Dygtig sygeplejeske og holdspiller søges til Plejehjemmet Søholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Om jobbet:

Da vores gode kollega skal i gang med at studere, søger vi en sygeplejerske til en fast stilling.

Vi søger en sygeplejerske hvis hjerte banker for den geriatriske beboer. Som kan se sig som en del af et tværfagligt hold og som ønsker at løse opgaver i fællesskab, men som også kan gå forrest og agere alene.

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring med dig i bagagen er ikke det vigtigste for os. Det vi vægter, er at du vil være en del af det i forvejen dygtige hold af tværfaglige medarbejdere, vi har på Søholm plejehjem. Vi er èt hold. Og ingen på holdet kan undværes. Vi går på arbejde, fordi vi er vilde med det, fordi vi har en forpligtelse over for vores beboere og hinanden og fordi vi ikke kan lade være. Vi hjælper hinanden og spiller hinanden gode. Vi er fleksible, både i den måde vi løser opgaver på, hvor vi løser opgaverne og hvornår vi løser opgaverne. For omdrejningspunktet omkring vores arbejde er beboerne. Vi vægter det gode arbejdsmiljø højt og det skal du bidrage til.

Din profil:
· Sygeplejerske, med lyst og evner til at arbejde målrettet på kvalitetsudvikling og kompetenceløft af assistenter og hjælpere.

· Optaget af at formidle, koordinere og videredelegere sygepleje til faggrupper med anden faglig baggrund.

· Trives med kompleksitet i samarbejdsrelationer og de mangeartede behov som akut syge borgere har.

· En vigtig del af den rehabiliterende indsats og det tværfaglige samarbejde med beboere og pårørende og byder ind i fællesskabet med sygeplejefaglighed.

· Optaget af at koordinere og udvikle sygepleje til beboerne på et plejehjem.

· I stand til at bevare sit menneskelige og faglige overblik over for borgere og pårørende, der er i svære og uafklarede livssituationer.

· Konstruktiv, analytisk og systematisk i sin tilgang til problemer og i sin dokumentation.

· Motiveres af at arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med de andre faggrupper.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder en arbejdsplads hvor:

· Du arbejder tæt sammen i et team med blandt andre Sosu-assistenter, Sosu-hjælpere, fysio- og ergoterapeuter og 1-2 andre sygeplejersker.

· Du får indflydelse på at udvikle din egen - og bidrager til andres faglige praksis.

· Faglig kompetence, engagement, rehabilitering og tværfagligt samarbejde er nøgleord

· Der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling i et tværfagligt team

· Arbejdsmiljø og trivsel er i fokus og du betragtes som en vigtig medspiller.

· Du har kun weekendvagt ca. hver 7. weekend. Og som udgangspunkt ikke aftenvagter.

· Timetallet er på ca. 30-37 timer/uge fortrinsvis i dagvagt. Der vil forekomme weekendarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt efter aftale.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: 30 - 37 timer om ugen

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Mai McLeod Winther på 5157 6227 eller viceforstander Lina Svanholm Fink på 4185 4314.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 23. august 2021.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset ”Velkommen om bord” på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time.
Du skal bruge Microsoft Edge eller Google Chrome browser. Internet Explorer kan ikke køre Eloomi
For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr.
Du finder Eloomi på: Aarhus Kommune | Login (eloomi.com)
1. Indtaste dit navn, efternavn og din e-mailadresse
2. Under ”TEAM” vælge ”Borger”
3. Trykke ”Opret bruger”
Du får nu tilsendt en aktiveringsmail, hvor du kan oprette en kode. Koden skal bestå af minimum otte karakterer og indeholde både store og små bogstaver, tal og specialtegn.
Tryk nu ”Aktiver bruger”.
Herefter har du adgang til Eloomi og de borgerrettede kurser, vi udbyder – herunder ”Velkommen om bord”.

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Viby J
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Viby J over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 1