Kardiologisk sygeplejerske - med hjertet først? Vi har to faste stillinger i Afdeling for Hjertesygdomme, Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Hjertesygdomme Aabenraa søger to sygeplejersker til fast stilling i vores sengeafsnit pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale. Gerne 37 timer pr. uge (min. 32 timer/uge).

Afdelingens ansatte arbejder på tværs i hele afdelingen for Hjertesygdomme, dvs. man arbejder både med indlagte og ambulante patienter – fordi vores patienter skal møde vores eksperter uanset hvor de befinder sig i deres udrednings-/behandlingsforløb.

Specialiseringen i teams gør, at ansatte har mulighed for at fordybe sig i udvalgte interesseområder i det kardiologiske felt.

Stilling til sengeafsnittet

Du bliver en del af et velfungerende sengeafsnit, hvor humøret er højt og fagligheden i fokus. Afsnittet er opdelt i to teams, hvor sygeplejersker har tildelt patientpleje og i samarbejde med afdelingens SSAér, sekretær og læger tilrettelægger dagens/vagtens opgaver. Vi arbejder med tavlemøder og time-outs dagligt, samt 3 x ugentlig 15 faglige minutter, månedens fokus og har tværfaglige teammøder.

Efter oplæring vil der være mulighed for vagter i vores Hjerte-FAM samarbejde og afhængig af din kardiologiske erfaring også ambulatoriedage i særligt tilrettelagte funktioner.

Mødetider: Dagvagt 7-15 (senvagt til 15.30), Aftenvagt 15-23.15 og Nattevagt 23-7.15
Vagter ca. 8-10 over 4 uger i fuldtidsstilling.

Vi tilbyder

  • Et individuelt tilpasset og grundig introduktion til arbejdet, både i ambulatoriet og i sengeafsnit af afdelingens introduktionssygeplejerske, samt i forhold til weekendvagter, hvor du min. den første måned er uden for normeringen. Nyuddannede har et særligt tilrettelagt introprogram de første to måneder inden intro til vagter
  • Oplæring i det kardiologiske speciale og individuel kompetenceudviklingsplan med evalueringssamtaler med leder og introduktionssygeplejerske, Buddy-ordning og årlig MUS.
    For nyuddannede tilbydes efter 2 års erfaring også kardiologiuddannelsen i RSD
  • En spændende hverdag i et speciale med høj faglighed, mange samarbejdspartnere og en ledelse tæt på, selvom vi dækker flere matrikler
  • Et godt arbejdsmiljø med tværfagligt samarbejde i engagerede og motiverede teams, som glæder sig til at byde dig velkommen

  • En afdeling med mange erfarne kollegaer og god tværfaglig sparring, hvor kollegaskabet er i højsæde, og hvor du har mulighed for indflydelse på sygeplejen.
    Vi uddanner også SSA-elever, sygeplejestuderende i både sengeafsnittet og ambulatorium, og vægter det gode uddannelsesmiljø
  • Et udfordrende job med masser af patientkontakt og delegeret ansvar i opgaverne
  • En hverdag, hvor du selv har indflydelse på planlægningen og din karrierevej i specialet


Vi søger en god og stabil kollega, der:

  • Brænder for dit fag og din sygepleje – du vil være i front med din faglige udvikling
  • Med menneskelig tilgang sætter patient og pårørende først iht. Sygehusets vision
    ”Din tilfredshed – Vores stolthed”

  • Gerne erfaring fra det kardiologiske speciale, herunder kendskab til ambulant funktion eller arbejdet med den ældre kroniske patient og dennes kompleksitet
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt, men også være indstillet på supervision/vejledning til og fra kolleger
  • Kan lide at være en del af en hverdag med forandringer og omstillinger - og går ikke af vejen for en ekstra indsats når det kræves
  • Tager initiativ til og har en positiv og åben tilgang til udvikling af kardiologiske patientforløb og sygeplejefaget
  • Kan håndtere en omskiftelig hverdag med højt patient flow, korte udredningsforløb og længerevarende konsultationsforløb
  • Har gåpåmod, godt humør og lyst til at indgå i tværfagligt teamsamarbejde.


Hvem er vi?

Afdeling for Hjertesygdomme består af et sengeafsnit med 20 sengepladser og et ambulatorium med en omfattende ambulatorievirksomhed med bl.a. speciallæge- og sygeplejekonsultationer, samt et kard.lab med invasive indgreb, såsom KAG undersøgelser og Pacemaker implantation.
Derudover er der til sengeafsnittet tilknyttet et dagshospital, hvor der bl.a. modtages patienter med obs. DVT.

Vi varetager udredningen, observationer og behandling af alle typer kardiologiske patienter. Fokusområdet er patient-/pårørende inddragelse, det sammenhængende patientforløb og teamtanken. Patienterne i sengeafsnittet indlægges fra FAM (Fælles Akut Modtagelse) eller overflyttes fra OUH. Få patienter indlægges direkte fra ambulatoriet.
I forbindelse med komplekse udskrivelser og patienter som har åben indlæggelse, arbejder vi med palliations- og udskrivningskoordinatorer (PUK), der tilrettelægger en god og individuel overgang til hjemmet/mellem sektorer.

Vi har også et ambulatorium i Sønderborg, som dagligt bemandes af 1-2 speciallæger, 5 sygeplejersker og 4 sekretærer. Derudover har vi også en mindre ambulant aktivitet på Tønder Sygehus.

Læs mere om afdelingen: http://www.sygehussonderjylland.dk/wm404809

Hvad vil vi?

Afdeling for Hjertesygdomme består af en tværfaglig personalegruppe med et stort engagement og ekspertise, hvor du får rig mulighed for at udvikle specifikke kompetencer inden for det kardiologiske speciale. Vi kan tilbyde dig en stilling i et inspirerende og indholdsrigt miljø med et højt fagligt niveau, hvor der arbejdes i tværprofessionelle teams med udgangspunkt i patientens individuelle behov.

I 2021 står sengeafsnittet over for en ombygning, da alle de akutte kardiologiske patienter fra optageområdet indlægges på Aabenraa Sygehus, og skal have enestue. Ambulatoriet vil også blive udvidet og får flere opgaver i et område af sengeafsnittet fra ca. oktober 2021.

Løn- og ansættelsesforhold:
Aflønningen finder sted i henhold til overenskomst mellem Regionernes Takstnævn og Sundhedskartellet og er omfattet af aftale om lokal løndannelse.

Ansøgning:

Du skal være meget velkommen til at få yderlig oplysning ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Lone Boysen Lauritzen tlf. 29107565

Ansøgningen modtages elektronisk via linket i denne annonce.

Ansøgningsfrist: 25.august 2021
Ansættelsessamtaler: forventes afholdt mandag formiddag d. 30. august 2021

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Sønderborg
  • Fredag den 09. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3