Sygeplejerske med forskningsopgaver til Distriktspsykiatrien i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Sygeplejerske med klinisk arbejde i distriktspsykiatrien i Slagelse og med forsknings opgaver ved projekt HISTORI

Den aktuelle stilling er som distriktssygeplejerske tilknyttet FACT-team i Vest-Slagelse og forskningsgruppen omkring projekt HISTORI (OUH og Psykiatrien Vest). Stillingen er fuldtid, 37 timer/uge i 2 år. Fremmøde vil primært være i området hvor FACT-teamet hører til samt omegn.

Der er i alt tre stillinger, en for hver af enhederne i Øst, Vest og Syd. Vi har fået besat stillingerne i Syd og Øst og mangler nu at finde den rigtige kandidat til stillingen i Vest, med start 1. Oktober 2021 eller snarest derefter.

Sygeplejersken tilknyttes et supervisionsforum for sygeplejersker med interesse for forskning. Her vil der være fokus på karrierevej og kompetenceudvikling indenfor Psykiatrien i Region Sjælland.

Stillingen ønskes besat af sygeplejerske med bred klinisk psykiatrisk erfaring og gerne forskningserfaring. Stillingen vil være todelt mellem patient nær dataindsamling og alm. drift i FACT-teams med faste dage hvert sted. Ved udvælgelse af kandidater vægtes psykiatrisk erfaring højt.

Om distriktspsykiatrien:

Vi er et ambulant behandlingstilbud, som modtager borgere over 18 år fra Slagelse, Ringsted og Sorø kommuner til udredning og behandling

Vi tilbyder behandlingsforløb til borgere med psykoser og borgere med depression og mani. Vi behandler også borgere med ikke-psykotisk sygdomme af en kompleks sværhedsgrad på hospitals niveau, (fx ADHD eller personlighedsforstyrrelse)

Vi har aktuelt ca. 900 patienter

Personalegruppen er på nuværende tidspunkt sammensat af sygeplejersker, læger, psykologer, socialrådgivere, sekretærer og Peer medarbejder.

Vi søger sygeplejerske

  • Med bred psykiatrisk erfaring af minimum 2 års varighed
  • Gerne med specialuddannelse i psykiatri
  • Gerne med erfaring fra arbejde i F-ACT team, eller anden ambulant psykiatri
  • Gerne med uddannelse, og/eller erfaring med kognitiv teori og metode
  • Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
  • Som besidder gode samarbejdsevner, og er motiveret for aktivt at udvikle sygeplejen og afsnittets læringsmiljø
  • Som forstår betydningen af aktivt at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen
  • Som forholder sig reflekterende til egen og kollegaers praksis
  • Med forståelse for vigtigheden af sygeplejedokumentation, og gerne erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
  • Med kørekort til bil

Vi tilbyder en arbejdsplads

  • Med en dynamisk og engageret personalegruppe
  • Hvor supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Med gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
  • Med plads til forskelligheder og hvor der er ”højt til loftet”
  • Med en recovery orienteret tilgang
  • Med tilfredse patienter
  • Med Distriktsbiler

Info om F-ACT;

F-ACT star for Flexible Assertive Community Treatment

F’et står for fleksibilitet, og helt kort fortalt går F-ACT modellen netop ud på, at behandlingsindsatsen tilpasses fleksibelt efter patientens behov. Det sker på baggrund af løbende kontakt til patienten.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det.

Assertive: Assertiv, tillidsfuld, selvtillid (udtrykke følelser, meninger og behov klart, med respekt for sig selv og den anden)

Community: (Lokal)samfundet

Treatment: Behandling

Onboarding: Psykiatrien har netop søsat et nyt koncept for onboarding af nye medarbejdere. Du er ventet og bliver budt velkommen med et introduktionsforløb, som inkluderer kurser, mentorforløb og løbende dialog med din leder og mentor. Onboarding skal sikre en god og tryg introduktion til jobbet, kollegerne og til Psykiatrien som arbejdsplads.

Projektbeskrivelse: Et randomiseret placebokontrolleret klinisk forsøg. Patienter i en alder af 18-40 år med skizofreni, prædiabetes og overvægt i antipsykotisk behandling skal i seks måneder en gang om ugen have injektion med Semaglutid eller placebo. Centrale effektmål er langtidsblodsukker, vægt, psykotiske symptomer samt livskvalitet. En bivirkning til Semaglutid er vægttab og fra psykiatrisk side vil vi se på om et evt. vægttab vil øge medicinadhærence, fysisk aktivitet og livskvalitet. Derigennem måske endda reducere psykotiske symptomer.

Der er opnået finansiering fra Novo Nordisk Fonden samt fra Steno Diabetes Center Sjælland.

Yderligere oplysninger om stillingen samt stillings- og funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til læge Nicolai Uhrenholt eller afdelingssygeplejerske Pia Kjær.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til Region Sjællands personalepolitik er det en betingelse for ansættelsen, at der indhentes tilfredsstillende straffeattest (§22).

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Lørdag den 18. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Trives du i et arbejde med korte patientkontakter? Så er du måske den sygeplejerske, vi søger? OPVÅGNINGSAFSNITTET søger sygeplejerske pr. 1. september 2024, 37 timer pr. uge eller efter af..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kardiologiske speciale - Så har du her muligheden for at indgå i vores personaleteam tilknyttet kardiologisk ambula..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Ambulatorium for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til en spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9