Sundhedsplejerske søges til Stevns Kommune i forbindelse med opnormering - Stevns

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Store Heddinge

I Stevns Kommune er der stort fokus på den tidlige tværfaglige indsats. Som led i dette opnormeres Sundhedsplejen fra marts 2020 med en stilling.

Vi søger en uddannet sundhedsplejerske til fast stilling på 37 timer ugentligt eller timetal efter nærmere aftale i forbindelse med ansættelsen.

Stevns Kommune er en geografisk stor og naturskøn landkommune med knap 23.000 indbyggere og et årligt fødselstal på ca. 170-180. Der er tre folkeskoler samt friskoler, specialskoler mv. med i alt ca. 2.500 elever.

Vi er en selvledende gruppe på fem – snart seks – sundhedsplejersker, som fordeler de daglige ledelses- og administrationsopgaver. Du skal derfor være en god teamplayer, men samtidig trives med selvstændighed og ansvar for planlægningen af egne arbejdsopgaver. Du vil formelt referere til centerchefen ved Center for Børn og Læring

Stillingen er kombineret med både småbørn og skolesundhedspleje lokalt forankret i et skoledistrikt. Herudover konsulentfunktion i dagtilbuddene i distriktet.

Som Sundhedsplejerske hos os indgår du i et kollegafællesskab, hvor sparring, supervision, faglig udveksling, socialt samvær m.m. indgår som vigtige aspekter i dagligdagen.

Vi har et behandlingstilbud til kommunens overvægtige børn, som er baseret på ”Holbækmodellen”. Vi afholder forældreuddannelse baseret på Susan Harts model ” Forældre på alle strenge” (neuroaffektiv metode).

Sundhedsplejen er placeret i Center for Børn og Læring og har til huse i Familiehuset sammen med psykologer, behandlergruppen og tale/hørekonsulenter. Center for Børn og Læring omfatter hele børne- og ungeområdet i Stevns Kommune, dvs. sundhedsplejen, dagpasning, skoler, ungdomsskoler, SSP, myndighedsområdet, PPR, behandlergruppe, talepædagoger mv.

Løn efter overenskomst. Sundhedsplejen ligger på løntrin 9 uanset anciennitet. Tiltrædelse forventes 1. marts 2020 eller efter aftale.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til sundhedsplejerske Christina Olsen mobil 28953073 eller sundhedsplejerske og TR Katja Clement 20278095

Ansøgningsfristen er den 24. januar 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 28. januar 2020 i tidsrummet 12.00 – 15.00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Store Heddinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Store Heddinge
  • Fredag den 24. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Store Heddinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Store Heddinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Store Heddinge over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1