Vikarstilling: Tandlægestilling, barselsvikariat, fuldtid Greve Kommunes Tandpleje

Greve Kommune, Vikar - Greve

Få yderligere info om stillingen
Greve Kommunes Tandpleje er samlet i et nyere klinikhus beliggende centralt i Greve. Vi er 35 engagerede medarbejdere, heraf 5 tandlæger, 2 specialtandlæge og 1 overtandlæge. Klinikhuset rummer både caries-afdeling og tandregulering og består af 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik. Vores udstyr og klinikker holder vi løbende up-to-date. Vores patientgrundlag er ca. 13.000 børn og unge i alderen 0-21 år, samt ca. 100 specialtandplejepatienter.

Som tandlæge i Greve Kommunes Tandpleje kan du forvente en travl og spændende hverdag med mange udfordrende opgaver, som vi løser i fællesskab. Du vil blive assisteret af dygtige klinikassistenter og vil have mulighed for daglig sparring med klinikkens øvrige, erfarne tandlæger og tandplejere.

Du vil blive del af en dygtig tandlægegruppe, hvor man i tæt samarbejde har fokus på høj kvalitet i opgaveløsning og på at have et rart og inkluderende arbejdsfællesskab. Du vil blive introduceret af Tandplejens faglige leder og alle faggrupper vil hjælpe til, således at du hurtigt bliver fortrolig med alt lige fra journalsystem, arbejdsgange og kolleger.

Vi søger en dygtig tandlæge, der ønsker at bidrage til god kvalitet og udvikling i Tandplejen. Du må gerne være ambitiøs og have høj faglighed, og du skal selvfølgelig have lyst til at arbejde med børn/unge og deres forældre. Du skal have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab med klinikkens øvrige behandlere, hvor vi altid vægter sparring, udvikling og vidensdeling højt. Det er ikke nødvendigt, at du har opnået ret til selvstændigt virke, men det vil selvfølgelig være en fordel.

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis.

Vi søger en tandlæge til fuld tid, men det kunne også være en mulighed at oprette 2 deltidsstillinger, til 2 tandlæger der ønsker at opnå ret til selvstændigt virke.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail [email protected] eller tlf. 43 97 91 91, eller TR, tandlæge Yalda Nabil [email protected] 43 97 33 33.

Ansøgningsfrist fredag den 18.10.2024, vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 29.10.2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 30.09.2024
  • Tandlæge
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Greve over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
1. oktober 2024 2
30. september 2024 1