Sundhedsfaglig Udviklings- og Forskningsmedarbejder søges til Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du vores nye sundhedsfaglige kollega og brænder du for både udvikling og forskning?

En stilling som sundhedsfaglig Udviklings- og Forskningsmedarbejder (ph.d.) i Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig fra 1. marts 2021 eller snarest muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
Som Udviklings- og Forskningsmedarbejder kommer du til at have kliniknære udviklings- og forskningsopgaver i Diagnostisk Center og på tværs af sektorer og øvrige hospitaler. Stillingen spænder vidt, og du skal have interesse i både at identificere behov og udvikle løsninger, lave det praktiske projekt-benarbejde og planlægge og gennemføre et forskningsprojekt. Alt sammen i tæt samarbejde med klinikere og udviklings- og forskerkollegaer.

Som vores nye kollega skal du derfor have et indgående kendskab til det danske sundhedsvæsen og have erfaring med kliniknær udvikling og forskning. Du er metodisk velfunderet – både som udvikler og forsker - og kan drive opgaver selvstændigt og indgå i team-samarbejder. Da vi er på et hospital, har vi brug for, at du kan navigere i krydsfeltet mellem drift, udvikling og forskning. Til gengæld får du mulighed for at se din udvikling og forskning gøre en forskel i praksis.

Dine primære opgaver er at:
  • Igangsætte, styrke, drive og implementere udvikling og forskning monofagligt og tværfagligt.
  • Vejlede kandidat- og/eller ph.d. studerende samt praktikanter
  • Søge ekstern finansiering til projekter
  • Afhængig af erfaring, etablere eget post doc projekt/arbejde hen imod at blive lektorgodkendt
  • Styrke samarbejdet med nationale og internationale parter samt repræsentere Diagnostisk Center i relevante mødefora og deltage i konferencer/symposier.

Vi tilbyder:
Som Udviklings- og Forskningsmedarbejder vil du blive del af KIF-enheden, som understøtter kvalitet, innovation og forskning i Diagnostisk Center. I praksis flyder disse områder ofte sammen, og selvom vi hver især har vores primære fokusområde, så arbejder vi tæt sammen og er ofte flere på den samme opgave. Vi tager godt imod nye kolleager og tilbyder engageret sparring og vejledning. I KIF har vi en uformel og humoristisk omgangstone, og udover at vi kan lide at arbejde sammen, så afholder vi også gerne sociale arrangementer. KIF ledes af en Teamleder og har 14 medarbejdere. Forskningsmæssigt sker din forskning som del af Universitetsklinik for Innovative Patientforløb i samarbejde med tilknyttede professorer, seniorforskere, ph.d. studerende og den daglige leder.

Vi forventer, at du har:
  • En sundhedsfaglig kandidatgrad
  • En sundhedsfaglig ph.d.
  • Stærke kompetencer inden for udvikling, innovation og implementering
  • Stærke forskningsmæssige kompetencer inden for kvantitative metoder og gerne mixed-methods
  • Erfaring med tværfagligt og kliniknært udviklings- og forskningssamarbejde
  • Relevant kendskab til hospitalssektoren samt indsigt i det samlede sundhedsvæsens organisering og funktion
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Nationalt/internationalt netværk.

Om Diagnostisk Center
Diagnostisk Center er bygget på sammenslutningen af de medicinske og det radiologiske speciale, og det overordnede fokus for centrets arbejde er at skabe hurtige og effektive patientforløb af høj kvalitet.

Regionshospitalet Silkeborg, hvor Diagnostisk Center hører hjemme, er udnævnt til et udviklingshospital i Region Midtjylland og skal udvikle ”fremtidens og de praktiserende lægers hospital”. Der bliver i det kommende år arbejdet med en ny udviklingsplan for Regionshospitalet Silkeborg, der kommer til at inspirere til nye udviklings- og forskningsprojekter på tværs af Regionshospitalet Silkeborg, Silkeborg Kommune, praksissektoren og regionens øvrige hospitaler.

Diagnostisk Center har en betydelig forskningsproduktion inden for intern medicin og sundhedstjeneste. Diagnostisk Center har en Universitetsklinik for Innovative Patientforløb under Aarhus Universitet med flere professorer, seniorforskere og ph.d. studerende tilknyttet. Universitetsklinikken forsker bl.a. i optimale måder at organisere sundhedsvæsenet på, herunder bl.a. nye udredningstilbud, tværsektorielle patientforløb og arbejdsgange. Forskningen foregår i tæt samspil med klinikere, eksterne samarbejdspartnere og patienter og kombinerer både kvantitative og kvalitative metoder, hvor det er relevant. Forskningsprojekterne har ofte karakter af at være komplekse interventioner med både udviklings-, evaluerings- og implementeringsmæssige mål.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder, Bart van West på mobil 2963 4054 eller Leder af Universitetsklinikken, Rikke Aarhus på mobil 5217 5352.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 11. januar 2021, kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 18. januar 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Silkeborg
  • Mandag den 11. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1