Sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vores patienter søger flere sygeplejersker, der vil gøre en forskel i deres behandling under indlæggelsen.

Har du lyst til personlig og faglig udvikling og lægge grundstenene til en spændende karriere og et væld af muligheder i en spændende psykiatri under hastig udvikling, så er S1 det helt rigtige for dig.

  • Vil du arbejde i et dynamisk miljø med dygtige, skæve, stolte og unikke kolleger hvor patienterne er i fokus og ikke to dage er ens?

  • Brænder du for at være en del af et intensivt behandlingsteam, der hver dag er afgørende i udsatte menneskers liv?

  • Trives du med akutte situationer og komplekse patientforløb?

  • Vil du arbejde i et afsnit, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af forskellige psykiatriske diagnoser og problemstillinger, hvor der er behov for intensiv behandling?

  • Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og personlige kompetencer i almen/intensiv voksenpsykiatri, hvor psykoser og dobbeltdiagnosebehandling går hånd i hånd med Safewards og nedbringelse af tvang?


S1 er et innovativt afsnit, som profilerer af at være på forkant og deltage i spændende udviklingsprojekter, som skaber et godt læringsmiljø og afføder spændende muligheder for personlig og faglig udvikling.

Afsnittet er et sengeafsnit med 22 senge, fordelt med 12 senge i afsnit 29, som er et frontstageafsnit og 10 senge i afsnit 32, hvor akutte patienter kan finde ro i en højintensiv skærm i et afstressende miljø, så tvang undgås.

Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og ergoterapeuter, som arbejder i kontaktpersonsordning og derfor er tilknyttet enten arbejdsgruppen i afsnit 29 eller 32.

Vi er et tværfagligt team, som foruden plejepersonale og sekretær består af læger, peer, socialsygeplejerske, socialrådgiver, psykolog, fysioterapeuter og terrænsikkerhedsvagt.

Afsnittet er kendt for en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning, som gør udvikling muligt.

Vi har ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder.

Afsnittets trivsels- og ledelsesevalueringer scorer højt på samarbejde og fleksibilitet.

Vi nedbringer vold og tvang sammen med patienterne ved at skabe et helbredende og udviklende miljø, hvor der er rart at være.

Vi arbejder ud fra en mentaliserings- og recoveryorienteret forståelse og har implementeret de 10 Safewards interventioner som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang reducerer anvendelse af tvang og arbejdsskader ganske betydeligt og skaber et trygt og sikkert miljø. En vigtig del af arbejdet i S1 indebærer at arbejde forebyggende og reagere tidligt på eventuelle tegn på forværring hos patienterne for at undgå eskalerede situationer.

Medarbejdere og patienter har været med til at udvikle afsnittets værdigrundlag, som er bærende for en respektfuld omgangstone og et udviklende og profiterende kollegaskab med stor omsorg for hinanden.

Du vil få mulighed for varetagelse af spændende funktioner, kompetenceudvikling, specialuddannelse og karriereplanlægning i øvrigt. Når du kan varetage funktionen som interventionsteams-leder er der mulighed for kun at arbejde hver 4. weekend.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, så skal du ikke holde dig tilbage. Du vil få mulighed for oplæring og du kommer igennem et detaljeret introduktionsprogram og tilknyttes mentor, som tager ansvar for din læring og socialisering i afsnittet.

”Jeg ønsker at opbygge og bevare et miljø, der er tvangsforebyggende og det kan jeg kun, hvis jeg har dedikerede stolte medarbejdere, som er uddannet til det, føler sig trygge, har indflydelse på miljøet, er enige om og deler min vision.

Når miljøet ikke indeholder tvang, er arbejdsbetingelserne simpelthen bedre!

Jeg får skyld for at være en synlig leder, der varetager både patienternes og medarbejdernes tarv”

Connie Pedersen, afdelingssygeplejerske

”I S1 arbejder vi med mange forskellige typer patienter, hvilket giver mulighed for udvikling af både personlige og faglige kompetencer. S1 har gjort det muligt for mig at udvikle handlekraft i selv de mest uforudsigelige og komplekse situationer med fokus på deeskalering og nedbringelse af tvang” Kirsten Benner, sygeplejerske

”Som ny i S1 blev jeg introduceret gennem et solidt introduktions program. Efter kort tid kunne jeg varetage IVT-leder rollen og her er man virkelig med hvor tingene sker. Det er akutte situationer i et tværprofessionelt samarbejde, for at sikre en god behandling for patienterne, bl.a. ved at mindske anvendelsen af tvang. Som sygeplejerske i S1 sidder man i høj grad forrest i ”udviklingsbussen”. Hvad enten det gælder nedbringelse af tvang, tilgangen til selvskadende patienter eller patienter med misbrug, så bliver man inddraget og kan i høj grad være med til at sætte sit præg”

Mathias Edvardsen, Udviklingsinstruktør

Du vil blive kontaktet og indkaldt til samtale umiddelbart efter, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Vi søger en sygeplejerske eller en social – og sundhedsassistent pr. 1. September 2024 (eller tidligere) Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske er ikke så vigtigt for os, så længe du .
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du bidrage til, at styrke det ambulante forløb gennem øget patientinddragelse og en recovery orienteret tilgang- så læs videre. Stillingen er en spændende sygeplejerskestilling hvor omdrejn..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2