Sygeplejerske til spændende delestilling i Hospitalsenhed Midt, Viborg og i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Sygeplejerske søges til en fast stilling, gerne 37 timer/uge - pr. 1. februar 2020 eller efter aftale.

Timefordelingen er således
  • a. 16 timer ugl. (2 dage i dagvagt) i Sundhedscenter Skive og
  • b. 21 timer ugl. (3 dage i dagvagt) i det lungemedicinsk sengeafsnit, Hospitals enhed Midt, Viborg


Stillingen er organisatorisk forankret i Lungemedicinsk Afsnit, Hospitalsenhed Midt Viborg.

a. Sundhedscenter Skive
varetager genoptræning, rehabilitering, sundhedsfremme og forebyggelse for borgere i Skive Kommune. Der er 52 ansatte fordelt på fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, SOSU-Assistenter, administrative medarbejdere, sundhedskonsulenter, psykolog, diætister.

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor arbejdsopgaverne især er indenfor rehabilitering af borgere med en eller flere kroniske sygdomme, og hvor din opgave især bliver borgere med hjerte- og lungesygdomme.

Din primære opgave bliver at varetage den sygeplejefaglige del af borgernes forløb i Sundhedscenteret, og du medvirker til at borgeren oplever et godt og positivt forløb med høj kvalitet i indhold. Du er en del af teamet eks. ved deltagelse i holdtræning, individuelle indledende og afsluttende samtaler, vejledning og opfølgning, underviser borgere i sygdom og håndtering af sygdom, være den der ”samler trådene” sammen med borgeren. Medvirke til faglig sparring til kollegaer.

b. Lungemedicinsk sengeafsnit
varetager behandling og pleje af medicinske patienter, – primært inden for lungesygdomme og ældresygdomme. Afsnittet har pr. januar 2020, 24 sengepladser samt en dagklinik med 4 dagpladser.
Sengeafsnittet i Viborg har en integreret funktion med Klinik for Lungesygdomme i Skive.

I sengeafsnittet er ansat 35 personaler (sygeplejersker og SOSU-Assistenter. Afsnittet modtager patienter fra akutafdelingen til videre udredning og behandling for akut opstået sygdom eller akut forværring i kroniske lidelser. Patientforløbene er individuelt planlagte med udgangspunkt i den enkelte patients ønsker, behov og muligheder. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med læger, fysio- og ergoterapeuter, diætister og palliativt team, med høj grad af patientinvolvering af patienterne og deres pårørende. Endvidere er der tæt samarbejde med kommunerne i f.t. den videre opfølgning i primærsektor.
Lungemedicinsk Sengeafsnit tilbyder lungespecialiseret behandling med NIV (non-invasiv-ventilation) og High-flow iltbehandling.
Dagklinikken varetager behandling og pleje i f.t. kortere, effektive og målrettede forløb. Dagklinikken bemandes af ”dagkliniksygeplejersker”, en særlig funktion i afsnittet.

Din primære opgave bliver, sammen med pleje- og behandlerteamet, at kvalificere de gode patientovergange mellem hospital og kommune. Dette vil foregå i den direkte patientpleje og behandling, og sekundært via udviklingsarbejder sammen med kommunale aktører.
I den daglige funktion varetager du tilsyn hos lungepatienter i hospitalet.

I 2020 forventer vi at indføre TeleKol, (teleløsning i patienternes hjem). Implementering og varetagelse af denne opgave vil være en del af din funktion i sengeafsnittet.

Din profil
Du
  • er autoriseret sygeplejerske
  • har en bred viden og erfaring inden for hjerte- og lungeområdet
  • har lyst og evne til at være ”brobygger” mellem kommune, hospital og evt. almen praksis
  • har et selvstændigt drive og god til selv at planlægge din tid
  • har stærke relationskompetencer, og du er god til at etablere og vedligeholde en god kontakt til patienter/borgere og kollegaer
  • har lyst og evne til at supervisere og formidle viden til patienter/borgere samt kollegaer, og deltager aktivt i eks. pleje- og træningsseancer
  • er istand til at tænke kreativ og finde løsninger i f.t. det samlede patientforløb, og du medvirker i fælles perspektiver, kvalitetsudvikling og høj brugerinddragelse
  • er fleksibel med arbejdstider, hvis det er nødvendigt i forhold til patienten/borgeren


Du må forvente opgaver i forbindelse med deltagelse i events, udvikling og justering af forebyggende og sundhedsfremmende indsatser i samarbejde med både kollegaer fra hospital og kommune.

Ansøgningsfrist
8. december 2019.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 13. december 2019.

Ansøgningen skal sendes via linket på under job ID 20531.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • leder af Skive Sundhedscenter Marianne Balsby, / tlf. 99 15 73 03 eller
  • afdelingssygeplejerske Linna Skovgaard, / tlf. 78 44 81 01 / 25 15 33 82.


Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Skive
  • Søndag den 08. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Skive over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1