Ambitiøs tandlæge til Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Ambitiøs tandlæge til Greve

Er du en engageret tandlæge, der på sigt kunne se dig selv som klinikleder i tandlægen.dk/Håndværkerbyen?

Har du ønsker om, at få dybere erfaring med ét specialområde?

Sætter du pris på en fyldt aftalebog og support fra erfarne kolleger?

Så send straks et par ord om dig selv.


tandlægen.dk Håndværkerbyen i Greve - en klinik med uanede muligheder for kompetenceudvikling
Vi er en klinik, der udfører alle former for tandbehandlinger, herunder en del operationer. Vi er derudover en henvisningsklinik i endodonti, kirurgi, implantologi & parodonti. Vi er således specialister inden for en bred palette og har yderligere ekspertise i bidfunktion og Invisalign.

Det giver dig som tandlæge en hel unik mulighed for at få sparring med meget erfarne kolleger, og ikke mindst for at udvikle dig inden for et af vores specialområder.

I hverdagen lægger vi generelt vægt på udvikling og trivsel. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og tilstræber at finde innovative løsninger. Vi forventer således, at alle kolleger løbende udvikler deres faglige og personlige kompetencer, bl.a. ved deltagelse i interne og eksterne kurser.

Dertil sætter vi en ære i at have en velfungerende arbejdsplads med en moderne ledelse, hvor alle bliver både set og hørt. Bl.a. via to månedlige personalemøder, to månedlige behandlermøder og hyppige sociale aktiviteter for hele personalet. Læs mere om os på: tandlægen.dk/greve

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig i et af ovennævnte områder og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig og jobbet
Du har minimum et par års erfaring som tandlæge. Du har interesse for ledelsesansvar eller evt. partnerskab på sigt i din karriere, da dette - for den rigtige - kunne blive en mulighed inden for de næste 2-3 år.

Har du allerede erfaring med et af vores specialområder, er det en fordel, men ikke et krav.

Du er engageret og ambitiøs med dit fag. Du er positiv og bidragende, både fagligt og kollegialt - også når vi har travlt. Du trives i og har interesse for dialogen med dine patienter.

Vi ser gerne, at du kan arbejde min. 4 dage/ugen - vi er dog fleksible omkring antal timer.

Opstart efter aftale

En fremtid som klinikleder i tandlægen.dk
Til information kan vi fortælle, at tandlægen.dk's klinikledere naturligvis sætter retningen og har det endelige ansvar for daglig drift. De har et ansvar for, at klinikkerne lever op til den høje kvalitet og faglighed, som kendetegner tandlægen.dk.

De bliver dog også støttet af souschefer, der har et stort overblik og hjælper med de administrative aspekter af rollen. Som ny får man i øvrigt tilknyttet en erfaren mentor - en klinikleder fra en anden tandlægen.dk klinik eller fra den klinik, man skal overtage.

Man har som klinikleder således mulighed for primært at fokusere på at lede og udvikle klinikkens faglighed. Og endelig har klinikledere gode omsætningsmuligheder for eget arbejde og modtager dertil en attraktiv bonus- og overskudsdeling.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Carsten Urbild på [email protected]

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Greve
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Tandlæge i København

    Vi oplever fortsat tilgang af patienter til vores stærke setup af ambitiøse og dygtige tandlæger og specialister. Vi er derfor altid på udkik efter nye kolleger som dig, der står sikkert i din fagl..
    • Tandlæge
    • København
    Få mere info
  • Tandlæge i Taastrup

    Tandlæge til nyindrettet klinik i TaastrupEr du en erfaren tandlæge med interesse for endodonti? Drømmer du om at arbejde på en moderne klinik med det nyeste udstyr i splinternye lokaler?.
    • Tandlæge
    • Taastrup
    Få mere info
  • Tandlæge i Rødovre

    Om jobbetVi søger tandlæge, der har lyst til en bred variation af tandfaglige opgaver i [xxxxx]s Tandpleje.Er du optaget af at forebygge og behandle sygdomme i tænder, har du interess..
    • Tandlæge
    • Rødovre
    Få mere info
  • Tandlæge (studiejob) i København

    Har du lyst til at anvende dine kompetencer som tandlægestuderende i en politisk styret organisation med stærk faglighed? Så er du måske vores nye kollega i Tilsyn & Rådgivning Øst.Om Tilsyn og..
    • Tandlæge
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Greve over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0