Fængselssygeplejerske til Renbæk Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skærbæk

Til Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel, søges pr. 1. november 2019 eller snarest muligt derefter en fængselssygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Institution Sydvestjylland er en del af Kriminalforsorgen Syddanmark, der ud over Renbæk Fængsel består af Esbjerg Arrest og KIF i Esbjerg. Renbæk Fængsel har 178 mandlige afsonere, der er fordelt imellem fængslets åbne – og lukkede afdelinger.

Om stillingen:

Sundhedsbetjeningen af afsonere påhviler Kriminalforsorgen. Fængselssygeplejersken skal varetage den daglige betjening af institutionens klienter i samarbejde med – og under faglig instruktion af den tilknyttede læge.

Det daglige arbejde består af, sammen med fængslets anden sygeplejerske, mange almene sundhedsfaglige opgaver for eksempel pleje og behandling af somatiske og psykiske lidelser, dosering af ordineret medicin, planlægning af – og opfølgning på behandlingsforløb i samarbejde med lægen, fængslets øvrige faggrupper og eksterne samarbejdsparter.

Til fængslet er der tilknyttet en læge 4 timer ugentligt, ligesom der derudover er mulighed for telefonisk kontakt. Derudover er der tilknyttet en sygeplejerske med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Har en bred klinisk erfaring, gerne inden for misbrugsbehandling og psykiatri
  • Kan planlægge og arbejde selvstændigt og som en del af et lille team
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Har gode samarbejdsevner – også i forhold til andre faggrupper
  • Har et godt humør og højt engagement
  • Er robust

Vi tilbyder:

  • En spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
  • En arbejdsplads, hvor der lægges vægt på tværfagligt samarbejde med fokus på den fælles kerneopgave

Løn – og ansættelsesvilkår

Stillingen er en overenskomstansættelse i henhold til LC/CO10 -fællesoverenskomsten samt cirkulære om organisationsaftale for sygeplejersker i staten og er omfattet af aftale om Ny Løn.

Ansættelsestidspunktet er 1. november 2019 eller snarrest muligt derefter. Der er tale om en 37 timers stilling fordelt på hverdage med dagvagter.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel, Renbækvej 12, 6780 Skærbæk.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 10. oktober 2019.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i ugerne 43 – 44.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte fængselssygeplejerske Heidi Ravn på telefonnr. 7255 3196 eller enhedschef John Eriksen på telefonnr. 7240 3002.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skærbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Skærbæk
  • Torsdag den 10. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Skærbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Skærbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Skærbæk over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1