Afdelingssygeplejerske til nyt og spændende distriktspsykiatrisk ambulatorie: F- ACT Bipolar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Et nyoprettet ambulatorie med ansvar for behandling af høj kvalitet til patienter med en bipolar lidelse

Psykiatrien Region Sjællands vision
Mennesker og muligheder – psykiatri med relationer.

  • Baserer behandling på relationer, evidens og patientens ressourcer
  • Sikre sammenhæng i indsatsen, internt og mellem sektorer
  • Fremtidssikrer behandlingen via forskning, kvalitetsudvikling og kompetenceudvikling
  • Tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere

Psykiatrien Region Sjælland har indført en ny behandlingsmodel i distriktsPsykiatrien kaldet F-ACT. F-ACT står for Flexible Assertive Community Treatment og betyder oversat til dansk fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet. Det er en Hollandsk model, som har høstet anerkendelse og gode erfaringer hos både patienter og medarbejdere. Psykiatrien i Region Sjælland implementerede vi F- ACT modellen den 1. marts 2021 og tilbyder patienterne en mere intensiv støtte og behandling, tilpasset deres aktuelle behov og ønsker.

Vi skal etablere et nyt F- ACT team, som skal behandle patienter med Bipolare lidelser ud fra en forskningsbaseret behandling. Teamet skal behandle alle patienter i Psykiatrien Syds optageområde og der vil være tæt sparring og uddannelse i samarbejde med de øvrige F- ACT bipolare teams i Region Sjælland samt hovedstadens psykiatri. Geografisk vil det være placeret på Oringe i Vordingborg, i tæt tilknytning til vores affektive sengeafsnit.

Vil du være med til at lede og udvikle et nyt behandlingstilbud og præge fremtidens ambulante tilbud til patienter med bipolar lidelse? Dine opgaver bliver indledningsvist at ansætte kompetente tværfaglige medarbejdere og starte et nyt behandlingstilbud helt fra bunden med alt hvad dette indebærer og der vil være stor mulighed for indflydelse.

Visionen for det nye ambulatorie

Vi kommer til at have et tæt internt samarbejde med sengeafsnit, ambulatorier, den kommunale Socialpsykiatri, jobcenter, misbrugscenter, kriminalforsorgen og bosteder. Det skal etableres et tæt samarbejde med vores affektive sengeafsnit i Vordingborg.

Patienterne skal tilbydes behandling af høj faglig kvalitet og ambitionen er, at patienter med bipolar lidelse får en forskningsbaseret og harmoniseret behandling, som understøtter deres individuelle recovery proces.

Teamets medarbejdere skal have forskellige fagligheder, så patienterne oplever et specialiseret behandlingstilbud. Udviklingen af behandlingstilbuddet foregår i tæt samarbejde med forskningsteamet som er tilknyttet Region hovedstaden. Patienter med bipolar lidelse skal opleve at de modtager en målrettet og effektiv behandling på specialiseret niveau.

Vi mangler dig!

Vi kan tilbyde en attraktiv afdelingssygeplejerske stilling, hvor du får mulighed for at starte et helt nyt behandlingstilbud i samarbejde med afdelingsledelsen og din kommende ledelses kollega, som vil være speciallæge i psykiatri.

Psykiatrisk erfaring er en forudsætning og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med ledelse eller opstart af nye behandlingstilbud. Du skal være visionær, ambitiøs og have lyst til at præge udviklingen af fremtidens behandlingstilbud. Derudover skal du være indstillet på, at opgaven indledningsvist er at starte et nyt team, hvor der vil være mange ubekendte faktorer – men høj grad af indflydelse.

Vi har brug for en afdelingssygeplejerske, der er

  • Engageret, tydelig og synlig
  • God kommunikator, der via dialog forankrer beslutninger
  • Åben, tillidsskabende og anerkendende i sin tilgang til andre mennesker
  • Evner at samarbejde på tværs i en stor organisation
  • Kan lede en tværfaglig medarbejdergruppe
  • Er fagligt ambitiøs og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Kan inspirere til fortsat udvikling og fastholdelse af god praksis
  • Villig til at uddelegere opgaver til kompetente medarbejdere og sikre en fælles ansvarlighed for den samlede opgaveløsning

Du vil

  • Få et tæt samarbejde med de andre afdelingssygeplejersker i Distriktspsykiatrien, ledelsen i sengeafsnittet for affektive lidelser og den øvrige ledelsesgruppe.

  • Som afdelingssygeplejerske være ansvarlig for teamets budget og for en sikker og kvalitativ drift. Du vil ligeledes få det daglige ledelsesansvar for ca. 8 medarbejdere.

  • Koordinerer den daglige psykiatriske behandling ud fra F-ACT modellen med den tværfaglige og tværsektorielle indsats samt brugerinteresser, for at skabe sammenhæng i patientens forløb og recovery.


Yderligere information
Fast stilling med ugentlig arbejdstid på 37 timer. Stillingen ønskes besat 1.11-2021.

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe for at høre nærmere om stillingen hos ledende oversygeplejerske Mia Hesselberg, tlf. 51 51 23 14

Ansøgningsfrist 23.9-2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 27.9-2021

Ansættelse 1.11-2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vordingborg
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Vi søger en sygeplejerske eller en social – og sundhedsassistent pr. 1. September 2024 (eller tidligere) Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske er ikke så vigtigt for os, så længe du .
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du bidrage til, at styrke det ambulante forløb gennem øget patientinddragelse og en recovery orienteret tilgang- så læs videre. Stillingen er en spændende sygeplejerskestilling hvor omdrejn..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2