Spændende kombinationsstilling som sygeplejerske/udviklingsinstruktør, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Er du sygeplejerske, er du faglig stærk og vil du være med til at gå foran i forhold til Psykiatriens deeskalerende indsatser?

Har vi fanget din interesse - så læs videre.

Udviklingsinstruktørfunktionen i Psykiatrien Vest er bygget op om to udviklingsinstruktører, som i tæt samarbejde med Kompetencecenter for relationer og deeskalering er ansvarlige for at implementere viden om og undervise/træne medarbejderne i Psykiatrien Vest i voldsforebyggelse.

Christina, som vil være din makker, tog for 3 år siden springet og er i dag udviklingsinstruktør – hun udtaler:

”Jeg elsker variationen i mit arbejde, og mine arbejdsdage er sjældent ens; den ene dag kan jeg arbejde i klinikken, med fordybelse i patienten og den psykiatriske sygepleje, mens andre dage kan være præget af undervisning opgaver med videreudvikling af personalegruppen, indenfor konceptet for relation og deeskalering.

Hverdagen er alsidig, da der er stor variation af arbejdsopgaver, med både faglige og personlige udvikling.

Som udviklingsinstruktør har jeg kontakt med mange kollegaer med forskellig faglig baggrund fra hele Psykiatrien i Region Sjælland”

Du bliver ansat i en kombinationsstilling med tilknytning til et sengeafsnit. Gennemsnitlig 3 dage om ugen er afsat til funktionen som udviklingsinstruktør og de resterende 2 dage i et sengeafsnit. Dagene i sengeafsnittet er på lige fod med øvrige kollegaer, dvs. skiftende vagter og forventelig vagt hver 4. weekend.

Hos os vil du:

  • Få relevant uddannelse
  • Få TRYG-træning og supervision
  • Få mulighed for at være med til udvikle og højne arbejdsmiljøet
  • Få stor selvstændighed og indflydelse på din hverdag
  • Få professionelle og engagerede kollegaer, der sætter stor pris på humor i dagligdagen
  • Blive udfordret i hverdagen – hvor ikke to dage er ens
  • Blive fagligt og personligt udviklet

Dejligt – du læser stadig med

Uddannelsesmæssigt forventer vi at du kommer med nedenstående. Hvis ikke, vil der blive lavet en uddannelsesplan, så du med tiden opnår kompetencerne.

  • Specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje eller tilsvarende
  • Psykiatriens udviklingsinstruktøruddannelse
  • Psykiatriens deeskaleringsvejlederuddannelse
  • Pædagogiske kompetence på diplom niveau

Vi forventer at du evner kritisk refleksion og kan styre refleksionsprocesser i medarbejdergruppen. Du skal holde dig opdateret inden for området og kunne omsætte dette til praksis.

Du vil have din daglige gang i Danmarks nyeste og mest moderne psykiatrisygehus. Psykiatrien Vest har i alt syv sengeafsnit placeret i sygehuset: Psykiatrisk Akutmodtagelse (PAM), Psykiatrisk Akutmodtagelse intensiv (PAMI), to intensive afsnit SL2 og SL3 samt tre integrerede afsnit SL4, SL5 og SL6.

Patienterne har et bredt spektrum af psykiatriske lidelser og indlæggelsesforløbene strækker sig over ca. 3 uger, og afløses ofte af ambulante forløb

Hos os er der fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø. Vi har succes med at nedbringe tvang. Dette gør vi blandt andet ved at arbejde med Safewards. Vi prioriterer brugerinddragelse og har peer- medarbejder på afsnittene.

Personalegruppen har en blandet psykiatrisk erfaring og arbejder i det daglige med stor fleksibilitet. Vi har mod på nye udfordringer og læring samt fokus på et godt samarbejde og arbejdsmiljø.

Så er der kun tilbage, at læse det sidste og sende en ansøgning

Som ny hos os, har vi fokus på at du kommer godt fra start og guides igennem. Derfor vil du som ny medarbejder gennemgå vores onboarding program, hvilket bl.a. indebærer grundig introduktion og mentorordning.

Du finder en uddybende funktionsbeskrivelse her. Du kan læse mere om job i psykiatrien her samt om psykiatriens organisering her.

Har du brug for flere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anette Bramming-Hansen eller afdelingssygeplejerske Christina Neergaard. Du er også velkommen til komme og besøge os, blot det er aftalt på forhånd.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Tak fordi du læste med

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 18 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og Oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Onsdag den 08. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 20
17. september 2024 19
16. september 2024 19
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 20
12. september 2024 18
11. september 2024 17
10. september 2024 17
9. september 2024 17
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 17
5. september 2024 18
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 13
1. september 2024 14
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 15
27. august 2024 14
26. august 2024 12
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 11
22. august 2024 14
21. august 2024 13
20. august 2024 13
19. august 2024 12