GENOPSLAG - Skal du være vores skoperende sygeplejerske?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

GENOPSLAG - Vi tilbyder dig en enestående mulighed for at fortsætte udviklingen af vores skopifunktion sammen med teamet i Organkirurgi Kolding.

Er du uddannet skoperende sygeplejerske eller har du kompetencerne til at påbegynde uddannelsen? Er du gastroskoperende eller har du ønske om at blive det? Ønsker du samtidig at være med til at bidrage til uddannelsesmiljøet for både læger og sygeplejersker?

- Så er det DIG vi søger!

  • Stillingen er en fuldtidsstilling (eller efter aftale) i dagvagter med ansættelse pr. 1. juli 2022 i Organkirurgisk Ambulatorium og Endoskopisk Afsnit. Sammen med dig aftaler vi hvordan vi bedst planlægger dine dage, som vil bestå af opgaver både som skopør og som assisterende sygeplejerske på endoskopistuerne.
  • Da en af vores skoperende sygeplejersker skal være afdelingssygeplejerske på Kolding Sygehus, søger vi en gastroskoperende sygeplejerske.


Vores faglige og personlige forventninger til dig?

Du er er fagligt stærk, og kan se sig selv i vores vigtigste grundværdier: Ordentlighed, Tilfredshed og resultater, Trivsel og samarbejde & Høj faglighed – både sammen med patienten, kollegialt og tværfagligt.

  • Vi søger dig der vil være med til at sætte dit præg på implementeringen af skoperende sygeplejersker i vores afsnit. Det er kommet godt fra start, men vi er endnu ikke i mål, hvorfor vi forventer at du vil bidrage til udvikling og den fortsatte etablering af et godt tilbud til patienterne.
  • Vi ser helst at du allerede er gastroskoperende sygeplejerske, men hvis du ikke er skal du have kompetencerne (minimum 2 år som assisterende skoperende sygeplejerske) og interesseren i at uddanne dig til det.
  • Du vil indgå i et sygeplejefagligt fællesskab, hvor kompetenceudvikling er grundlaget og hvor vi ønsker at yde excellent sygepleje med patienten i fokus, i det organkirurgiske speciale.
  • Du finder udfordringer i og viser initiativ til at udvikle sygeplejen i de korte patientforløb.
  • Du er i besiddelse af et godt overblik
  • Du tager aktivt tager del i og ansvar for et positivt arbejdsmiljø i en tempofyldt hverdag, hvor vi løfter opgaverne i fællesskab
  • Du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt.
  • Du ønsker at være en del af et dynamisk og velfungerende team, i en spændende og udviklende afdeling, med stort fokus på trivsel
  • Du vil skopere 2-3 dage om ugen.
  • Du skal have interesse i at lære fra dig, også på tværs af faggrupper. De skoperende sygeplejersker vil i fremtiden deltage i uddannelsen af yngre læger, samt evt. skoperende sygeplejersker i strukturerede uddannelsesforløb. Vi forventer at du har lyst til at være med til at udforme og støtte denne implementering.
  • Vi afgiver histologisvar fra egne skopier i samarbejde med lægerne.
  • Vi afløser ind imellem hinanden i forbindelse med fravær af både læger og sygeplejersker.


Vi kan blandt andet tilbyde dig

  • Aktive og engagerede kollegaer med høj faglighed, hvor vi har sygeplejen i fokus
  • En struktureret oplæring og introduktion til afsnittet og opgaverne
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Kolo og eller gastroskopiuddannelse, hvis disse ikke haves
  • Et godt tværfagligt arbejdsmiljø, der afspejles tydeligt i seneste MTU.
  • Ugentlig undervisning i fagligt relevante emner


Faglig og organisatorisk profil
Ambulatoriet og endoskopisk afsnit hører organisatorisk under Organkirurgisk Afdeling. Afsnittet har en stor sammenhængskraft og et stærkt værdisæt. Der er stor fleksibilitet i vores afsnit og vi hjælper hinanden på tværs, både planlagt og ved uforudsete udfordringer.

Vi foretager størstedelen af de organkirurgiske gastroskopier på Sygehus Lillebælt.

Afdelingen er kompetencecenter for patienter med refluks, samt operationer herfor. Vi varetager den indledende udredning i pakkeforløbet for øvre gastrointestinal cancer.

Endoskopiafsnittet består af 3 endoskopistuer, hvor der foretages ambulante organkirurgiske gastroskopier, sigmoideoskopier og koloskopier, og der er et stort patientflow.

Ambulatoriet varetager sygeplejeopgaver ifm. forundersøgelser til operation, subakutte patientforløb, pH/manometrimålinger, stomi og sårpleje.

Vi er et afsnit bestående af 17 sygeplejersker. Der er ansat to specialeansvarlige sygeplejersker, en praktik- og uddannelsesansvarlig, samt klinisk sygeplejespecialist i afsnittet og det er en integreret del af vores hverdag at arbejde med kompetencer og udvikling.

Værdier

Organkirurgisk ambulatorie og endoskopisk afsnit ønsker at være en konkurrencedygtig og spændende arbejdsplads, hvor medarbejdere trives. Vi er stolte af vores arbejdsplads og vil yde en professionel sygepleje med høj faglig kvalitet, i en atmosfære præget af udvikling, fællesskab og arbejdsglæde, med en uformel tone. Aktuelt arbejder vi med udvikling af den excellente sygepleje, hvor fokus er kerneværdierne i sygeplejen. Vi har et godt socialt fællesskab, passer på hinanden og griner meget.

Spørgsmål

Du er velkommen til at høre mere om afsnittet, stillingen eller rekvirere funktionsbeskrivelse hos afdelingssygeplejerske Mette Juul Johansen på 76360690 eller [email protected].

Hvis du er nysgerrig på min lederprofil, er her linket til mit personlige ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag Mette Johansen.

Løn og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med gældende overenskomst, stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts Virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik- herunder sygehusets rygepolitik.

Ansøgningsfrist

Send den senest d. 13.05.22 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 21.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vejle
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 21
17. september 2024 24
16. september 2024 29
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 31
12. september 2024 29
11. september 2024 29
10. september 2024 27
9. september 2024 23
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 23
5. september 2024 23
4. september 2024 21
3. september 2024 20
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 16
29. august 2024 18
28. august 2024 18
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 9
21. august 2024 8
20. august 2024 13
19. august 2024 15