Sygeplejerske – med øje for at lykkes sammen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Med dit positive sind, din handlekraft og evne til at planlægge og følge op på udviklende tiltag, bliver det let og attraktivt for dine dygtige og reflekterende kollegaer at kvalitetsudvikle i hverdagen.

I Bo- og Støttecenter hjælper vi mennesker med behov for et særligt tilrettelagt pædagogisk udviklingsmiljø. Den enkeltes situation kan fx bære præg af betydelig nedsat psykisk-/fysisk funktionsevne. Voksenafdelingens kerneopgave er i fokus mellem kolleger og sammen med de mennesker vi er her for: "Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale og trivsel".

Vi tror på, at vi udvikler os sammen og vi har i en projekt periode på 1 år haft ansat en sygeplejerske i en sundhedsfaglig koordinatorfunktion. Dette med stor succes og derfor ønsker vi nu en fastansættelse af sygeplejerske, med et timetal på 26 timer.
Vi er et arbejdsfællesskab. Vores indbyrdes arbejdsmiljø og trivsel betyder meget for både fagligt selvværd og succes.
Som ansat i denne funktion er opgaverne mangeartede og formålet er, at være med til at sikre den helhedsorienterede indsats for det enkelte menneske vi er her for, herunder hovedfokus på sundhedsopgaven
Fokus på sundhedsopgaverne er tiltagende i organisationen, som primært leverer ydelser efter servicelovgivningens §85 (herunder indeholdt 83). Dette kræver systematik og understøttelse af socialfaglige medarbejdere, så de oplever sig som klædt på og dermed tryghed i alle opgaver omkring medicin håndtering og sundhedslovgivningen.

Funktionen er en tværgående funktion, således vil ansvarsområdet dække over Sonjavej i Vejgaard og Løvdal i Hammer Bakker. Her forventes det at du er selvtilrettelægende og kan prioritere i opgaverne.

Vi søger:
  • Uddannet sygeplejerske, som er interesseret i fastansættelse på 26 timer pr. 1. marts 2023
  • Erfaring fra psykiatri
  • Skal kunne arbejde systematisk, struktureret og fleksibelt, selvstændigt og tværfagligt med fokus på at klæde socialfaglige medarbejdere på til sundhedsopgaverne på Botilbuddene
  • Personlige egenskaber som tålmodighed, grundlæggende positiv og empatisk i et lærende miljø
  • Interesse for stor samarbejdsflade fx de enkelte mennesker vi er her for, kollegaerne, medicinansvarlige, assisterende ledere på matriklerne foruden Team Sundhed, diverse sundhedsparter og pårørende


Ansvarsområde:
  • Sygepleje og sundhedsfaglig koordinator funktion
  • Medvirke til kvalificering af sundhedsfaglig dokumentation gennem vejledning, audit og undervisning.
  • Udarbejde handleplaner og følge op på diverse tilsyn vedrørende medicin og sundhedsopgaver


Ansøgningsfrist
Glæder os til at høre fra dig senest 18. januar 2023

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Der indhentes straffeattest og reference inden endelig ansættelse.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:
  • Nye Fælles Veje – vores strategi på det specialiserede område
  • Med mennesker i fokus - Voksenafdelingens vision, kerneopgave og resultatmål
  • Vi udvikler os sammen - Aalborg Kommunes grundfortælling og DNA
  • Aalborg Kommunes ledelsespolitik
  • 4 for fællesskabet – Aalborg Kommunes personalepolitik


I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=372c1a9f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vodskov
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Affektiv Søjle, Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit søger Social- og sundhedsassistent 32 timer/ugeBrænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du have mulighed for at bruge dine komp..
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Har du interesse for ortopædkirurgi og har du lyst til at blive del af et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor du kan øge dine ortopædkirurgiske kompetencer og få smag for specialet med henblik p..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Er du Sygeplejerske, kan du lide at arbejde i Nattevagt og have ansvar, ønsker du en arbejdsplads med et godt sammenhold, kollegialt fællesskab og høj faglig standard, så se med her!Brænder du .
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hobro

    Det drejer sig om et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse i tværgående funktion. Det fordeler sig med tre uger i medicinsk ambulatorium i Farsø og hver fjerde uge i medicinsk afdeling for akut..
    • Sygeplejerske
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1