Assisterende oversygeplejerske søges til Psykiatrisk Akut Modtagelse, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du en leder i maven?

- Så læs videre for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig

Sygeplejefaglig vicedirektør Dorthe Juul fortæller: ”Vi har brug for ledelsestalenter, som har lyst til at øve sig uden at have det fulde ansvar, og som i fremtiden vil være en del af Psykiatriens stærke lederteam. Det vil vi selvfølgelig, fordi vi gerne vil fremtidssikre vores Psykiatri på de vigtige ledelsespladser og samtidigt arbejde målrettet med talentudvikling i organisationen”.

Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styrke videreudviklingen af Psykiatrien – så er her en unik mulighed.

Rollen som assisterende oversygeplejerske

Din primære opgaver bliver at lære ledelsesdisciplinen i tæt samarbejde med oversygeplejersken. Det betyder, at du f.eks. skal varetage uddelegerede selvstændige ledelsesopgaver i forhold til drift, personale og udvikling naturligvis under supervision af oversygeplejersken.

Det er også en del af din arbejdsdag, at du deltager i patientbehandlingen og agerer rollemodel for god klinisk praksis.

Din arbejdsdag vil bestå af mange flere spændende opgaver, som du kan læse om i stillingsbeskrivelsen her.

Din baggrund

Du er uddannet sygeplejerske, har interesse for psykiatri og gerne erfaring fra specialet. Du har interesse i at dygtiggøre dig fx ved at deltage på relevant uddannelse. Du har måske snuset til ledelse tidligere, men dette er ikke et krav.

Din erfaring kan se forskellig ud, men du skal have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver med nysgerrighed og gåpåmod, både når det gælder opgaverne, der knytter sig til den kliniske hverdag og ledelsesopgaverne.

Du vil komme til at arbejde i en organisation med mange netværk, relationer og samarbejdsflader, hvorfor du skal evne at lytte og inddrage andres perspektiver i din opgaveløsning.

Om afsnittet

Psykiatrisk Akut Modtagelse (PAM) er et akut modtageafsnit med både døgnåben skadestue funktion samt 12 sengepladser til kortvarige indlæggelser. I PAM er den akutte vurdering i fokus, så vi kan videre visitere patienten til rette tilbud – hvad enten det er videre indlæggelse i vores almene sengeafsnit, eller ambulant tilbud. Vi modtager voksne patienter med alle slags psykiatriske tilstande og diagnoser. I PAM tilbyder vi også akutte krisesamtaler samt er en del af regionens krise- og katastrofeberedskab. Vi lægger vægt på hurtigt at skabe relationer med både patienter og samarbejdspartnere og vi har stort fokus på somatiske tilstande som vi kontinuerligt efteruddannes i. Derudover tilbyder vi hele døgnet telefonrådgivning til både patienter, pårørende og samarbejdspartnere.

PAM hører sammen med PAM-Intensiv, som er en lukket akut modtagelse med 10 sengepladser. Vores personale går på tværs, og derfor vil du skulle samarbejde tæt med den assisterende oversygeplejerske her. Vi har en fuldtids vagtplanlægger som varetager største delen af vagtplanlægning og indberetning.

Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse den 1. februar 2024 og ansøgningsfristen er er den 3. december 2023 - og vi forventer at holde samtaler løbende

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med den respektive faglige organisation.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest (§22)og børneattest.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Christina Neergaard på mail [email protected] eller på tlf. 24982312 hvis du vil høre mere om stillingens indhold.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Ambulatorium for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til en spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til et spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Sygeplejerske til Retspsykiatrisk Ambulatorium, gerne med erfaring fra integreret dobbeltdiagnosebehandling, pr. 1/10-24 - vi mangler DIG i vores team! Vi søger en sygeplejerske, der vil være en .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7