Akutsygeplejerske til tværkommunalt akutteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Barselsvikariat eventuelt med mulighed for forlængelse.

Vi er et team af akutsygeplejersker, ansat i den Fælles Akutfunktion (FAF), som er et tværkommunalt samarbejde mellem Albertslund, Glostrup, Vallensbæk og Høje-Taastrup Kommuner.

Den Fælles Akutfunktion (FAF) har eksisteret som et tværkommunalt samarbejde siden 1. juni 2018. Du vil som akutsygeplejerske i FAF blive ansat i Høje-Taastrup Kommune, hvor FAF også har base. Akutsygeplejersketeamet er et mindre team der består af en daglig leder og aktuelt 8 rutinerede akutsygeplejersker.

Du bliver en del af et team med en kultur baseret på faglighed, pionerånd, og kreativitet. Her kommer du til at varetage akutte og særlige sygeplejeindsatser i de 4 samarbejdskommuner, hvor en af dine primære opgaver vil være at undgå unødige indlæggelser, hovedsageligt hos den ældre borger med ændring i sin habituelle tilstand eller forværring af en kronisk lidelse. Vi arbejder ud fra sundhedsstyrelsens "Kvalitetsstandarder for kommunale akutfunktioner i hjemmesygeplejen"

Specialet er forholdsvis nyt og under udvikling. Der kommer løbende nye opgaver til, samtidigt med at der justeres på de eksisterende. Du skal derfor kunne lide forandring, have lyst til at bidrage med din erfaringer og kompetencer på nye måder.

I FAF vil du opleve, at arbejdsdagene er meget forskellige, selvom der også er forskellige rutineopgaver, som f.eks. tjek af apparaturer og udstyr. Vi arbejder aktuelt med IV medicinering hos borgere og vi hjælper kollegaer ved anlæggelse af problematiske katetre og sonder mv.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med hjemmesygeplejen og personalet på kommunernes plejecentre, hvor vi har en del sparrings- og supervisionsopgaver. Vi modtager opgaver fra 1813 og praktiserende læger, og varetager akutte ABCDE-vurderinger og blodprøvetagninger. Vi modtager sygeplejestuderende i praktik.

Vi tilbyder dig
  • Godt kollegaskab – vi drager omsorg for hinanden og har respekt for hinandens faglighed og personlighed
  • Faglig sparring med kolleger og leder
  • En vagtplan, hvor der som udgangspunkt er få vagter og weekendvagt hver 4. weekend
  • Individuelt tilpasset introduktionsprogram og mentorordning og herefter løbende kompetenceudvikling
  • Stor indflydelse på din vagtplan – vi er som udgangspunkt meget fleksible for at få alles ønsker til gå op


Vi søger dig, som har
  • Uddannelse som sygeplejerske, gerne med mindst 5 års bred klinisk sygeplejefaglig erfaring
  • Erfaring med at håndtere akut, kritisk og kompleks sygepleje fra hospitalsregi
  • Instrumentelle færdigheder og er teoretisk velfunderet
  • Fokus på patientsikkerhed og er reflekterende i din sygepleje
  • Ser sygeplejedokumentationen som en vigtig del af den kliniske sygepleje


Hvis der er enkelte ting, du ikke kan sætte flueben ved, men du har stor lyst til at afprøve specialet, så lad os tale sammen om det.

Det er vigtigt, at du har en anerkendende tilgang til borgere og samarbejdspartnere, kommunikerer tydeligt og præcist, ligesom du benytter enhver lejlighed til at undervise, vejlede og guide situationsbestemt i borgerforløbene. Du er rolig og sikker, så du kan skabe tryghed for borgerne og pårørende.

Om stillingen
Stillingen er på 34 timer, eller efter aftale og i fortrinsvis dagvagt med weekendvagt hver 4. weekend. Der indgår aften og senvagter i begrænset omfang. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 07:30-23:30.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. oktober 2021 eller efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der kræves gyldigt B-kørekort.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 34. Ansøgningsfrist er den19. august 2021

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte daglig leder for akutsygeplejerskerne i FAF Vibeke Brandhof på tlf. 21770602.

Du kan finde oplysninger om Høje-Taastrup Kommune på www.htk.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Taastrup
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1