Afdelingssygeplejerske til opvågningen på Viborg sygehus søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vi søger pr. 1. marts 2021 en afdelingssygeplejerske til at stå i spidsen for vores opvågningsafsnit, som i fremtiden står over for flere spændende opgaver.

Du skal motiveres af det tværfaglige samarbejde, være med til videreudvikling af vores velfungerende afdeling, samt bidrage til høj trivsel og et godt læringsmiljø.

Om stillingen:
Opvågningen er et selvstændigt afsnit med ca. 20 sygeplejersker ansat. Det er en velfungerende og homongen gruppe medarbejder, som har let til smil og dybt engagereret i deres arbejde. Et afsnit med rig mulighed for tæt personaleledelse og følgeskab til at videreudvikle på de mange patientforløb.

Der er en funktionsansvarlig overlæge tilknyttet afsnittet, og samarbejdet med afdelingssygeplejersken og funktionsledende overlæge på Intensiv er tæt og under udvikling. Ligeledes forventes tæt samarbejde med funktionsledelsen på Operation- og anæstesiafsnittet.

Opvågningsafsnittet varetager opvågning af indlagte patienter og enkelte ambulante forløb. Udover opvågningsdelen deltager vi i præoperativ optimering, overvågning af traumepatienter, assistance ved procedurer, som fx nerveblokader og vaskulær adgange, samt hjælp til intensive patienter.

I afsnittet prioriterer vi det gode patientforløb, og lægger vægt på det gode samarbejde - både internt i afdelingen og eksternt med de andre afdelinger på sygehuset. Det betyder aktuelt, at vi er i proces, som dog grundet COVID-opgaver er pauseret, med at afsøge muligheden for udvidelse til et Perioperativtafsnit med funktion, som modtager og hjemsender af udvalgte patientkategorier.

Dernæst forventer vi, at Opvågningen får mulighed for at flytte til nye lokaler i takt med, at Intensivafsnittetet også skal flytte. Samarbejdet med intensiv er stort, blandt andet har Opvågningen lukket natten mellem søndag og mandag, hvor opvågning varetages af Intensiv. Flere opvågningssygeplejersker har intensiv specialuddannelsen, og der er både et ønske og behov for at hjælpe på tværs.

Vi varetager opvågning for følgende specialer: abdominalkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi og karkirurgi, ligeledes opvågning efter diverse undersøgelser.

Opvågningsafsnittet er praktiksteder for sygeplejestuderende samt kursister under intensiv og anæstesi-specialuddannelse.

Vi ønsker en afdelingssygeplejerske som:
  • kan skabe resultater gennem andre ved at lytte til medarbejderne, bruge og anerkende deres gode ideer, samt give dem kredit for det.
  • kan være åben og tillidsfuld, evne at rose og give/modtage feedback.
  • kan se styrken i forskellighed i personalegruppen
  • brænder for det postoperative forløb/opvågningssygepleje og gerne have klare visioner for, hvordan det bedst udvikles.
  • har fokus på høj faglig standard
  • er synlig og nærværende i den daglige drift
  • har lyst til at udvikle personalet og samarbejde med øvrige faggrupper
  • medvirker til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • har relevant efteruddannelse
  • har glimt i øjet samt humor

Du skal ligeledes kunne se dig selv ind i afdelingens værdipapir her

Vi kan tilbyde dig:
  • et fagligt engageret personale
  • et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø.
  • gode netværksmuligheder med afdelingens øvrige afdelingssygeplejersker, funktionsledende overlæger og kliniske sygeplejespecialister.
  • en afdeling hvor der er højt til loftet og hvor faglighed, ærlighed og humor vægtes højt.

Brænder du således for personaleledelse og samtidig har lyst til at tage del i at præge den organisatoriske udvikling uden forudbestemt endemål - så er muligheden her.

Om Operation og Intensiv
Opvågningsafsnittet er en del af afdelingen, Operation og Intensiv. Du vil indgå i et ledelsesnetværk med afdelingens øvrige 7 afdelingssygeplejersker og funktionsansvarlige overlæger.

Der udføres ca. 15.000 anæstesier årligt, heraf ca. 2.000 regionale anæstesier. Intensiv har 10 senge, og behandler i gennemsnit 1.000 patienter årligt. Afdelingen omfatter desuden en sterilcentral, som er i gang med en større ombygning og omlægning af arbejdsgange i den sammenhæng.

Ligesom det forventes at en ombygning af lokaler til nyt Intensivafsnit snarligt påbegyndes, hvor en større flytte- og forberedelsesproces skal planlægges. Her er vores forhåbning, at opvågningsafsnittet flytter med.

Afdelingen har en nyetableret skopiklinik samt en dagkirugi i helt nye rammer.

Læs mere om Operation og Intensiv her
samt afdelingens værdipapir her

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive, og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen én hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil, og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde, en af de bredeste specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold sker på de vilkår, der er indeholdt i overenskomsten mellem Danske Regioner og Sundhedskartellet for ledere.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Operation og Intensiv.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om afdelingen eller stillingen, så ring og hør nærmere hos oversygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen, tlf. 29214269.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest 18. februar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 22. februar 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Viborg
  • Torsdag den 18. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Viborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 22
18. september 2024 21
17. september 2024 21
16. september 2024 21
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 24
12. september 2024 23
11. september 2024 22
10. september 2024 20
9. september 2024 17
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 4
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 9