod nye dygtige kollegaer.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at henvende dig til den daglige ledelse - oversygeplejerske Katja Bergholz-Knudsen eller psykolog i afsnitsledelse og professor Mickey Kongerslev på telefon 58 53 77 04 for yderligere oplysninger.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter ny løn princippet.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer forud for ansættelse samt straffeattest ved alle ny-ansættelser.

Ansøgningsfrist søndag d. 11. september 2022.

Samtaler forventes afholdt i uge 37 eller 38.

Stillingen er på 37 timer (mulighed for nedsat tid dog minimum 32 timer) ugentligt og til besættelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt derefter.

Psykiatrien som arbejdsplads

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    På Hvalsø plejehjem søger vi en dygtig centersygeplejerske, der sammen med os vil være med til at udvikle den gode sygepleje med fokus på vores beboeres sundhed og trivsel. Nu står du overfo..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Vi søger en faglig nysgerrig, læringsparat og samarbejdsdygtig kollega med masser af humor til vores team af dialysesygeplejersker. Er det dig? Så kom og vær en del af vores skønne kollegagrupp..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Vil du være med til at bidrage til en god behandling og støtte til patienterne på Ø2 i stuen? Er du god relationelt og besidder evnen til refleksion og lysten til at forbedre din sygepleje hver dag..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Har du lyst til at kombinere din kliniske sygeplejefaglige viden med psykiatriens digitale udvikling? Som stabssygeplejerske i Afdeling for Patientforløb, Digitalisering og Visitation (PDV) får .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. juli 2024 23
6. juli 2024 23
5. juli 2024 23
4. juli 2024 23
3. juli 2024 23
2. juli 2024 22
1. juli 2024 22
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 19
27. juni 2024 16
26. juni 2024 16
25. juni 2024 16
24. juni 2024 17
23. juni 2024 19
22. juni 2024 21
21. juni 2024 23
20. juni 2024 22
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 22
16. juni 2024 22
15. juni 2024 23
14. juni 2024 22
13. juni 2024 22
12. juni 2024 21
11. juni 2024 23
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 25