Vikarstilling: To alkoholbehandlere gerne med sundhedsfaglig baggrund, søges til en fast stilling og et barselsvikari...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Taastrup

Har du en relevant social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse ogenpsykoterapeutisk efteruddannelse? Og har du tidligere arbejdet medafhængighedsbehandlingf.eks. med mennesker med dobbeltdiagnose? Så kan du blive en del af vores team.

Velkommen til Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der tager hånd om udsatte mennesker som hjemløse og mennesker med afhængighed af rusmidler. Blå Kors Behandlingscenter Taastrup er beliggende centralt i Taastrup i et hyggeligt villakvarter. I 2018 åbnede vi en satellit i Albertslund Centrum og seneste skud på stammen er en afdeling Taastrup Hovedgade som åbnede i september 2020. Det er vores mål at øge livskvaliteten for borgere med misbrug gennem både ambulant behandling og døgnbehandling efter SUL §141. Du indgår i en kompetent, tværfaglig personalegruppe på 20 medarbejdere, der blandt andet inkluderer psykiatere, psykologer og socialrådgivere.

En hverdag som alkoholbehandler
Dit arbejde består i afvekslende opgaver, som individuelle samtaleforløb, gruppebehandling og familiesamtaler med mennesker med misbrug og deres pårørende. Du vil desuden skulle varetage udredningssamtaler og undervisning sammen med resten af medarbejdergruppen.
Vores behandlingsforløb sker i tæt samarbejde med kommunerne, hvilket betyder at du til daglig har en bred kontaktflade. Møder og kommunikation med vores samarbejdspartnere er en stor del af din hverdag, og du vil have kontakt til blandt andet jobcentre, kommunale visitationsafdelinger og skadestuer. Vores behandling bygger på struktureret tilbagefaldsforebyggelse, kognitiv og neuroaffektiv teori og vores tilgang er recovery inspireret Vi lægger stor vægt på at arbejde helhedsorienteret og tilrettelægge individuelt tilpassede behandlingsforløb.

Vi møder mennesker, som de er
Vores force er vores høje faglighed og stærke samarbejde på tværs i centret. Vi gør meget ud af at bruge hinandens styrker og forbedrer vores kompetencer gennem daglig vidensdeling. Derudover har vi hver måned en temadag, hvor vi indhenter ny viden og udvikler vores behandlingskoncept sammen. Vi har desuden ekstern supervision til at kvalitetssikre vores arbejde.
Vi tror på, at alle mennesker er værdifulde, og at alle har ret til en ny chance. Vi har f.eks. en større gruppe af frivillige, der er tidligere brugere af huset, og de hjælper til med forskellige praktiske opgaver. Dette er med til at skabe en god ånd, der vidner om den varme og favnende stemning, der findes i centret.

Empatisk, engageret og fagligt stærk alkoholbehandler
Du har en relevant grunduddannelse, gerne som sygeplejerske eller socialrådgiver, kombineret med en psykoterapeutisk efteruddannelse, ligesom du gerne har erfaring med behandling af mennesker med misbrug. Måske har du tilmed erfaring med NADA, og er uddannet yoga-, mindfulness- eller fitness instruktør. Endvidere er det vigtigt, at du er omstillingsparat og ydmyg overfor opgaven. Vi ved aldrig, hvem der kommer ind ad døren, og derfor skal du være klar til at møde forskellige mennesker og tage opgaverne, som de kommer.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse ønskes pr. 1.januar 2022 eller snarest derefter. Aflønning og øvrige ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst imellem KL og de faglige organisationer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lars Utzon på telefon 43 99 01 67. Vi afholder ansættelsessamtaler den 17. november 2021.
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 10. november 2021, via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1