Sygeplejerske med planlæggerfunktion til Hjemmeplejen Skive/Højslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Har du lyst til at være vores nye kollega i hjemmesygeplejen Skive/ Højslev? Brænder du for den komplekse sygepleje og den daglige planlægning af opgaver? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en sygeplejerske, der er fagligt velfunderet, og som har en forkærlighed for og en systematik tilgang til planlægning. Du skal kunne bevare overblikket og evne at indtænke helheder både i forhold til sygeplejen og i den daglige planlægning.

I Hjemmeplejen Skive/ Højslev arbejder sygeplejerskerne i dag- og aftentimerne på tre indmødesteder; Nord, Midt og Syd, samt i områdets to sygeplejeklinikker i henholdsvis Skive og Højslev. I dagligdagen løses opgaverne hos borgerne i tæt samarbejde med social- og sundhedshjælpergruppen på det pågældende indmødested, ligesom sygeplejerskerne hjælper hinanden på tværs af geografien.

Vi er i fuld gang med at optimere og ensrette opgaveløsningen, derfor har vi samlet den daglige planlægning på så få personer som muligt.
Som planlægger er dine opgaver blandt andet at håndtere beskeder og opgaver fra sygehus, læger og andre samarbejdspartner, vurdere nye borgeer i forhold til delegering af sygeplejen, forløb i sygeplejeklinik med mere, samt den daglige besøgsplanlægning for både dag og aften. Tiden, du skal bruge som planlægger, vil veksle, men forventes at udgøre cirka halvdelen af dine timer. Resten af timerne løser du sygeplejeopgaver hos
borgerne.

I hverdagen får du et tæt samarbejde med teamkoordinator og sygeplejerskerne på alle tre indmødesteder. Derudover skal du have lyst til at engagere dig og samarbejde med teamkoordinatorerne for social- og sundhedshjælpergruppen omkring de delegerede ydelser, samt bidrage til koordinering af den faglige indsats og løbende kompetenceudvikling.

Du skal derfor mestre at bruge anerkendende kommunikation, have en pædagogisk tilgang og forståelse for, at der er mange aspekter og tilgange til
opgaveløsningen, samt medvirke til ensrettethed i arbejdet. Du skal være skarp i din dokumentation. Vi dokumenterer i NEXUS og sygeplejefaglige udredninger danner fundamentet for planlægning og udførsel af pleje og omsorgsopgaverne hos den enkelte borger. Sygeplejen visiterer til
sygepleje og delegerede ydelser. Vi anvender telefoner, tablets og PC i den daglige opgaveløsning, så IT-flair vil være en fordel.

Vi er uddannelsessted for soscial- og sundhedselever og sygeplejerskestuderende, og et godt læringsmiljø vægtes højt. Vi har tre kliniske vejledere i sygeplejegruppen.

Vi tilbyder
  • gode muligheder for faglig udvikling
  • samarbejde mellem generalist- og specialistfunktioner
  • en arbejdsplads med en høj faglighed og et godt fællesskab
  • mentorordning, introduktion og individuelt tilrettelagt opstartsforløb
  • en arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt.


Stillingen er på minimum 32 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt, med weekendvagt hver ottende uge.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og gældende forhåndsaftale vedrørende tillæg som planlægger.
Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. maj 2020 eller efter aftale.

Yderligere informationer
Vil du vide mere om os eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Brogaard på 25 41 52 96 eller Gerda Andersen på 20 34 30 22.

Frist
Din ansøgning med relevante bilag skal være sendt til os senest 15. marts. Samtaler forventes afholdt 18. marts.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Skive
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Skive over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1