TANDLÆGE SØGES TIL HORSENS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

TANDLÆGE SØGES TIL HORSENS

Er du vores nye tandlægeassistent?

Vi er en centralt beliggende klinik på Torvet ved gågaden i Horsens, der søger en ny tandlæge. Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med masser af patienter og et fantastisk hjælpsomt, humørfyldt og fast personale. Vi har 6 behandlerrum og teamet består af 4 tandlæger, 1 mand og 3 kvinder, og 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og du skal være indstillet på at en erfaren tandplejer bliver en integreret del af din faglighed. Vi tilbyder helt alm. tandbehandling på kun voksne patienter, og vi har et særligt fokus og interesse for større kirurgiske behandlinger, implantater, knogleopbygninger og bidrehabiliteringer gennem langvarig erfaring med dette. Vi anvender Trios scanning til vore behandlinger og har mangeårig erfaring med brug af scanning.

Vi er et erfarent team, hvor eksisterende tandlæger og tandplejere alle har mellem 13 og 17 års erfaring, og som har arbejdet sammen i mange år. Vi arbejder tæt sammen med lokale kliniske tandteknikere når patienterne ønsker aftagelige løsninger. Vi har i løbet af året flere behandlermøder, hvor vi sætter fokus på faglighed, og vi er altid åbne overfor forandringer, der bringer mere faglighed med sig.

Klinikken har eksistereret i mange år og er løbende renoveret. Der investeres hvert år i opgradering af klinikken, og vi forsøger at være up to date med nye teknikker og faglige kurser. Vi er en klinik i positiv udvikling, både på faglighed og på tilgang af patienter, og hvis du har lyst til at være sammen med et team der ønsker at levere god fagligt funderet tandpleje med et smil på læben, så er dette stedet for dig.

Du møder til en fuld aftalebog og du kommer ikke til at kede dig. Stillingen kan tilpasses efter behov 30-37 stoletimer/ugen. Tiltræden efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at møde dig.

Venlig Hilsen

Klinikejere:

Mette Kæraa og Rune Ørum Luk

Tandlægerne Torvet

Torvet 20, 2. sal

8700 Horsens

www.kvalitand.dk

75624877

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Horsens
  • Torsdag den 13. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Horsens over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1